BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hmm. Ya tamam kardeş teşekkür ederim o zaman düşükte kullanacağımda batarya 10 saat gitmiyor şuan %5. Ne yapmalıyım adam 45 dahha navigasyon 8 saat internet felan 3 gün gidiyor. Paylaşıldı maxicebe bu. Ben bırak 30 Dakka navigasyon yapsam 30 Dakka internete gitsem batarya %50 düşer yemin ediyorum. Sanırım şuan tamamen bitip yeniden şarz edeceğim. Bare bir günü dayansın.Ne yapmamı önerirsiniz yardım edin
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Özgür kardeşim bu battery uygulaması 2 gündür live tilelar güncellenmiyor.. birde şarj daha öncesine bakış bu 2 gündür daha çabuk azalmaya başladı.. bende live tile ı kaldırdım. lockscreende kısayoldan kaldırdım birde arka planda engelledim. dün akşam 10 dan beri iyi şimdilik şarj olayı.. battery uygulamasını sen kullanıyormusun hala? sende varmı bi problem bu uygulama ile?Arkadaşımızın dediği gibi bu tip telefonlarda normal kullanımda batarya süresi 1-1,5 gün civarındadır.
yüklediğin veya daha önce yüklü olup yakın zamanda güncelleme alan bir uygulamada çok şarj yiyebilir..
- - - Eklendi - - -
Özgür kardeşim bu battery uygulaması 2 gündür live tilelar güncellenmiyor.. birde şarj daha öncesine bakış bu 2 gündür daha çabuk azalmaya başladı.. bende live tile ı kaldırdım. lockscreende kısayoldan kaldırdım birde arka planda engelledim. dün akşam 10 dan beri iyi şimdilik şarj olayı.. battery uygulamasını sen kullanıyormusun hala? sende varmı bi problem bu uygulama ile?
satınmı aldın? nasıl iyimi? yorumuna göre bende satın alabilirim..
Ben şu uygulamaya geçtim 2-3 hafta önce.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
satınmı aldın? nasıl iyimi? yorumuna göre bende satın alabilirim..
evet yaa
Gayet güzel.
Özellikleri de gerçekten hoş.
Kilit ekranı görüntüsünü yada live tile'ı özelleştirebiliyorsun
Bataryayı göstermesinde de bir sıkıntı yok.
Benim aldığımda 2 TL idi yanlış hatırlamıyorsam, şimdi 5 TL olmuş.
evet yaa5 tl şuan.. saol dostum.. alıcam heralde bunu.. ayarlara girip pil ne kadar kalmış diye bakmak uzun geliyor teşekkürler
Peki bu uygulamada diğer pil uygulamaları gibi en fazla yarım saatte bir kendini güncelliyor değil mi? Yani anlık birebir bilgi vermiyor.
Ben şu uygulamaya geçtim 2-3 hafta önce.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki bu uygulamada diğer pil uygulamaları gibi en fazla yarım saatte bir kendini güncelliyor değil mi? Yani anlık birebir bilgi vermiyor.
Onu biliyorum da belki dedim MS izin vermiştir falan
Onu şu an hiçbir uygulama yapamaz ki
Microsoft izin vermiyor yarım saatten önce güncellemeye.
Ancak WP8.1 güncellemesiyle bu sınırın kalkması ve güncelleme aralığının birkaç dakika gibi daha kısa bir aralığa indirilmesi bekleniyor.
Onu biliyorum da belki dedim MS izin vermiştir falan
Onu şu an hiçbir uygulama yapamaz ki
Microsoft izin vermiyor yarım saatten önce güncellemeye.
Ancak WP8.1 güncellemesiyle bu sınırın kalkması ve güncelleme aralığının birkaç dakika gibi daha kısa bir aralığa indirilmesi bekleniyor.Neden böyle bir kısıtlama yapıyor bana saçma geliyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?