zaten şuanda benim diğer 3gb bu olayı çözsünler de isterse 4 gb olsun asıl önemli olan güncelleme sonrası bu stabil liğin böyle kalabilmesi büyük ihtimalle güncellemenin geç gelmesi bu yüzden galiba demekki ciddi sorunlar var

zaten şuanda benim diğer 3gb bu olayı çözsünler de isterse 4 gb olsun asıl önemli olan güncelleme sonrası bu stabil liğin böyle kalabilmesi büyük ihtimalle güncellemenin geç gelmesi bu yüzden galiba demekki ciddi sorunlar var
Evet ama başka çaresi kalmazsa mecburen pc den yapacakpc de de telefon sıfırlanır ama
Tost Makinası ile gönderildi.
Al işte arkaya renk resim koymayı yapcaklarına ama neden yaptıkları belli resime göre diye.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızArtık arka plana tam siyah renk de atanabiliyor.
Orası muammalı kardeşim ama muhtemelen belki pc den bir yazılımla yapılabilir 500mb olması beklenen beta kesin değil ama ondan azı değil fazlası olur.ön izleme nasıl yüklenecek peki
ana sayfada haberi bile konu yapılmış8.1 ile artık ana menünün yedeği alınarak düzenlendiği gibi tekrar yüklenmesi sağlanmış tıp kı yüklü uygulamaların yeniden yüklenmesi gibiTom Amca'nın Twitter'da, Haziran ayında gelecek Windows Phone 8.1 ile Sony'nin de Windows Phone 8.1 ile çalışan bir telefon üreteceği şeklinde bir yazı paylaştığı belirtiliyor. Daha önce paylaşıldıysa affola..
Valla bu sayfayı yer imi yaptım direkt buraya giriyorum ana sayfa filan hiç ilgilenmiyorum. 8.1 beni ne hale getirmiş sen düşünana sayfada haberi bile konu yapılmış

evet haklısın zaten bu konudan başkasıda pek kullanılmıyorValla bu sayfayı yer imi yaptım direkt buraya giriyorum ana sayfa filan hiç ilgilenmiyorum. 8.1 beni ne hale getirmiş sen düşün![]()
Salako ve Köyden indim şehire filmleri geldi aklıma birdenŞunun şurasında Pazartesiye ne kaldıki canım![]()
en çok beklediğim gereçlerden biriydi haber için saol abiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızArtık arka plana tam siyah renk de atanabiliyor.