X-Plore 1.22 fll_Türkçe_2039 yılına kadar lisanslı

en babası bu kullanın diğerleri ve yeni sürümü hikaye

dostum ben fazla anlamam boyle ıslerden ama n73 pc suitle attım ama acınca versıyon expıred yazıyor emegıne saglık varsa cozumu

pulili

Üye
teşekkürler eline saglık

alp2er

Üye
e90 cihazımda yuklemek ıstedıgımde boyle bır uyarı cıkıyor:

-şebekeyı kullanma ve telefon aramaları yapmasına ızın ver
-kullanıcı verılerını okuma ve yazma yapmasına ızın ver
-baglantı uygulamalarını kullanmasına ızın ver

yanı bu program bır çeşit truva atı!

Bu program tamtamına 7885 kez indirildi,57 kullanıcı paylaşan arkadaşımıza teşekkür etmek için butonu kullanmış,ayrıca bu program hakkında 19 sayfa yani 189 adet yorum yazılmış.ama bunun at(!) olduğunu birtek sen anladın bravo yani..

hack mack yapmadımda yapmamda umarım işe yara sadece gereksiz şeleri silmek için saol kardeş

kardesım allah razı olsun bu paylasımından dolayı cok ısıme yarayacak bu program

Eline saglık kurdum ve çalıstı ama ingilizce bu arada benim ilk tesskrum

x ploreyi benim kadar çok seven birini daha buldum sağol kardeş

narcel

Üye
teşekkürler bende n95 var kurdum mükemmel sorunsuz calışıyor . ama türkçe olmuyor yapamadım olsal bir okadar daha teşekkür ler eline saglık. kardeş.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar buldum cok kolaymış biraz araştırma yeter. (((( Menu>Tools>Configuration>Language bölümüne gelerek türkçeleştirme yapabilirsiniz )) ingilizceyi gelip sag sol hareket hepsi bu . kolay gelsin .

ufux34

Üye
KaRDeŞİM MUZAFFER BU PROGRAM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELİNE SAĞLIK SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR.SANA BİR ŞEY SORCAM BENDE N95 WAR SORUNSUZ ÇALIŞTI TEMALARIM UYGULAMA YÖNETİCİSİNDE GÖZÜKMÜYOR SİLMEK İSTİYORUMM BAZI TEMLARI ONDAN BU PROGRAMI YÜKLEDİM AMA NE YAPMAM GEREKİYOR.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
uzerufuk@gmail.com

necatinm

Üye
N95 kullanıyorum gerçekten çok güzel emeğine sağlık

ya nerden indircez kardeşim bi türlü bulamadım dosyayı