Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xbox360 kinetik aldım cd deki oyunların isolarını usb ye atsam oynarmı?
Sponsorlu Bağlantılar
akula
Üye
Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -
özellilede kopya oyunları
akula
Üye
Konu Sahibi
anlaşılan maxicepte xbox kullanan yok
kullanıcıadları
Üye
Biraz geç olmuş, büyük ihtimalle aradığın cevabı bulmuşsundur ama yinede cevaplayayım ben.Normal bir oyun oynar gibi kinect oyununu oynayabilirsin sorun olmaz.RGH - FW işlemlerinde cihazın çalışma şekli v.s hiçbir şeyi değişmez.Sadece online oyun oynayamazsın o kadar.
Biraz geç olmuş, büyük ihtimalle aradığın cevabı bulmuşsundur ama yinede cevaplayayım ben.Normal bir oyun oynar gibi kinect oyununu oynayabilirsin sorun olmaz.RGH - FW işlemlerinde cihazın çalışma şekli v.s hiçbir şeyi değişmez.Sadece online oyun oynayamazsın o kadar.
RGH işleminde online oyun hala oynanmıyor.Son 1-1.5 haftada yeni bir yöntem bulunmadıysa.Dual nand işleminde olabiliyor ki o apayrı bir duyna.FW'de oynanılabiliyor birde onunda ban riski aşırı fazla.
- - - Eklendi - - -
Aa şimdi hatırladım bi ara online oynaya müsade eden parçalar gelmişti RGH için online oynatıyorlardı FW gibi.Onları bulması hem zordu hemde online oynaması FW'den daha riskliydi cihazın içerisine ek malzeme takıldığı için diye biliyorum
Dediğim gibi 0 olmaz.Kontrol ettim gönderdiğin adresi de.Banlanmam tamamen Microsoft'un kontrollerine bağlı.Banlanma riskinin olmadığı tek yöntem dual nand şuanda o da sadece 2011 öncesi üretilmiş slim kasalarda oluyor.
glamours
Üye
3 arkadaş JTAG yaptırdık hiçbirimizde ban problemi olmadı. Ban olmamasının sebebi JTAG'lı makinelerde Xbox Live'a bağlanamazsın fakat kendi arayüzündeki JQE360 server'ı üzerinden Microsoft'tan bağımsız bir şekilde online oynama durumu var. Server inanılmaz kalabalık ve en kısa sürede caps atıcam çılgınlığı gösterebilmek için
3 arkadaş JTAG yaptırdık hiçbirimizde ban problemi olmadı. Ban olmamasının sebebi JTAG'lı makinelerde Xbox Live'a bağlanamazsın fakat kendi arayüzündeki JQE360 server'ı üzerinden Microsoft'tan bağımsız bir şekilde online oynama durumu var. Server inanılmaz kalabalık ve en kısa sürede caps atıcam çılgınlığı gösterebilmek için