Öneri WP8 Türkçeleştirilen Programlar ve İstekler

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Day Counter'ı bende kullanıyordum. Ta ki ümidimi kesene kadar. Zaten kilit ekranına Awesome Lock ya da Lockmix ile ekleyebiliyorum artık. Verdiğin sayfa da Türkçe çeviriyi açmadıklarını gordum. Yazık onların kaybı..
Bulutsuzgece az bile demişsin şahsım adına konuşursam eğer. Yaptıkları terbiyesizlik. Zor bi yanı yok. Sen emek ver özen, düşün. Benimde başıma geldi öyle bir durum

E-posta gönderdim. Bakalım eklerlerse Türkçe çeviri için stringleri hallederiz inşallah

ben de yazmıştım ama benimki daha çok "çeviri için stringleri ekleyin çevireyim" diye değil de direk "TR dili ekleyin" gibisinden bi yazıydı benimki onlar da zaman kısıtlığı nedeniyle planlarımızda yok ama planımıza eklediğimizde size bilgi veririz gibisinden bi cevapla döndüler bana benim yazdığımı hadi Türkçeye siz çevirin gibisinden anladılarsa ve o yüzden zaman darlığı vs bahanesiyle planda yok dedilerse anlarım, ama eğer sizin yazdığınız gibi Türkçe içim modül açmaları neyin zaman kısıtlaması olacak o da enteresan, sonuç olarak çeviren gönüllüler olacak! size gelecek cevaptan belli olur herşey bakalım

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Sağlık olsun. Eklediklerinde ilgileniriz

ustaca73

Üye
hike messengerı da Türkçeye çevirebilirseniz çok makbule geçer
Windows Phone için "hike" uygulamasına göz atın

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
hike messengerı da Türkçeye çevirebilirseniz çok makbule geçer
Windows Phone için "hike" uygulamasına göz atın
E-posta gönderdik. Verecekleri cevaba göre yapılır ya da yapılmaz

Rainesto

Üye
Aerize explorerda Türkçe olmalı

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce skype hakkında cevap yazmıştım. Elimizde olan bir şey olsa keşke

Lumia 920 (emektar) ile gönderildi.

Tepkiler: skynet

mtoyanik

Üye
MUSIC+ uygulaması da Türkçe olmalı bence.

Tepkiler: mzcoools
burada çevrilmek istenilen diller var ama maalesef Türkçe yok

Güvercinle gönderildi.

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
burada çevrilmek istenilen diller var ama maalesef Türkçe yok

Güvercinle gönderildi.
Sayende daha çok uygulamayı türkçeleştiriyorum. Onunda zamanı gelecek eminim kardeşim.

Youmusic uygulamasını Türkçe olarak çevirebilir misiniz?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Çok iyi olur arkadaşım emeğin için teşekkürler. adlı uygulamayı da yaparsan çok iyi olur arkadaşım

Bu konu neden üst olmadı ? Aslında hak ediyor..