Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows Phone 8.1 ile çalışan bir uygulamanın kullanabileceği maksimum ram miktarı.
2 Gb için: 825 mb=şuanda 780
1 Gb için: 390 mb=şuanda 380
512 MB için: 185 mb=şuanda 180

Şuan ki kullanılabilir ram miktarları

Windows Phone 8.1 ile yeni ram kullanım miktarları

Yani Buda Demek Oluyorki 8.1 De Uygulama Oyun Beklemeyin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

ademoz05

ademoz05

Üye
Müthiş artmış ram miktarları

512 ramli wp almayın aldırmayın

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve emz
TurboCall

TurboCall

Üye
Müthiş artmış ram miktarları

512 ramli wp almayın aldırmayın

Onlarda biliyorlar ram miktarını 300 e arttırırlarsa sistemi. Kasıcağını ondan işte bide androide laf atarlar ::))

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.Windows Phone 8.1 İle Wifi Sinyal Kuvveti Güçleniyor Daha Doğrusu Artık Hep 3 Çekiyor Göstermicek Çekim Gücünü Göstericek Anladınız İşte

Yönetici tarafından düzenlendi:
Rainesto

Rainesto

Üye
Onlarda biliyorlar ram miktarını 300 e arttırırlarsa sistemi. Kasıcağını ondan işte bide androide laf atarlar ::))

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.Windows Phone 8.1 İle Wifi Sinyal Kuvveti Güçleniyor Daha Doğrusu Artık Hep 3 Çekiyor Göstermicek Çekim Gücünü Göstericek Anladınız İşte .:D.

insan bari 200 yapar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yunusiyunus

Üye
gerçekten çok büyük bir artış yapmışlar, ben düşünseydim bu kadar artıramazdım yani helal olsun :zong:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve emz
csH

csH

Üye
5 mb :alkis:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Heimdalll, emz ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Beyler hiç artmayabilirdi de yine bunada şükür :sukur:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Heimdalll, emz ve 3 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Acaba neden? Vardır bir bildikleri arkadaşlar anında vurup öldürmeyin.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve skynet
dakamon

dakamon

Üye
Belki o 5 mb lık farkla modern comat 4 ü 520 de oynayabiliriz arkadaşlar 5 deyip geçmeyin.... :D Tövbe tövbe :) bu ne ya :D

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Ama işte ms nin politikası bu. Sistemini planlarını amiral gemilerine göre değil 520 gibi telefonlar üzerine kuruyor bu yüzden stabil kalıyor amiral gemi modeller için de optimizasyon yapıyor. Dedikleri şuymuş uygulama yapımcılarını bu düşük şartlarda uygulama yapmaya zorlamak. Bu sayede herkesin bütün uygulamaları uygun telefonlarda seri bir şekilde deneyim etmek. Ama uygulama yapımcıları pek sıcak bakmıyor buna tabiki çünkü adam extradan uğraşmak istemiyor optimizasyon için

• Beğen
efeler12

efeler12

Üye
bildirimleri aşağı çekerek açmayı dener misiniz

skynet

Üye
Belki o 5 mb lık farkla modern comat 4 ü 520 de oynayabiliriz arkadaşlar 5 deyip geçmeyin.... :D Tövbe tövbe :) bu ne ya :D

Ben şu anki haliyle bile sıfır kasmayla oyunu bitirdim :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bugün itibari ile bing uygulamaları baştan aşağı güncellendi..hem önündeki bing takısı kalktı hem de 8.1 optimizasyonu yapıldı..artık her an gelebilir Preview..

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
siyahsancak

siyahsancak

Üye
Bugün itibari ile bing uygulamaları baştan aşağı güncellendi..hem önündeki bing takısı kalktı hem de 8.1 optimizasyonu yapıldı..artık her an gelebilir Preview..

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

nasıl yani bing araması ne onu anlamadım ben

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bing hava durumu, bing spor,bing haber diye geçerdi..şimdi bing adı kalktı sadece hava durumu,spor,haber diye geçiyor.ayrıca 8.1 optimizasyonu da yapıldı

samcom

samcom

Üye
evet bing olayı kalkmış sade isimleri var içimden bi his bu akşam 21:00 dan sonra prewiew geliyor diyor inşallah gelir bize de server yoğunluğundan dolayı gece verilir bizde yarın sabah yukleriz :)
birgün herkes wp8.1 li olacak :)evet bing olayı kalkmış sade isimleri var içimden bi his bu akşam 21:00 dan sonra prewiew geliyor diyor inşallah gelir bize de server yoğunluğundan dolayı gece verilir bizde yarın sabah yukleriz :)
birgün herkes wp8.1 li olacak :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
8.1 prewiewden sonra mesela twitterda falan güncelle gelmeden düzgün calıscak mı inşallah sorun yaşamayız :/

Üst Alt