Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

KenanK

Üye

Umarım bu şekilde aktif edebiliriz. Emin olun aktif bir şekilde kullanıcam ve geri dönüş falan açıksa dönüşlerde yaparım. Ayrıyetten Siri ile kesinlikle karşılaştırma yapıcam.. )

Güncellemenin beta boyutunun 500 mb olması ancak yüklemek için 1.5 gb yer olması bekleniyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: emz

dakamon

Üye

Yani artık yeter demek istiyorum. Bizi sallamıyormu bu ms? Neden bingin ı evrensel arama uygulamasını biz kullanamıyoruz neden sadece Amerika ya özel. Yani ms nin işletim sisteminde bize zorla Google kullandırttırıyorlar. Google bile search uygulamasını verdi bize ama ms bunu yapamıyor salak bunlar gerçekten. Ohh beee rahatladım

Tost Makinası ile gönderildi.

Tepkiler: emz ve skynet

Rainesto

Üye
Güncellemenin beta boyutunun 500 mb olması ancak yüklemek için 1.5 gb yer olması bekleniyor.

1 gb boş yer varda desene her şeyi temizleyeceğiz

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 SDK Rc sürümünde,gördüğüm kadarıyla Yanlış hatırlamıyorsam Bing artık Türkçe

Windows Phone 8.1 SDK Rc sürümünde,gördüğüm kadarıyla Yanlış hatırlamıyorsam Bing artık Türkçe

Ama artık gerek kalmadı türkçe kalırsa cortana deaktif olur ingilizcede aktif :)

dakamon

Üye

ohooo yine onu bunu silmek zorunda kalcaz :/

Tepkiler: Rainesto

csH

Üye
bing i sadece tarayıcı dilini değiştirerek aktif edebiliyoruz bölgeyi Amerika yapmaya gerek yoktu?

jdmsaint

Üye
L920 13 gb boş. Kafam rahat

YkPkY

Üye
Nokia asha lara güncellemeler dağıtılmaya başladı

Çırak ile gönderildi

YkPkY

Üye
Biliyorum,bilgilendirdim sadece

Çırak ile gönderildi

dakamon

Üye
Ne guncellemesi bunu nokia vermiyor microsoft veriyor.

nokiasımı kaldı sanki ama Nokia veriyor bunu MS ashanın sistemiyle mi ilgelenecek birde Nokia yazılımcılarına alın oynayın siz bunla diye yaptırdığı sistem D

Tepkiler: emz ve BomberMAn_01
bu arada wpcent.. Windows 8.1 Update ile ilgili bir yazı yayınladı az önce bug lardan falan bahsediyor.

nokiasımı kaldı sanki ama Nokia veriyor bunu MS ashanın sistemiyle mi ilgelenecek birde Nokia yazılımcılarına alın oynayın siz bunla diye yaptırdığı sistem D

Hahahah :)

Rainesto

Üye
920 de 20 gb boşyer var en rahat benim ^^

Tepkiler: BomberMAn_01