Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

dakamon

Üye
yazık yazık o kadar kullanıcıyı adam yerine koymuyorlar ya yazık. Çok merake diyorum mobil piyasada dünyada kaçıncıyız. Eminim büyük bir pazarızdır çünkü herkes deli gibi telefon alıyor telefon yeniliyor bu ülkede neden böyle bir ülkeye ilgi göstermezler anlamıyorum. Özgür abi twitterdan microsoft türkiyeye azıcık atar mı yapsak bu mobil sektöre gerekli ilgiyi göstermedikleri için? Valla Bi şeyler yapalımda şu kortanayı versinler. Valla oyunçeviri ekibini bilmem bilirmisiniz çeviriyi onlara bile yaptırtırız gerekirse
ıçtım şimdi ağızlarına.
cortanayı bize yapmasınlarda bi bak.
bu kadar aşağılandığımız yeter.
Hocam yani dediğim gibi sonuçta ben bu telefona 1250 tl verdim sizler 1500 tl gibi rakamlar verdiniz kimleri 2200 verdi diğerleri de 900 700 600 verdi zamanında. Neden elin adamına veriliyorda bize verilmiyor. Biz neciyiz burda.

Tepkiler: Rainesto
Ms Türkiye'yi zaten sallamıyor 8 senelik xbox'ı yeni getirdiler. Wp7ye tr dil çıkarmadılar. Wp8 e bu kadar destek vermeleri bile şaşırtıcı

Tepkiler: Rainesto

Rainesto

Üye
katılıyorum

sekajmer

Üye
Tamam pes ya 4 GB ram istiyor anladık 3GB kurtarmaz mı dedim yok dedi. bekleyim görelim bari WP 8.1 i

Sonuna kadar katılıyorum. Ne gerekiyorsa yapalım yani. Biraz da çirkeflik gerekli bu ülkede. Ms Türkiye den hayır yoksa beceremiyorlarsa biz direk Ms nin merkezine hücum edelim.

dakamon

Üye
Sonuna kadar katılıyorum. Ne gerekiyorsa yapalım yani. Biraz da çirkeflik gerekli bu ülkede. Ms Türkiye den hayır yoksa beceremiyorlarsa biz direk Ms nin merkezine hücum edelim.
Valla işi önce ms nin sosyal platformlarında karalama kampanyası başaltabiliriz bu konuda hesap sorarız siz neden ilgilenmiyorsunuz bu işle diye neden önem vermiyorsunuz falan deriz. Sonuçta bunlar Türk kullanıcıların yararına da işler yapmalı sonuçta boşuna MS Türkiye demiyorlar. Hakkını versinler. GErekli tüm platformlardan kim ne istiyorsa yazarız. Belki adam olurlar.

sekajmer

Üye
Pm'den teamviewer bilgilerini verirsen yardımcı olayım.
teşekkür ederim, ram 3gb olduğundan olmuyor galiba. Senin ram kaç gb? ayıptır ya bir dil seçeneği için bile bunu yapıyorlar gerçekten ayıp

Eee nerden başlıyoruz?Hadi başlıyalım hakkımızı aramaya güncelleme gelmeden...

dakamon

Üye
Uservoice ye özgür abi ngilizce bi konu açsın şimdiden oylamayı başlatalım güncelleme çıkana kadar yükselir. Güncellemeye kadar koymazlarsa güncellemeden sonra sı için baya bastırırız sonradan getirtmelerini sağlarız. Şimdi ne desek adamlar sızıntıya göre bize laf söylemeyin diyecek belki gelir belki gelmez der. Biz şimdiden bi oylama başalatalım hazırda dursun

ademoz05

Üye
Tom Warren gece gece bir bomba daha patlattı

Türkçesinde "Eğer Windows Phone 8.1 'outlook.com' ile SMS senkronizasyonu sağlasaydı ilginç olurdu. Böylece web üzerinden sms atabilirsiniz." yazmış.

Ben bunu Nokia Suit ile program üzerinden yapıyordum eskiden çok da güzel oluyordu.

Tepkiler: PureFood

dakamon

Üye
Hadi bakalım bu adam böyle milleti heyecanlandırmayı seviyor

şu bildirim,ışığı vardı noldu o iş

Bay H

Üye
Microsoft un DailyMotion ı almasının muhtemel olduğu belirtiliyor

Tepkiler: bulutsuzgece

Bay H

Üye
Google'ın youtube hamlesi gibi, Microsoft da dailymotion'a el atıyor.
Ola ki ileride yine youtube ile ilgili terslikler baş gösterirse diye, kendi video portalını kuruyor sanırım
Bu olayın bir sebebi de büyük olasılık ile Cortana olacaktır çünkü DailyMotion video sistemine de alt yapıya dahil ederse Google ın Youtube video servisini kısıtlamasına karşın varsayılan video uygulaması yapabilir

papakudioflu

Emekli Yönetici

Google'ın youtube hamlesi gibi, Microsoft da dailymotion'a el atıyor.
Ola ki ileride yine youtube ile ilgili terslikler baş gösterirse diye, kendi video portalını kuruyor sanırım

iş artık kusursuz yazılımlar yapmakla olmuyor. Komple ekosistem kurmanız ve kişilerin o ekosistemde her türlü ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor.

Microsoft da mobilitenin bu derecede ilerlediği bir donemde bunun farkında. Bu yüzden de hem platformlarını birbirlerine entegre ediyor hem de bu gibi satın almalarla da eksiklerini kapatıyor. Bence olumlu etkileri olacaktır.

Tepkiler: PureFood

kesinlikle dailymotion da kotu bir site değil youtubeden sonra en popüler 2. video sitesidir belki