Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Benim kafam rahat,1520 cihazıma güveniyorum beni mahcup etmeyecektir yeterki gerekli özellikler ve güncellemeler yayınlansın.
 
Tepkiler: zaakaan

dakamon

Üye
Ben de bunu diyorum işte.
Yazın diğer sistemlerle donanımlar eşitlenecek. (Hatta MS'den belki ekstra teknolojik özellikler gelecek)
O zaman ne konuşulacak çok merak ediyorum.
Valla abi umarım dediğin olur hepimizin isteği kesinlikle bu.
 

dakamon

Üye
Abi bunları biliyoruz ama sonuçta bi algı da var dünyada her ne kadar yavaş yavaş azalsada bi amiral gemi modeli her zaman firmanın gücüdür bi yerde. Yoksa firmalar 1 yıl çıkarır bi yıl çıkarmaz üst seviyeli donanımlı cihazlar. Ben gidipte 10 milyon bassın demiyorum 2 milyon bassın. Sonuçta premium telefon. Ona göre de alıcısı olur. Namı yürüsün. Bu sayede sisteme firmaya güvenen kullanıcıların da güenirliği artar. Ben bir kaç kişi tanıdım şu Nokia adam akıllı bi üst seviye cihaz çıkarsın alırım diyen. Ama çıkarmadı. Şu an için tabana oynuyor firma mantıklı olarak. Piyasada bulunma yüzdesini belli bir seviyeye getirince illaki süper üst seviye cihaz tanıtacaktır ama o zamana kadar snap400 lerle cebelleşicez gibi geliyor bana. Şu an için param yok ve çıkan yeni modeller fiyatlarından dolayı bana daha yakın belki ama ilerde cebimde param olduğunda ister istemez yüksek donanımlı cihazlar dikkatimi çekecek. Bu yüzden gidip üst seviye android cihazlara falan kayma durumum olabilir yada başklarının aynı durumda androide kayma durumları olabilir.
 

Invoke

Üye
Bugün o kadar çok iphone 6 ve 6+ gördüm ki birini çevirip "bedava mı dağıtıyorlar" diye sorasım geldi.
 
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic

emz

Üye
Bugün o kadar çok iphone 6 ve 6+ gördüm ki birini çevirip "bedava mı dağıtıyorlar" diye sorasım geldi.


Aynen. Sanki son bir aydır bedava dağıtılıyormuşcasına herkesin elinde görür oldum. Mantıksız bir durum. Demek ki milletimizde para bol
 
Aynen. Sanki son bir aydır bedava dağıtılıyormuşcasına herkesin elinde görür oldum. Mantıksız bir durum. Demek ki milletimizde para bol

Para bol değil, millet kredi kartına çullanıyor.
Daha gelecekte kazanacağı, henüz olmayan parasını harcıyor. Geleceğini ipotek altına alıyor.

Tüketim artıyor, tüketim arttığı için rakamlar şişiyor ve ekonomi büyümüş gibi görünüyor millet olmayan parasıyla harcama yaptığı için.
Buna iktisatta balon büyüme diyoruz. Kartların da sınırına ulaşılınca bu balon süreç tıkanır, patlama olur.
Kısacası gelir artmadı, borçlanmak kolaylaştı sadece. Hal böyle olunca da geleceğimizi ipotek alma pahasına, olmayan paramızı, gelecekteki gelirimizi harcayarak sahte refah artışı yaşıyoruz, zenginleştik zannediyoruz.
Ondan sonra insanların (hatta belki çocuklarının) ömrü borç ve taksit ödemekle geçiyor.
Neyse bunlar derin ekonomik mevzular, uygun bölümde konuşulur

Ne diyelim alıp kullananlara hayırlı olsun, Allah iPhone7'yi de nasip etsin
Bizim şu GDR2, WP10 preview ile istediğimiz özellikler gelsin de cihaz olayına yazdan itibaren bakarız
 
