KenanK
Üye
Daha önce de açıkladım yine,açıklayayım.
"Cortana is only available in the US? Change your region or just use the default Bing search like now."
Kısaca diyor ki Bing Aramayı aktif,ettiğimiz gibi Cortana'yı da Us dışında aktif edebilirsiniz.
bing arama nasıl aktif ediliyordu :
1-Bölgeyi ABD yapıyoruz
2-Tarayıcı Dilini İngilizce yapıyoruz.
Daha önce de açıkladım yine,açıklayayım.
"Cortana is only available in the US? Change your region or just use the default Bing search like now."
Kısaca diyor ki Bing Aramayı aktif,ettiğimiz gibi Cortana'yı da Us dışında aktif edebilirsiniz.
1-Bölgeyi ABD yapıyoruz
Güncellemenin beta boyutunun 500 mb olması ancak yüklemek için 1.5 gb yer olması bekleniyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
1 gb boş yer varda desene her şeyi temizleyeceğiz
Windows Phone 8.1 SDK Rc sürümünde,gördüğüm kadarıyla Yanlış hatırlamıyorsam Bing artık TürkçeYani artık yeter demek istiyorum. Bizi sallamıyormu bu ms? Neden bingin ı evrensel arama uygulamasını biz kullanamıyoruz neden sadece Amerika ya özel. Yani ms nin işletim sisteminde bize zorla Google kullandırttırıyorlar. Google bile search uygulamasını verdi bize ama ms bunu yapamıyor salak bunlar gerçekten. Ohh beee rahatladım
Tost Makinası ile gönderildi.
Windows Phone 8.1 SDK Rc sürümünde,gördüğüm kadarıyla Yanlış hatırlamıyorsam Bing artık Türkçe
Güncellemenin beta boyutunun 500 mb olması ancak yüklemek için 1.5 gb yer olması bekleniyor.
Windows Phone 8.1 SDK Rc sürümünde,gördüğüm kadarıyla Yanlış hatırlamıyorsam Bing artık Türkçe
bing i sadece tarayıcı dilini değiştirerek aktif edebiliyoruz bölgeyi Amerika yapmaya gerek yoktu?Daha önce de açıkladım yine,açıklayayım.
1-Bölgeyi ABD yapıyoruz
Ben şimdiden 3GB yer ayırdımohooo yine onu bunu silmek zorunda kalcaz :/
bendede 2.5 varBen şimdiden 3GB yer ayırdım
Nokia asha lara güncellemeler dağıtılmaya başladı
Çırak ile gönderildi
nokiasımı kaldı sankiNe guncellemesi bunu nokia vermiyor microsoft veriyor.
nokiasımı kaldı sankiama Nokia veriyor bunu MS ashanın sistemiyle mi ilgelenecek birde Nokia yazılımcılarına alın oynayın siz bunla diye yaptırdığı sistem D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?