elıne saglık guzel olmus sımdı kardes son halı sagolasın
bende böyle bi sıkıntı var? Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x84210029 (-2078212055)
Firmware: Firmware update finalizing failed. Error 0x841E800B - The storage for data item 'ProductProfile' version '1.1' could not be opened.
o oyle deil o hata cıkınca tamam a basma atar flash ı
o oyle deil o hata cıkınca tamam a basma atar flash ı
zaten flashlama bittikten sonra çıkıyor bu uyarı bide bi kere daha yaptım succed yazısı geldi ama tel acılmıyor
- - - Eklendi - - -
olmadı yine silip tekrar attım bitti ama açılmıyor?
Phoneix'i kaldır tekrar kur . 2012'yi kur. Şimdi kendi telefonumu flashladım hiç sorun yok.
su lys bitsinde bende fw yapıcam am ama zaman yok teşekkürler
beğenmene sevindim geçmiş olsuntmm oldu ya sonunda bu 2 gundur uğraştım daha öncede 8 kez farklı fw kullanmıştım ama bu sefer nedense hıcbırı olmuyordu sadece orjınal fw oluyordu galıba pc de dıger fwlerle karısıklıkmı oldu anlamadım ama ccleannerle bi taradım ram temizledim adam oldu sonundasu lys bitsinde bende fw yapıcam am ama zaman yok teşekkürler
![]()

beğenmene sevindim geçmiş olsun![]()
birde su ışık arama geldiğinde kendiliğinden kapanıyor uyarı sesleride berbat cok sinir bozucu bunu nasıl değiştirebilirim bide wifi hassasiyetinde ve kamerada ve ekran yenilemede cok fazla bi değişiklik göremedim hatta hic göremedim bunuda düzeltmek gerekiyor bunu nasıl yapabilirim veya bunlara bi ayar cekebilirmisin tekrar son olarakta led aydınlatmayı sonuna kadar getirdiğim halde hala karanlık? haritalarda gitmiş
MUHTEŞEM BİR CFW ELİNE SAGLIK BUNU ALLAHIN İSTİYLE C5__03 üme atarım..........![]()
bi yükle öyle tekrar fikrini paylaşırsan bizimle daha yararlı olur 
peki su uyarı sesii degistirebilirmiyiz?Kardeş görsellik %100 buda pili biraz zayıflatır doğal olarak wifi hassasiyeti falan ondan kaynaklıdir. Ovi haritalar iyi değil s60v5 uygulamalar bölümündeki haritalar bölümünden daha iyilerini indirebilirsin. Arama geldiğinde ışık kapanmıyor bende. Led aydınlatmayı topbar'dan arttırıp azaltabilirsin hatta normalden fazla veya daha kısık yapabilirsin. Fw stabil .kamerayla ilgili bir değişiklik yapmadım.
] walpapers varsa iyi olur 
peki su uyarı sesii degistirebilirmiyiz?
Kardeş eline sağlık ancak ben sade kullanıyorum [toparsız filan ] içini attığım operanında simgesini değiştirdim haberin ola isteğen olursa koyarım buraya ,ve şu paketin içine attığın gitarcı kız gibi [kızın adını biliyosan daha iyi olur] walpapers varsa iyi olur
- - - Eklendi - - -
Ayarlar/kişileştirme/tercihler /w8 apollo/kişileştir/uyarı sesi var orda onu kapat

peki su uyarı sesii degistirebilirmiyiz?