ona göre orantısız güç kullanmayız işte.oHer şeyi geçtim de şu pil yüzdesini sayıyla yazmamasının mantığını bana biri açıklar mı?!Gerçekten çok merak ediyorum
![]()

Pil yüzdesi demişken yanındaki ney ?
Pil simgesinin yanında sayıyla ne kadar pil kaldığının yazmasından bahsediyorum ben. İOS veya Androidde olduğu gibi. Bu resimlerden benim gördüğüm bildirim merkezini açtığında görülüyor pil yüzdesi sayıyla. Ben öyle göstergeyi ne yapayım yahu?! Ekranı açtığımda direk önümde olmalı görmeliyim. Kimse bunu yapmak için sayfalarca kod yazmamız gerekir demesin kabul etmem!!!Pil yüzdesi demişken yanındaki ney ?

Bende senin istediğin şekilde olsun istiyorum direk tepside görünsün istiyorum vallaPil simgesinin yanında sayıyla ne kadar pil kaldığının yazmasından bahsediyorum ben. İOS veya Androidde olduğu gibi. Bu resimlerden benim gördüğüm bildirim merkezini açtığında görülüyor pil yüzdesi sayıyla. Ben öyle göstergeyi ne yapayım yahu?! Ekranı açtığımda direk önümde olmalı görmeliyim. Kimse bunu yapmak için sayfalarca kod yazmamız gerekir demesin kabul etmem!!!![]()
onların kulvarı farklı...onlar Maxicep'e göre baya gec haber yapıyor.
Maxicep bu konuda baya iyi.
@bulutsuzgece @papakudioflu
onlar hep öyle önce almanyada yayınlanıyor sonra burdaonların kulvarı farklı...
onların kulvarı farklı...
aynen katılıyorum pcye yükledim onların uygulamasını bakıyorum aradaDiğer alanlarda bizden iyileri olabilir.
Ancak dış kaynaktan WP alanında en hızlı haber aktarımını genellikle biz yapıyoruz.
onların daha 40 fırın ekmek yemesi lazım![]()
dan en az 3 gün geri 
incedennnnnarkadaşlar isim vererek diğer siteleri burada eleştirmeyelim lütfen. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.![]()
anlayana 
onlararkadaşlar isim vererek diğer siteleri burada eleştirmeyelim lütfen. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.![]()

özellikle cep telefonu haberleri ve paylaşımları konusunda Türkiye'deki en "tarafsız" ve hızlı site olduğumuzu soylebilirim.Diğer alanlarda bizden iyileri olabilir.
Ancak dış kaynaktan WP alanında en hızlı haber aktarımını genellikle biz yapıyoruz.
onların daha 40 fırın ekmek yemesi lazım![]()