Tepkiler: pirenuri, YkPkY, yunus-emre-6606 ve 3 diğerleri
Yukarıdan aşağı güzel açıklamalar ve yorumlar okudum. Yazan arkadaşların ellerine sağlık. Son derece haklılar.
Zaten yarın ölüp gideceğiz şu dünyadan, minicik çocuklarımız, kardeşlerimiz o tatlı gülümsemeleri ile bacaklarımıza sarılıp kafalarını kaldırp bizim yüzümüze baktıklarında bir düşünün. Onların gözlerinin içine ve geleceklerine bakın. Dünya harcama çılgınlığını ve hiç bir şeyi olmayan adaletsizce yokluk çeken çocukları düşünün.
Ya çok basit bir iki özellikte telefonlarımızda olmasa bizi zarara mı uğratacak? Hayır arkadaşlar telefonlarımız eskimeden varsın bluetooth ismi telefondan değişmesin. Varsın ekran parlaklığı milimetrik ayarlanmasın, ne var yani? Bunları telefonlarımız eskiyip iş görmez olduğunda yeni telefonda yaparız zaten. Hiç bir zararımız da yok, kaybımızda yok.
Kısaca telefonlarınızı eskitin, kullanın. GDR2 yi bekleyin, Windows 10'u bekleyin. Elbette geliyorlar, er yada biraz geç. Onlarıda yükleyin, yükleyin, yükleyin ve kullanın. Saçma basit birkaç özelliğe para vereceğiz diyerek boşu boşuna israflar yapmayalım.
 
Tepkiler: pirenuri, skynet, kamil5028347 ve 3 diğerleri
Satis politikasi iyi olabilirdi di sadece fakat orta ve alt segmentler berbat ayni ozelliqi tasiyan sekillerri deisik 2 cihaz olmasindan bahsediyorum ust segment ise cok iyi 1 2 yilda tekerrur ettirirse bunu ust segment bozulmaz artik cok az bilincsiz kullanici kaldi gozle gorulur bir fark koymadan telleri cikarmalari bosa kurek .
 

ON9

Üye
64 bit işlemciler 64 bit sistem ve uygulamalar olmadığı sürece sistemi hantallaştırır
Ama şöyle de bir şey var ki W10 ile birlikte ortak uygulamalar, zaten PC den dolayı 64 bit özelliğini desteklemek zorunda. Dolayısıyla 64 bit desteğinin gelmesiyle birlikte en azından temel sistemsel uygulamalarda sorun çıkmayacağını düşünüyorum. @dakamon @bulutsuzgece @Aybin.Kilic
 
Tepkiler: Aybin.Kilic
Pc de zaten 64 bit teknolojisi var. Uygulamalar ona göre kodlanıyor. Sistem kernel olarak zaten hazır wp de. İş geliştiricilere kalıyor. Geçiş zor olmayacaktır. Sorun eskimiş donanım olacaktır bence. Wp 10 milat olacak microsoft için. Sürprizlere hazırlıklı olmak lazım şimdiden
 
Tepkiler: ON9

dakamon

Üye
Açıkcası wp10 64 bit gelsin şu an ki hızından daha da hızlı olacaktır en azından hissettirecektir. En azından video fotoğraf işleme uygulamaları için bile 64 bit getirseler çok iyi. Eğer 64 bit işlemcili bir telefonunuz olursa çok daha hızlı bir deneyim yaşarsınız 64 bitli uygulamalarda.
 
Bugün sitenin birinde iphone fiyatlarına baktım da iphone 4 1500₺ iphone5 2500₺ iphone6 3500₺ kardeşim şimdi bana kimse gelipte iphone övmesin lumianın en kötü telefonu bile iphone5 kalitesinde sayılır android mağazası zaten çöplük gibi virüsü bile mağazaya koymuşlar abi kim ne derse desin lumia candır gerisi heyecan diyeceğim ama heyecanı bile yok anasını satayım
 
Tepkiler: mzcoools

Sensation

Emekli Yönetici
Daha fazlası:









 
Tepkiler: afwerker, Murat Alper, byibo ve 1 kişi daha

dakamon

Üye
Bakalım başka ne ayrıntılar çıkacak ortaya. Bu aman aman da bir şey değil
 
Arkadaşlar sizce L920 ye Denim güncellemesi mi, Gdr2 Ön izlemesi mi daha önce gelecek? Ben az bir farkla Denim diyorum :P
 
Tepkiler: Rainesto ve ceza87