Xinetic V1 5800 Kinetik Scrolling Çok Hızlı OLsun...

Sponsorlu Bağlantılar

gtals

gtals

Üye
:tşk:

emre901

Üye
bu programın tam olarak yaptıgı sey nedirki hızlanıyorki sony ericson p990i de boyle bi prog vardi tlfndaki gereksiz efektleri kaldırıyordu oyle bisi galiba ?

Paylasım icin tessekkurler

iLTERiS_KaaN

iLTERiS_KaaN

Üye
ne işe yarar?

by_avea

Üye
çok sağolun hemen deneyeceğim

DanqeRoun

DanqeRoun

Üye
Ellerine sağlık indircem

hendeklee

Üye
eyw

x-scarface

x-scarface

Üye
abi cok saqolasın ellerine saqlık.

ihsanca

Üye
Denedim ve en ufak bir hızlanma olmadı

kral25

Üye
teşekkürler

*-king-*

*-king-*

Üye
xinetic nedir

--------------- Ekleme ---------------

nasıl kaldırıyorz

moons94

Üye
naptığını bilmiyorum
AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
tskler

ihsanca

Üye
DİKKATİNİZE --------------- DİKKATİNİZE --------- DİKKATİNİZE ------------DİKKATİNİZE----------DİKKATİNİZE

ben maxicep programlarını sürekli takip ediyorum ve bir çoğunu kurup kullanıyorum ama bu programı kurduktan sonra telefonum kafayı yedi ve garantiye gönderdim. (ogramı kurduktan sonra telfonum şarzda olduğu halde batarya boş diye kapanıyor du ve dokunmatik daha sonra dokunmatik ekran çalışmaz oldu )

VE ŞU AN TELEFONUM GARANTİDE İNŞALLAH GARANTİ FARKLI YAZILIMLAR YÜKLEDİM DİYE İPTAL OLMAZ

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DİKKATİNİZE --------------- DİKKATİNİZE --------- DİKKATİNİZE ------------DİKKATİNİZE----------DİKKATİNİZE

ben maxicep programlarını sürekli takip ediyorum ve bir çoğunu kurup kullanıyorum ama bu programı kurduktan sonra telefonum kafayı yedi ve garantiye gönderdim. (ogramı kurduktan sonra telfonum şarzda olduğu halde batarya boş diye kapanıyor du ve dokunmatik daha sonra dokunmatik ekran çalışmaz oldu )

VE ŞU AN TELEFONUM GARANTİDE İNŞALLAH GARANTİ FARKLI YAZILIMLAR YÜKLEDİM DİYE İPTAL OLMAZ
ne alakası var kardeşim o kadar insan kurdu bozulmadı senin ki mi bozuldu? büyük ihtimal uyumsuz bir programdan oldu,bende kurdum kullandım bunu...

ihsanca

Üye
dostum eline sağlık gerçekden çok hızlı ama birşey farkettim, dokunmatiği olumsuz şekilde etkiliyor, menüde ve bütüm bölümlerde bazen 4 sefer tıkladığım oluyor, kaldırınca düzeldi tekrar.

bu olaydan sonra bütün yorumları okudum . Dediğim gibi ben birçok prgram sitesini geziyorum ve maxicepten iyisi - günceli yok ve bir çok program indirip krdum.
Ama ister inanın ister inanmayın programı kurdum;
telefon arıza vermeye başladı programı sildim ama bir baktım dokunmatik çalışmadı ; format atyıp belki çalışır dedim ama nafile

calypso16

calypso16

Üye
program çok hızlı hatta aşırı hızlı

ugur1525

Üye
aşırı hızlanma oldu bence faydasından çok zararı var...

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Çok hızlandı (: Teşekkürler.Alışana kadar biraz zorluk çekiyor insan ama sonrası ayrı bi lüks

moons94

Üye
ne alakası var kardeşim o kadar insan kurdu bozulmadı senin ki mi bozuldu? büyük ihtimal uyumsuz bir programdan oldu,bende kurdum kullandım bunu...

Bende de oldu format attım geçti.
İlk başta çok hızlandırıyor
Telefonu açıp kapanınca çok ağırlaşıyor
Birdaha kuruyon boom xD

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birkaç arkadaşın olumsuz sonuç vermesinden dolayı konu kapatılmıştır.program tarafımızca paylaşılmıştır, oluşacak sorunlardan biz sorumlu değiliz..

Üst Alt