Nokia C5-03 CFW WP8 APOLLO ! V23 . C 125 Mb . Ultra Performans , Ultra Görsellik.

Sponsorlu Bağlantılar

134ugurcan

134ugurcan

Üye
dostum iyiye benziyor :D yüklüyorum
bedava internet olayıı ne oluyor?

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
134ugurcan

134ugurcan

Üye
birde sorun var menüye girmiyor

134ugurcan

134ugurcan

Üye
bir kere daha flaş denim

134ugurcan

134ugurcan

Üye
hacı sen beni faceden eklesene soru sorim

134ugurcan

134ugurcan

Üye
herşey tamam ilgilendiğin için teşekkür ederim

134ugurcan

134ugurcan

Üye
bedava internet süper bişey :D

mhustafa

mhustafa

Üye
kardes dosyaları product denen gereklı yere attım aama hala senın dosyalar gorunmuor orda pro da neden anlıyamıyorum

hakan aydogar

Üye
kardeş eline saglık güzel olmus. yalnız yatay moda gecemıyorum yardımcı olurmusun

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
kardes dosyaları product denen gereklı yere attım aama hala senın dosyalar gorunmuor orda pro da neden anlıyamıyorum

Orada RM-697 DIYE bir klasör olmalı onun içine atacaksın :)

- - - Eklendi - - -

kardeş eline saglık güzel olmus. yalnız yatay moda gecemıyorum yardımcı olurmusun

Dostum o konuda haklısın bende de öyle .sensör efektlerini açmaya çalışıyorum onu düzeltip paylaşacağım tsk.

sena5135

sena5135

Üye
hafız opera mini modunu paylaşırmısın özelden falan bide çok güzel olmuş inşallah hatalar en aza inmiştir bide o bedava mod programlarda çalışıyomu(gravity gibi) bide aveadan ceza yemeyelim. Teşekkür Hafız :D

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
hafız opera mini modunu paylaşırmısın özelden falan bide çok güzel olmuş inşallah hatalar en aza inmiştir bide o bedava mod programlarda çalışıyomu(gravity gibi) bide aveadan ceza yemeyelim. Teşekkür Hafız :D

Muhtar ben olayın turkcell modunu biliyorum ama şöyle yap bana faceden ulaş istersen.yok sadece operadan girebiliyorsun.

sena5135

sena5135

Üye
sadece turkcell mi ayrıca facedende ulaştım

mhustafa

mhustafa

Üye
hocam harıka elıne saglık emegıne saglık

Üst Alt