Nokia C5-03 CFW WP8 APOLLO ! V23 . C 125 Mb . Ultra Performans , Ultra Görsellik.

Sponsorlu Bağlantılar

özgür.56

özgür.56

Üye
ya ben kullanamadım bi yardımcı olun tel 5230 nokia

serihan

serihan

Üye
keşke 5800 için de olsa!

neşter1461

neşter1461

Üye
haritaları silenlere gıcık oluyorum.oysa yeni gelen güncelleme ile en kaliteli haritalar nokıada.arabası olmayan değerini anlamıyor demek.

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
haritaları silenlere gıcık oluyorum.oysa yeni gelen güncelleme ile en kaliteli haritalar nokıada.arabası olmayan değerini anlamıyor demek.

Benim arabamda var motorsikletimde . Asıl sorun şu sürekli kullanılamıyor navigasyon. Ve bazı düzenlemeler için fw'de yer açmam gerekiyordu. Gereksiz gördüğüm için haritaları sildim . Hem s60v5 uygulamalar bölümündeki haritalar kısmından daha ii harita programları bulabilirsin.

furkan24x

furkan24x

Üye
arkadaşlar ben de c5 imi cfw lemek istiyorum ama daha önce hiç yapmadım yardımcı olabilir misiniz ??

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben de c5 imi cfw lemek istiyorum ama daha önce hiç yapmadım yardımcı olabilir misiniz ??

Phoneix 2012 kur bilgisayarına . Link www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/phoenix-service-software-2012-50-000-49146-a-750916-yeni-mesaj.html orada anlatılmış olması gerek. Zaten google'de c503 flashlama diye çıkar.

- - - Eklendi - - -

Phoneix 2012 kur bilgisayarına . Link www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/phoenix-service-software-2012-50-000-49146-a-750916-yeni-mesaj.html orada anlatılmış olması gerek. Zaten google'de c503 flashlama diye çıkar.

furkan24x

furkan24x

Üye
Linkleri patlamış.. Artık başımızın çaresine bakacağız herhalde.. Herşey için teşekkürler

s60 king

s60 king

Üye
kardeşim benim c5-03 şu anda kendi orijinal V23.0..015.C01.01 yüklü.senin bu yazılımı yüklesek kabul edecek mi ? malum aşağı sürüm yüklemeye çalışırsak çöküyor. ayrıca görsellik on numara. :alkis bir sorun olmaz dersen hemen denemek isterim :yuru teşekkürler

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim c5-03 şu anda kendi orijinal V23.0..015.C01.01 yüklü.senin bu yazılımı yüklesek kabul edecek mi ? malum aşağı sürüm yüklemeye çalışırsak çöküyor. ayrıca görsellik on numara. :alkis bir sorun olmaz dersen hemen denemek isterim :yuru teşekkürler

Yok dostum sorun çıkmaz bu fw zaten v23 tabanlı :) yükle .

s60 king

s60 king

Üye
tamam kardeşim bu akşam yükleyip deniyorum :) :oke:

serhat2049

Üye
Eyvallah keke

s60 king

s60 king

Üye
kardeşim on numara olmuş ellerine emeğine sağlık güzel deli birşey :aha:

kimya27

Üye
5800 uyumlu mu

gobbels

gobbels

Üye
6 sayfa mesaj vardı üşendim kardeşim okumadım fakat interneti bedava kullanma olayında operatör farkı olur mu ?

- - - Eklendi - - -

birde eklenenlerde mesajlardaki sohbet conversation uyugulamasını göremedim ekli de unuttun mu eklemedin mi ? şimdiden teşekkürler :)

Üst Alt