Nokia C5-03 CFW WP8 APOLLO ! V23 . C 125 Mb . Ultra Performans , Ultra Görsellik.

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
Ayarlar/kişileştirme/tercihler /w8
apollo/kişileştir/uyarı sesi var orda
onu kapat denedin miiii

igetsky

igetsky

Üye
Joker.

Joker.

Üye
rofs ta seslerin bulunduğu kısım vardı [hatırladığım kadarıyla] ordan değiştirirsin

Joker.

Joker.

Üye
nfe

igetsky

igetsky

Üye
link?:ehe

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
beyler fw'de sıkıntı yok :) ama düzenlemek istiyorsanız yapın kendinize göre :)

igetsky

igetsky

Üye
beyler fw'de sıkıntı yok :) ama düzenlemek istiyorsanız yapın kendinize göre :)
malasef titreşim çalışmıyor birde ödemeli atamıyorum yani arama yapınca sanki numara arıyormuş gibi arıyor ve yanlış numara uyarısı çıkıyor yani komut olarak gitmiyor?

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
malasef titreşim çalışmıyor birde ödemeli atamıyorum yani arama yapınca sanki numara arıyormuş gibi arıyor ve yanlış numara uyarısı çıkıyor yani komut olarak gitmiyor?

Titreşim çalışıyor . Şebeke işleri ya senin hatta sıkıntılıdir yada telefonda . Fw'de sürekli sorun bulmayı bırak. Hoşuna gitmediyse kullanma.

Joker.

Joker.

Üye
igetsky
Kardeş senin telefonda sorun var galiba ben 1 haftadır stabil çalışıyo

igetsky

igetsky

Üye
Titreşim çalışıyor . Şebeke işleri ya senin hatta sıkıntılıdir yada telefonda . Fw'de sürekli sorun bulmayı bırak. Hoşuna gitmediyse kullanma.

relaxol dostum fwde sorun bulmak değil zaten hoşuma gittiği icn yükledim ben sadece bendeki problemleri düzeltebilmek için yardım isityorum hepsi bu telefonda sorun yok fw yüklemeden once calısıyordu 2 yıldır kullanıyorum başka fwlerde yuıkledim

- - - Eklendi - - -

igetsky

bu sorunun ve wifi hassaiyeti arttırmayı fwden nasıl dğzeltebilirim?

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
relaxol dostum fwde sorun bulmak değil zaten hoşuma gittiği icn yükledim ben sadece bendeki problemleri düzeltebilmek için yardım isityorum hepsi bu telefonda sorun yok fw yüklemeden once calısıyordu 2 yıldır kullanıyorum başka fwlerde yuıkledim

- - - Eklendi - - -

bu sorunun ve wifi hassaiyeti arttırmayı fwden nasıl dğzeltebilirim?

Modlama bölümüne bak.. Kardeş fw'ler her telefonda aynı çalışmaz .

- - - Eklendi - - -

igetsky

Beğenmen teşekkürden daha iyi sağol :)

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
Kardeş ben yükleyemedimde TeamWiever id şifre versem yapabilirmisin zahmet olmazsa. ?

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben yükleyemedimde TeamWiever id şifre versem yapabilirmisin zahmet olmazsa. ?

Kardeşim mobil'den giriyorum bu nedenle yardımcı olamam . ama neyi yapamadığını açarak anlatırsan bişeler yapmaya çalışırız

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Cidden iyi iş çıkarmışsın ellerine sağlık.

Üst Alt