XBOX a sürpriz özellik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
XBOX a sürpriz özellik
Yazılım devi Microsoft, gelecek nesil Xbox'ta oyun-içi ses ve görüntü hizmeti vermeyi düşünüyor. Şirket, bunu gerçekleştirecek "program geliştiricilerini" bulmak için bir iş ilanı yayınladı bile. İlan, 2013'ten önce çıkması beklenmeyen Xbox 720'de Skype entegrasyonuna şahit olabileceğimize dair büyük ipuçları veriyor.

İlanda, Skype'ın gelecek nesil Xbox'ta gerçek zamanlı ses ve görüntü hizmeti vermek için çalıştığı belirtiliyor. Xbox 720 için "hayati önem taşıyan" bu yeniliği "acilen" gerçekleştirecek yeni yazılımcılar aranıyor.

Skype entegreli Xbox'ların ne zaman çıkacağı konusu henüz netlik kazanmış değil. Bu da demek oluyor ki Xbox kullanıcıları bir süre daha Kinect'leriyle yetinmek zorunda.

Microsoft, ses ve görüntü sağlayıcısını 8,5 milyar dolara satın aldığında teknoloji dünyası, yazılım devinin bu yeni ürünüyle ne yapacağını merakla bekliyordu. Şirket, gecikmeli de olsa, Windows Phone için pek de yenilik vaat etmeyen bir Skype uygulaması çıkarmıştı. Ancak daha çok özellikli bir Skype uygulaması ise Windows Phone Apollo için planlanıyor.

Dolayısıyla şirketin zamanında Skype'a bu kadar "para bayılmasının" perde arkasında yatan en önemli faktör Xbox'mış.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Harika özellikle multiplayer için mükemmel bir özellik olur sony buna karşın ne yapacak merak ediyorum bu arada bildiğim kadarıyla skype wp8 ile tam entegre olabilirmiş abi skype bildirimleri mesaj gibi gelebilirmiş

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Harika özellikle multiplayer için mükemmel bir özellik olur sony buna karşın ne yapacak merak ediyorum bu arada bildiğim kadarıyla skype wp8 ile tam entegre olabilirmiş abi skype bildirimleri mesaj gibi gelebilirmiş
zaten su anda skype onun için çalışıyor belki de wp8 e kalmadan güncelleme ile gelebilir.bunu çnündeki tek engel şimdilik operatörler kaldı. onları da pek takmazlar heralde bugüne kadar baya baskı yapıyorlardı bunun çıkmaması için.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yemiyor :d: yapsınlar da turkcell e o zaman geçerim abi :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
zaten böyle bir özellik gsm kullanımını baya bir azaltır herkes internet paketiyle konuşma masraflarını düşürür

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tamam işte abi ben de internette birinci olan Turkcell e geçer sadece nete para veririm :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence böyle bir durumda sınırsız interneti olan Vodafone ye geçmek daha mantıklı olur.Özellikle benim gibi aşırı internet kullananlar için.

Günde yaklaşık 50-100 mb kullanıyorum sınırsız internet olmasa ne halde olurdum bilemem.

aleranol

aleranol

Üye
gerçekten vodafon daha iyi olur ben 8tl lik cepnetcilerdenim 1.5 yıldır falan sınırsız internetim var toplasan 30 gbı rahat geçmişimdir.

theposies

theposies

Üye
çok iyi haber :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Hizi dusurulmus sinirsiz internetle bu ozellik ne kadar kullanilabilir bilmiyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Vodafone un adil kullanım hakkı hiç de adil değil kardeşim hızı nerdeyse 0 a iniyor 100 mb den sonra bende şuan avea var 2 gb dan sonrası yavaşlıyor

doctorrr

doctorrr

Üye
biz atom bebekçiyiz :d:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokiaya mail aticam lumialara da atom bebek cikarsinlar:ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
abi aylık paket yap uğraşma 50 100 mbla :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:d: flash lite olaydı eyiydi :kop:

doctorrr

doctorrr

Üye
bi flashımız var oda lite iyimi :D

man20

man20

Üye
turkcell kaliteli ama internet paketleri çok pahalı die biliorum :/

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Pahali degil ama limitsiz de degil. 250mb 7tl pahali mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt