Öneri WP8 Türkçeleştirilen Programlar ve İstekler

meg1ddo

Üye
hipstamatic oggl , SophieLens HD türkçe olmaması eksiklik, bide Rudy Huyn 'un bazı uygulamaları türkçe değil ona da ulaşabilsek iyi olurdu.

My Car uygulaması da Türkçe olsa güzel olurdu

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Rudy'e ulaşmayı denedim. Fakat henüz bir cevap alamadım. Ayrıca Jay Bennet'a da Wpcentral için yazdım. Galiba ilgilenmiyorlar. Şimdilik sadece ingilizce.

Buzdolabından gönderildi.

meg1ddo

Üye
Nokia ve Microsoftun yerinde olsam Rudy'i işe alırdım, en azından sosyal ağları onlardan çok daha hoş estetik yapardı, üstelik çok ta işlevsel.

Çevirilerde yardım edebilirim. Almanca-ingilizce olarak

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

Tepkiler: tunakhan

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Fotor , lomogram , camera360 bunların türkçeleşmesi mümkün ise çok iyi olur

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Oneshot şuan düşünmediğini iletti. Camera360 a da e-posta göndereceğim.

4MaGuS

Üye
Oneshot şuan düşünmediğini iletti. Camera360 a da e-posta göndereceğim.

geçen gün benim yazdığım programlara bakma şansın oldu mu hiç, geliştiricilerine meil falan

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
geçen gün benim yazdığım programlara bakma şansın oldu mu hiç, geliştiricilerine meil falan

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İlk iletiyi düzelttim. Hangilerine ulaşıp ulaşamadığımı yazdım. Kontrol edebilirsen iyi olur.
My Car uygulaması da Türkçe olsa güzel olurdu
Yapımcısı olan kineapps'in herhangi bir iletişim adresini bulamadım. Üzgünüm.

Son düzenleme:
Tepkiler: 4MaGuS

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
hipstamatic oggl , SophieLens HD türkçe olmaması eksiklik, bide Rudy Huyn 'un bazı uygulamaları türkçe değil ona da ulaşabilsek iyi olurdu.
Rudy Huyn twitter adresi üzerinden bütün uygulamalarını Türkçeye çevirebileceğimiz söyledim eğer tabi isterse. Eğer iletişime geçerse buradan görev paylaşımı da yapabiliriz.Arkadaşlar uygulama geliştiricilerden gelen cevaplara göre ilk mesajı düzenliyorum. Gereken bilgiyi oradan elde edebilirsiniz. Ayrıca iletişime geçmek isteyenler çekinmesin.

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
bak bi sevindirik oldum şimdi teşekkürler tekrar
Estağfirullah. Çorbada tuzumuzun olması lazım Bakalım daha çok yanıt almayı beklerdim geliştiricilerden ama kısmet. Elimizdeki ile yetiniyoruz.

beats

Üye
Çaban için teşekkürler, kolay gelsin.

Tepkiler: tunakhan

yusuf41

Üye
Foursquare ın güncellenmesi için baskı yapamaz mıyız. sadece check-in yapmaya yarıyor program.

Gençler sosyal medya ve mesaj aracılığıyla baskı uygulayalımda TÜRKÇEMİZE önem versinler.

tunakhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar geliştiriciler uygulamaların değerlendirme sayfalarını kontrol ediyor. Hatta birkaç tanesinden direk mail de aldım. Kullanıcılar Türkçe istiyor çevirir misiniz? diye. Yani siz kullandığınız uygulamaları değerlendirip. basit bir dille Türkçe istediğinizi yazarsanız kayıtsız kalamazlar.[DOUBLEPOST=1397813794,1397806557]
[/DOUBLEPOST]Arkadaşlar My Car uygulamasına Türkçe isim koysaydık siz ne olmasını isterdiniz? Geliştirici ile bu konuyu görüşeceğim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.