Xinetic V1 5800 Kinetik Scrolling Çok Hızlı OLsun...

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim.

Erman_

Erman_

Üye
Kardeşim peki telefon hackli olsa dahi mi sertifikalandırmak gerekli? Sanırım hackli olduğu için ayrıca sertifikaya gerek yok. Ben bunu iş yerinden arkadaşımın telefonuna kuracağım da, olmazsa hack yaparak yükleyeceğim. Tekrarında sertifikalamak olmaz yani uğraşmak anlamında söylüyorum.. Kısaca Hackli telefonlarda da sertifikalandırmak şartmı bu programı? Teşekkürler ayrıca ;)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Kardeşim peki telefon hackli olsa dahi mi sertifikalandırmak gerekli? Sanırım hackli olduğu için ayrıca sertifikaya gerek yok. Ben bunu iş yerinden arkadaşımın telefonuna kuracağım da, olmazsa hack yaparak yükleyeceğim. Tekrarında sertifikalamak olmaz yani uğraşmak anlamında söylüyorum.. Kısaca Hackli telefonlarda da sertifikalandırmak şartmı bu programı? Teşekkürler ayrıca ;)

Hayır telefon hack li olursa sertifikalamana gerek yok zaten hack'in de amacı bu

Teşekkürler :good:

stk44

stk44

Üye
5800 nasıl hekliyecez peki? bu güzel programları kullanmak için varmı yasal veya illegal bir yol

SilentOne

SilentOne

Üye
tşşkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

erdew

erdew

Üye
hemen yüklüyorum teşekkürlr

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Eline saglık kinetic costu XD

emr-erock

emr-erock

Üye
extradan ram harcarmı aceba...?:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

hayırlı olsun güzel telefon..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bunu istedigimiz zaman kaldırabilioz dimi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kladırabilirsiniz.

hanife_89

Üye
teşekkürler

ozikny

Üye
teşekürler gerçekten iyiymişş,,,

vakka_01

vakka_01

Üye
çok sagol kardesim basına sertifika olayını söyleyip açıkladıgın için bn bu sertifika olayından anlamıyoruum aslında yapmak istemiyorm şimdi sertifikalayın demesen ben iki saat ugrasır telefona kurmaya çalısır sertifika gerekiyo falan deyincede kızardım emege saygı paylasım için teşkkrler

articuno

Üye
teşekkürler paylaşım için ama bana fazla hızlı geldi neler geçtiğini okuyamıyorum:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe ulen size birşey beğendiremiyoruz.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

sexandcit

Üye
x6 da olurmu bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilemiyorum denemek azım.