xbox music tanitim videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xbox music tanitim videosu
Bildigimiz uzere microsoft ekosistemini tamamlamak icin son olarak muzik platformunu hazirladi ve buyuk ihtimalle yarin yayina başlayacak. Ve bugun xbox music icin bir tanitim videosu yayinlandi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bildigimiz uzere microsoft ekosistemini tamamlamak icin son olarak muzik platformunu hazirladi ve buyuk ihtimalle yarin yayina başlayacak. Ve bugun xbox music icin bir tanitim videosu yayinlandi.

Türkçe albümler de olacak mı acaba :kıskıs:

komando04

komando04

Üye
güzel valla hergün yeni şeyler duyuyoruz abi bu windows gerçekten yükselecek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Simdi lumia sahipleri buraya dikkat etsin. Yukaridaki videoyu mobil ve masaustu surumde izeyebilen ve her iki surumde durum nedir arkadaslar bu videoyu lumia900 ile ekledim masaustu surumde de mObilde de videoyu izleye biliyorum. Fakat iphone ile izleyemiyorum. Sizde durum nedir merak ettim.

ecel54

ecel54

Üye
Simdi lumia sahipleri buraya dikkat etsin. Yukaridaki videoyu mobil ve masaustu surumde izeyebilen ve her iki surumde durum nedir arkadaslar bu videoyu lumia900 ile ekledim masaustu surumde de mObilde de videoyu izleye biliyorum. Fakat iphone ile izleyemiyorum. Sizde durum nedir merak ettim.

marketteki youtube uygulaması varsa açabiliyorsin yazdı. uygulamayı 10 dk önce silmiştim :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

marketteki youtube uygulaması varsa açabiliyorsin yazdı. uygulamayı 10 dk önce silmiştim :ehe

mobil gorunumde misin masaustu gorunumde mi. İphone'da youtube uygulamasi olmasina ragmen acmiyor:hmmm

ecel54

ecel54

Üye
mobil birazdan masaüstünde denerim

- - - Eklendi - - -

masaüstü görünümüne geçtin onda da açtı :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
teşekkürler abi ama xbox music yerine telefon ve pc senkronu için daha hoş arayüze sahip olan güzel bir uygulama yapabilirdi microsoft :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefon ve pc senkronizasyonu icin bir uygulama zaten yapildi. Wp8 telefonunuzu pc'ye bagladiginizda telefon uzerinden otomatik kurulum olacak. Yani herhangi bir dosya indirip kurmaya calişmaya gerek kalmiyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefon ve pc senkronizasyonu icin bir uygulama zaten yapildi. Wp8 telefonunuzu pc'ye bagladiginizda telefon uzerinden otomatik kurulum olacak. Yani herhangi bir dosya indirip kurmaya calişmaya gerek kalmiyor.

yine de program daha hoş ve görsel olabilirdi abi :ehe

amcalu1

amcalu1

Üye
Hazır xbox demişken xbox 360 mı alayım ps3 mü :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben xbox derim çünkü ps3 oyunları çooook pahalı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt