X6 video çekim performansı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkns_83

Üye
    Konu Sahibi
X6 video çekim performansı
selam arkadaşlar ; 2 gündür bir çok forumu inceledim şuan n86 8mp kullanıyorum fakat x6 modeli ses kalitesi ekranı ve dokunmatık olmasıyla n86 yı alma amacım olan kamera performansını bastırıcak gibi duruyor baya bir forum okudum fotoğraf kalitesi benim gibi kamera özelliği arayan insanlar için sanırım kabul edilebilir düzeyde ama video performansı gördüğüm örnek çekimlerde oldukça başarısız duruyor n86 ile kıyaslamamak lazım ama en azından bi n95 kadar dahi çekemiyor sanırım genede emin olamadım ve kullanan birine sormak istedim video konusunu ,görüntüsü nasıl acaba video çekimi çokmu vasat yoksa anlaşılır ve iyi denebilicek bir seviyedemi? Bilen kullanan arkadaşlar varsa lütfen video hakkında görüşlerini yazsın . Şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

şansımada kimsenin dikkatini çekmemiş konu :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kardeş x6 fotoğraf ve video çekimi konusunda harika bundan emin olabilirsin

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet iyi

OğuzcanAbi

Üye
kamerası süper emin olabilirsin

faruk117

Üye
Kardeşim ben N95 8GB kullanıyorum 2 yıldır. X6 aldım geçenlerde. Kamerası N95'le aynı diyebilirim. Kalitede pek bir fark yok. Sadece çözünürlükler farklı yani n95de video çekimi 640x480 iken x6da 640x352. Belki fotolardada benzer bir boyut farklılığı vardır ama resim ve video kaliteleri birbirine çok benzer bu iki makine arasında...

OğuzcanAbi

Üye
sonuçta ikiside 5 megapixel

SilentOne

SilentOne

Üye
x6 nın kamera ve video çekimide güzel

OğuzcanAbi

Üye
bencede çok kibar telefon aynı zamanda

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Hemde NasıLL :D :D

OğuzcanAbi

Üye
nasıl :D:)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Harika :D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar birisi ayarlar-bağlantı-hedefler-İnternet'e girerek ordaki erişim noktalarını adresleriyle birlikte söyleyebilirmi bide ayarlar-bağlantı-hedefler-wap servislerine girerek ordaki erişim noktalarını yine adresleriyle birlikte yazabilirlerse sevinirim bendekiler silindide tekrardan yazmak istiyorum . NOT : Nokia dokunmatik telefon kullananlar yazarlarsa daha iyi olur teşekkürler ..

kdv82

Üye
Kamerası güzelde n8den sonra ona bakmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt