Tamern95
Üye
Hiçbir oyun açılmıyor ! Marmelade hatası :(
- - - Eklendi - - -
Beyler bir bakın be!
Merhaba değerli maxicep üyeleri. Sony xperia x8 telefona sahibim. Dün Cyanogenmod'un resmi 7.1 sürümündeki android 2.3.7 ye geçtim. Geçmek için denediğim ilk kernel hatalıydı telefon açılırken sırayla ''SARI-KIRMIZI-PEMBE'' uyarı ışığı yanıp telefon kapanıyordu. Bende başka kernel denedim bu sefer sorunsuz oldu. Bugün oyun yüklemek amacıyla
usb kablosuna bağladım. Pes 2012yi attım. Açarken
''Error (marmelade v5.1.8 [291961] Out of T-pages. Please increase the number of pages''
Tarzında bir hata verdi. Ardından başka 6 tane apk ve 4 sd denedim hepsinde hata aynı ama sayılar değişebiliyor (apkdan apkya) Ama telefonum 2.1 orjinal iken ve 4.1 iken pes çalışıyordu.
Şimdi 83 mb ram var, telefon hafızası 174 mb boş,hafıza kartı ise 3 gb boş.
Sonra earn to die oyununun apksını açtım YİNE ERROR MARMELADE HATASI !
Ram bomboş ve telefonda uygulama yok! indirdiğim apklar armv6 olduğuna eminim ama bu hata durmadan geliyor! Oyun oynayamıyorum. Sorun romdanmı yoksa ben bir hatamı yapıyorum? Yardımcı olun lütfen ! Sonsuz bilgilerinize sığınıyorum. Şimdiden hepinize TEŞEKKÜR EDERİM.
usb kablosuna bağladım. Pes 2012yi attım. Açarken
''Error (marmelade v5.1.8 [291961] Out of T-pages. Please increase the number of pages''
Tarzında bir hata verdi. Ardından başka 6 tane apk ve 4 sd denedim hepsinde hata aynı ama sayılar değişebiliyor (apkdan apkya) Ama telefonum 2.1 orjinal iken ve 4.1 iken pes çalışıyordu.
Şimdi 83 mb ram var, telefon hafızası 174 mb boş,hafıza kartı ise 3 gb boş.
Sonra earn to die oyununun apksını açtım YİNE ERROR MARMELADE HATASI !
Ram bomboş ve telefonda uygulama yok! indirdiğim apklar armv6 olduğuna eminim ama bu hata durmadan geliyor! Oyun oynayamıyorum. Sorun romdanmı yoksa ben bir hatamı yapıyorum? Yardımcı olun lütfen ! Sonsuz bilgilerinize sığınıyorum. Şimdiden hepinize TEŞEKKÜR EDERİM.
- - - Eklendi - - -
Beyler bir bakın be!