tunakhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
E-posta gönderdim. Bakalım eklerlerse Türkçe çeviri için stringleri hallederiz inşallahüstad çok mu çok oluyorum bilemedim ama şu uygulamayı da eğer uygun görürsen Türkçe'ye çevirebilir misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben uygulama içinden bi iletişim adresi bulamadım, bilmiyorum sen farklı yollardan bulabilir misin?sanırım direk çeviri sayfasını buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da resmi facebook sayfası zannedersem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben de yazmıştım ama benimki daha çok "çeviri için stringleri ekleyin çevireyim" diye değil de direk "TR dili ekleyin" gibisinden bi yazıydı benimkiDay Counter'ı bende kullanıyordum. Ta ki ümidimi kesene kadar. Zaten kilit ekranına Awesome Lock ya da Lockmix ile ekleyebiliyorum artık. Verdiğin sayfa da Türkçe çeviriyi açmadıklarını gordum. Yazık onların kaybı..
Bulutsuzgece az bile demişsin şahsım adına konuşursam eğer. Yaptıkları terbiyesizlik. Zor bi yanı yok. Sen emek ver özen, düşün. Benimde başıma geldi öyle bir durum
E-posta gönderdim. Bakalım eklerlerse Türkçe çeviri için stringleri hallederiz inşallah
E-posta gönderdik. Verecekleri cevaba göre yapılır ya da yapılmazhike messengerı da Türkçeye çevirebilirseniz çok makbule geçer
Windows Phone için "hike" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aerize explorerda Türkçe olmalı
Sayende daha çok uygulamayı türkçeleştiriyorum. Onunda zamanı gelecek eminim kardeşim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada çevrilmek istenilen diller var ama maalesef Türkçe yok
Güvercinle gönderildi.
Video compressor
Sayende daha çok uygulamayı türkçeleştiriyorum. Onunda zamanı gelecek eminim kardeşim.
Çok iyi olur arkadaşım emeğin için teşekkürler.-Güncelleme- #29 Nisan
Evet konu açık. Eğer sizinde kullanışlı dediğiniz fakat henüz Türkçeleştirilmemiş uygulamalar varsa buradan belirtebilir, uygulama geliştirici ile irtibata geçeriz ve eğer kabul ederse Türkçeleştiririz.
Bu yöntemle Türkçeleştirdiğim uygulamalar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTercüme tamamlandı. Güncelleme bekleniyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Metamorphosa) Tercüme tamamlandı. Güncelleme bekleniyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTercüme tamamlandı. Güncelleme bekleniyor. Süpriz: 2.0 sürümü de yakın zamanda çıkacak... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçeviri aşamasında...----------Teklif Edilenler----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin tweet atıldı. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçin e-posta gönderildi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'a bütün uygulamalarını Türkçe'ye çevirebileceğimize dair bir tweet atıldı.- Audiotica 4 websitesinde bir konudan ulaşmaya çalıştım.
- VisualGraph 3D yapımcısının wordpress hesabına bir not bıraktım.
- ArchiTech Sketchpad (yapımcı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) yapımcısına ait herhangi bir iletişim adresi bulamadım. (Cevaplarına göre davranacağız.)- Internet download manager ve Unit converter pro denilmiş, tam olarak linklerini alabilirsem hangi uygulamadan bahsedildiğini anlayabilirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuan çeviri desteklemediklerini belirtti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?