dakamon
Üye
Hocam yani dediğim gibi sonuçta ben bu telefona 1250 tl verdim sizler 1500 tl gibi rakamlar verdiniz kimleri 2200 verdi diğerleri de 900 700 600 verdi zamanında. Neden elin adamına veriliyorda bize verilmiyor. Biz neciyiz burda.ıçtım şimdi ağızlarına.
cortanayı bize yapmasınlarda bi bak.
bu kadar aşağılandığımız yeter.
katılıyorumyazık yazık o kadar kullanıcıyı adam yerine koymuyorlar ya yazık. Çok merake diyorum mobil piyasada dünyada kaçıncıyız. Eminim büyük bir pazarızdır çünkü herkes deli gibi telefon alıyor telefon yeniliyor bu ülkede neden böyle bir ülkeye ilgi göstermezler anlamıyorum. Özgür abi twitterdan microsoft türkiyeye azıcık atar mı yapsak bu mobil sektöre gerekli ilgiyi göstermedikleri için? Valla Bi şeyler yapalımda şu kortanayı versinler. Valla oyunçeviri ekibini bilmem bilirmisiniz çeviriyi onlara bile yaptırtırız gerekirse
Hocam yani dediğim gibi sonuçta ben bu telefona 1250 tl verdim sizler 1500 tl gibi rakamlar verdiniz kimleri 2200 verdi diğerleri de 900 700 600 verdi zamanında. Neden elin adamına veriliyorda bize verilmiyor. Biz neciyiz burda.
Pm'den teamviewer bilgilerini verirsen yardımcı olayım.sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım ya açamadım bir türlü emülatöru
Sonuna kadar katılıyorum. Ne gerekiyorsa yapalım yani. Biraz da çirkeflik gerekli bu ülkede. Ms Türkiye den hayır yoksa beceremiyorlarsa biz direk Ms nin merkezine hücum edelim.Arkadaşlar bazen anlam veremiyorum sizin bu kabullenmelerinize yahu arkadaş o zaman şu mobil veri hızlı ayarını da dert etmeseydiniz böyle oylama başlatmasaydınız yetmiyormuydu size diğer özelliklerde bir mobil veri mi eksik geldi. Hatta bir suru özellik geliyor Bi bunu gözünüze eksik geldi. Yahu bırakın bu halleri biran önce vazgeçin. Kortananın gelmese de olur diyorsunuz ya buna akış erdiremiyorum o zaman bir almandan bir fransızdan bir amerikalıdan eziksiniz ki olmasa da olur diyorsunuz. Bu telefonlara bir ay çalıştığınız paranızı veriyorsunuz kiminiz 2 maaşını veriyo çoluğunuzın çocuğunuzun rıskından kısıp bir sürü para verip alıyorsunuz bu telefonları yahu talep edin neden almana veriyorlarsa size vermiyorlar sanki ülkeye özel bir özellik olsa neyse ama genel bir özellik. Eğer diyorsanız ben bir almandan daha duşuğum bana vermeseler de olur ona artık diyecek bir şeyim yok ama siz onlardan daha çok para verip alıyorsunuz bu ürünleri. 8.1 e de gerek yok ya arıyo mesaj atıyor yeter bize foto da çekiyor daha ne olsun.....
Valla işi önce ms nin sosyal platformlarında karalama kampanyası başaltabiliriz bu konuda hesap sorarız siz neden ilgilenmiyorsunuz bu işle diye neden önem vermiyorsunuz falan deriz. Sonuçta bunlar Türk kullanıcıların yararına da işler yapmalı sonuçta boşuna MS Türkiye demiyorlar. Hakkını versinler. GErekli tüm platformlardan kim ne istiyorsa yazarız. Belki adam olurlar.Sonuna kadar katılıyorum. Ne gerekiyorsa yapalım yani. Biraz da çirkeflik gerekli bu ülkede. Ms Türkiye den hayır yoksa beceremiyorlarsa biz direk Ms nin merkezine hücum edelim.
teşekkür ederim, ram 3gb olduğundan olmuyor galiba. Senin ram kaç gb?Pm'den teamviewer bilgilerini verirsen yardımcı olayım.
ayıptır ya bir dil seçeneği için bile bunu yapıyorlar gerçekten ayıpValla işi önce ms nin sosyal platformlarında karalama kampanyası başaltabiliriz bu konuda hesap sorarız siz neden ilgilenmiyorsunuz bu işle diye neden önem vermiyorsunuz falan deriz. Sonuçta bunlar Türk kullanıcıların yararına da işler yapmalı sonuçta boşuna MS Türkiye demiyorlar. Hakkını versinler. GErekli tüm platformlardan kim ne istiyorsa yazarız. Belki adam olurlar.
Hadi bakalımTom Warren gece gece bir bomba daha patlattı
Türkçesinde "Eğer Windows Phone 8.1 'outlook.com' ile SMS senkronizasyonu sağlasaydı ilginç olurdu. Böylece web üzerinden sms atabilirsiniz." yazmış.
Ben bunu Nokia Suit ile program üzerinden yapıyordum eskiden çok da güzel oluyordu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft un DailyMotion ı almasının muhtemel olduğu belirtiliyor
güzel hareket olur
Bu olayın bir sebebi de büyük olasılık ile Cortana olacaktır çünkü DailyMotion video sistemine de alt yapıya dahil ederse Google ın Youtube video servisini kısıtlamasına karşın varsayılan video uygulaması yapabilirGoogle'ın youtube hamlesi gibi, Microsoft da dailymotion'a el atıyor.
Ola ki ileride yine youtube ile ilgili terslikler baş gösterirse diye, kendi video portalını kuruyor sanırım
Bu olayın bir sebebi de büyük olasılık ile Cortana olacaktır çünkü DailyMotion video sistemine de alt yapıya dahil ederse Google ın Youtube video servisini kısıtlamasına karşın varsayılan video uygulaması yapabilir
Google'ın youtube hamlesi gibi, Microsoft da dailymotion'a el atıyor.
Ola ki ileride yine youtube ile ilgili terslikler baş gösterirse diye, kendi video portalını kuruyor sanırım
iş artık kusursuz yazılımlar yapmakla olmuyor. Komple ekosistem kurmanız ve kişilerin o ekosistemde her türlü ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor.
Microsoft da mobilitenin bu derecede ilerlediği bir donemde bunun farkında. Bu yüzden de hem platformlarını birbirlerine entegre ediyor hem de bu gibi satın almalarla da eksiklerini kapatıyor. Bence olumlu etkileri olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?