WP'li Telefonlar İçin Here Uygulamaları Tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP'li Telefonlar İçin Here Uygulamaları Tarifesi

Ülkemizde bulunan modeller ve gelmesi muhtemel Lumia 925 modeli üzerinden düşünürsek.

1)
Lumia 925, 920, 820 ve 620 üzerinde zaten Here Maps, Here Transit ve Here Drive Plus (+) versiyonu yüklü. Yani herhangi bir ücret ödemeyecekler.

2)
Lumia 720 ve Lumia 520 üzerinde Here Maps ve Here Transit yüklü. Ancak Here Drive'ın Plus (+) sürümü bulunmuyor. Bunun yerine normal sürüm yüklü. Bunların Plus (+) sürümüne yükseltebilmeleri için 15.49 avro (yaklaşık 40 TL) ödemeleri gerekiyor.

3)
HTC 8S, HTC 8X, Samsung ATIV-S modellerinin üzerinde Here uygulamalarından herhangi biri bulunmamakla beraber, bunlar mağazadan Here Maps'i ücretsiz, Here Transit'i 1,99 avro (yaklaşık 5 TL)'ye indirebiliyorlar. Here Drive'ın ise ancak (+) sürümüne sahip olabiliyorlar onu da 34.99 avro (yaklaşık 90 TL) vererek satın almak zorundalar.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Lumian varsa Windows Phone da 1 adım öndesin dostum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben demiştim:kop:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Nokia'nın navigasyon uygulamaları gerçekten çok iyi ama alternatif olarak iyi navigasyon uygulamaları var. Para vermelerine değmez bence

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada Lumia 720 ve 520 kullanan arkadaşların endişe etmesine gerek yok.
"Here Drive" ile "Here Drive
+" arasında fazla bir fark olmadığını belirtelim.
Plus (+) versiyonunun tek farkı birden fazla ülke için sesli yönlendirme ve navigasyon özelliklerini kullanabiliyorsunuz.
(Normal versiyonunda yalnızca Sim kartınızın kayıtlı olduğu ülke/bölge için bu özellikleri kullanabiliyorsunuz)

Arabayla ülke ülke dolaşan biri değilseniz bu size çok da gerekli olmayacaktır. :oke:

• Beğen
Tepkiler: acoustic

blackcemre

Üye
Bilgi için teşekkürler.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Özgür bende drive beta Plus derken benmi yanlış anladım yoksa nırmalda böylemi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Güncellemeler gelmiş Here drive betadan çıkmış lakin kurmama izin vermiyor. Şuan Türkiye mağazadan güncelleme yapabilen var mı ?

omerk88

omerk88

Üye
520 ve 720 modellerinde here drive uygulaması çalışmıyor bu cihaz için uygun değildir hatası veriyor
Bu arada Lumia 720 ve 520 kullanan arkadaşların endişe etmesine gerek yok.
"Here Drive" ile "Here Drive
+" arasında fazla bir fark olmadığını belirtelim.
Plus (+) versiyonunun tek farkı birden fazla ülke için sesli yönlendirme ve navigasyon özelliklerini kullanabiliyorsunuz.
(Normal versiyonunda yalnızca Sim kartınızın kayıtlı olduğu ülke/bölge için bu özellikleri kullanabiliyorsunuz)

Arabayla ülke ülke dolaşan biri değilseniz bu size çok da gerekli olmayacaktır. :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
520 ve 720 modellerinde here drive uygulaması çalışmıyor bu cihaz için uygun değildir hatası veriyor

HERE uygulamaları güncellenmiş ancak kurulumda bir sorun varmış sanırım.
Nokia uygulamaları geri çektiği için belirttiğiniz türden hata mesajları ile karşılaşabilirsiniz.
Hatalar giderildikten sonra uygulamalar yeniden mağazaya konulacakmış :oke:

Üst Alt