Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Her şeyi geçtim de şu pil yüzdesini sayıyla yazmamasının mantığını bana biri açıklar mı?! :D Gerçekten çok merak ediyorum :D

skynet

Üye
Pil yüzdesi demişken yanındaki ney ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Her şeyi geçtim de şu pil yüzdesini sayıyla yazmamasının mantığını bana biri açıklar mı?! :D Gerçekten çok merak ediyorum :D
ona göre orantısız güç kullanmayız işte.o :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Pil yüzdesi demişken yanındaki ney ?
Pil simgesinin yanında sayıyla ne kadar pil kaldığının yazmasından bahsediyorum ben. İOS veya Androidde olduğu gibi. Bu resimlerden benim gördüğüm bildirim merkezini açtığında görülüyor pil yüzdesi sayıyla. Ben öyle göstergeyi ne yapayım yahu?! Ekranı açtığımda direk önümde olmalı görmeliyim. Kimse bunu yapmak için sayfalarca kod yazmamız gerekir demesin kabul etmem!!! :D:D

Bay H

Bay H

Üye
--yanlış mesaj

dakamon

dakamon

Üye
Pil simgesinin yanında sayıyla ne kadar pil kaldığının yazmasından bahsediyorum ben. İOS veya Androidde olduğu gibi. Bu resimlerden benim gördüğüm bildirim merkezini açtığında görülüyor pil yüzdesi sayıyla. Ben öyle göstergeyi ne yapayım yahu?! Ekranı açtığımda direk önümde olmalı görmeliyim. Kimse bunu yapmak için sayfalarca kod yazmamız gerekir demesin kabul etmem!!! :D:D
Bende senin istediğin şekilde olsun istiyorum direk tepside görünsün istiyorum valla

PureFood

PureFood

Üye
Bazı bildirimleri sola çekmişler iyi olmuş. Konum bulma yuvarlağında mesela.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bazı siteler Maxicep'e göre baya gec haber yapıyor.
Maxicep bu konuda baya iyi.

@bulutsuzgece @papakudioflu

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ÖEY
alasulumurat

alasulumurat

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
onların kulvarı farklı...

Kulvar ile alakası yok , hep Windows Phone haberi yapıyor ama geç tabiki.

Maxicep daha yeni yeni Windows Phoneda Güvenilir haber kaynağı oldu , hiçbir haberi kaçırmıyor.Maxicep'inde alanı baya geniş

• Beğen
Tepkiler: umitarig
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Diğer alanlarda bizden iyileri olabilir.
Ancak dış kaynaktan WP alanında en hızlı haber aktarımını genellikle biz yapıyoruz.
onların daha 40 fırın ekmek yemesi lazım :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BrahimOkumus, kaygisiz43 ve 8 diğerleri
csH

csH

Üye
Ancak dış kaynaktan WP alanında en hızlı haber aktarımını genellikle biz yapıyoruz.
aynen katılıyorum pcye yükledim onların uygulamasını bakıyorum arada :maxicep:dan en az 3 gün geri :D

dakamon

dakamon

Üye
onlar bir ay geriden geliyor gerçekten.... Çok geç haber yapıyorlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar isim vererek diğer siteleri burada eleştirmeyelim lütfen. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, kimbilir_01 ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
özellikle cep telefonu haberleri ve paylaşımları konusunda Türkiye'deki en "tarafsız" ve hızlı site olduğumuzu soylebilirim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: kursat99, jdmsaint, kamuraN021 ve 3 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Cortana ile ilgili bir veri kütüphanesi daha doğrusu kelime kütüphanesi yayınlandı ve gerçekten çok detaylı olacak gibi duruyor her ne kadar öylesine bakmış olsam da 8-|.

Eğer incelemek isteyen olur ise

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

Üst Alt