xbox360 kinetik aldım cd deki oyunların isolarını usb ye atsam oynarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

özellilede kopya oyunları

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan maxicepte xbox kullanan yok :(

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Biraz geç olmuş, büyük ihtimalle aradığın cevabı bulmuşsundur ama yinede cevaplayayım ben.Normal bir oyun oynar gibi kinect oyununu oynayabilirsin sorun olmaz.RGH - FW işlemlerinde cihazın çalışma şekli v.s hiçbir şeyi değişmez.Sadece online oyun oynayamazsın o kadar.

glamours

Üye
Biraz geç olmuş, büyük ihtimalle aradığın cevabı bulmuşsundur ama yinede cevaplayayım ben.Normal bir oyun oynar gibi kinect oyununu oynayabilirsin sorun olmaz.RGH - FW işlemlerinde cihazın çalışma şekli v.s hiçbir şeyi değişmez.Sadece online oyun oynayamazsın o kadar.

Hocam artık online oyun da oynanıyor :) Sanırım arkadaş şunu demek istedi: Kinect aldım, HDD'ye isoları atsam çalışır mı ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hocam artık online oyun da oynanıyor :) Sanırım arkadaş şunu demek istedi: Kinect aldım, HDD'ye isoları atsam çalışır mı ?

RGH işleminde online oyun hala oynanmıyor.Son 1-1.5 haftada yeni bir yöntem bulunmadıysa.Dual nand işleminde olabiliyor ki o apayrı bir duyna.FW'de oynanılabiliyor birde onunda ban riski aşırı fazla.

- - - Eklendi - - -

Aa şimdi hatırladım bi ara online oynaya müsade eden parçalar gelmişti RGH için online oynatıyorlardı FW gibi.Onları bulması hem zordu hemde online oynaması FW'den daha riskliydi cihazın içerisine ek malzeme takıldığı için diye biliyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

Onun cevabı da evet bu arada :ehe

glamours

Üye
Üstad ben RGH(JTAG) yaptırdım online da oynuyorum ban riski %0 :) FW tarih oldu artık. PM gönderdim.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Üstad ben RGH(JTAG) yaptırdım online da oynuyorum ban riski %0 :) FW tarih oldu artık. PM gönderdim.

Dediğim gibi 0 olmaz.Kontrol ettim gönderdiğin adresi de.Banlanmam tamamen Microsoft'un kontrollerine bağlı.Banlanma riskinin olmadığı tek yöntem dual nand şuanda o da sadece 2011 öncesi üretilmiş slim kasalarda oluyor.

glamours

Üye
3 arkadaş JTAG yaptırdık hiçbirimizde ban problemi olmadı. Ban olmamasının sebebi JTAG'lı makinelerde Xbox Live'a bağlanamazsın fakat kendi arayüzündeki JQE360 server'ı üzerinden Microsoft'tan bağımsız bir şekilde online oynama durumu var. Server inanılmaz kalabalık ve en kısa sürede caps atıcam çılgınlığı gösterebilmek için :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
3 arkadaş JTAG yaptırdık hiçbirimizde ban problemi olmadı. Ban olmamasının sebebi JTAG'lı makinelerde Xbox Live'a bağlanamazsın fakat kendi arayüzündeki JQE360 server'ı üzerinden Microsoft'tan bağımsız bir şekilde online oynama durumu var. Server inanılmaz kalabalık ve en kısa sürede caps atıcam çılgınlığı gösterebilmek için :)

Şu yardımcı serverlardan bahsettiğini başından söylesene :) Bahsettiğin serverlarla oynarsın oynamasına da Xbox Live ile kıyaslanamaz bile :)

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
cevapta geç olacak ama jtag yaptırdım hdd en oyun oynuyorum artık yinede teşekkür ederim

Üst Alt