Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Bütün derdimiz bitti şimdi saati mi kaldı

Tepkiler: ON9, Rainesto ve Serhan

kesasd

Üye
Nisan ayı içerisinde yayınlanacağı bana gelen bir mail ile kesinleşti.

Tepkiler: Rainesto

dakamon

Üye
Nisan ayı içerisinde yayınlanacağı bana gelen bir mail ile kesinleşti.

Keşke gün de verselerdi bekle bekle şiştik başımıza ağrılar giriyor

Tost Makinası ile gönderildi.

Tepkiler: Rainesto, emz ve skynet

habbuj

Üye
benim 21 inde başlıyor bari en geç pazartesi gelse de bir iki günü 8.1 e ayırayım sarkarsa eğer sınavlar da bana sarkacak

Tost Makinası ile gönderildi.
benim ilk vize tarihim 14 nisan gerisini düşün artık böyle mübarek bir tarih oluyor 14 nisan

Tepkiler: dakamon
En sonunda bugün uyuyup 15ine kadar uyanmamayı düşünüyorum beklemekten bıktım valla çekilmiyo bu çile

Tepkiler: emz
benim ilk vize tarihim 14 nisan gerisini düşün artık böyle mübarek bir tarih oluyor 14 nisan
O halde Microsofta diyelim de 1 ay ertelesin vizeleriniz bitsin öyle dağıtsın ?

Tepkiler: emz, YasirTaHazal ve habbuj

habbuj

Üye
O halde Microsofta diyelim de 1 ay ertelesin vizeleriniz bitsin öyle dağıtsın ?
ben rektörlükle konuşayım da vizeleri 1 ay ileri atsınlar güncelleme 1 ay ileri atılırsa kalp falan birşey kalmaz

Tepkiler: emz ve Tacettinn

papakudioflu

Emekli Yönetici
Rektörlüğün tepkisini bilmem ama sohbet devam ederse adminlerimizden tepkisini birazdan göreceksiniz

Tepkiler: kursat99, flutewoddy, pirenuri ve 15 diğerleri
Türk sitenin birisinde gördüm onlarda 14 nisan diye belirtmiş

Hesap makinesi ile gönderildi

zaakaan

Üye
Buradan sormam doğru mu emin değilim ama Müzikler'de albüm oluşturamıyorum. Yani tüm müzikler her türlü bir arada oluyor. Bazılarını ayırıp sadece onları dinlemek istiyorum ama olmuyor. Bende o an için dinlemek istediklerim dışında kalanları siliyorum. Albüm oluşturma var da ben mi bulamadım ya da yok mu? Eğer yok ise 8.1 ile gelir mi? Müzikler ve Videolar ayrılacak denmişti ama bu konuya rastlamadım pek.

enessrsy

Üye

Bilgisayarda liste yapmak istediğiniz şarkıları seçip sağ tıklarsanız parça listesi oluştur seçeneği var, telefondan yapılamıyor fakat pc'den oldukça basit.

Tepkiler: zaakaan

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daha önce de açıkladım yine,açıklayayım.

"Cortana is only available in the US? Change your region or just use the default Bing search like now."

Kısaca diyor ki Bing Aramayı aktif,ettiğimiz gibi Cortana'yı da Us dışında aktif edebilirsiniz.

bing arama nasıl aktif ediliyordu :
1-Bölgeyi ABD yapıyoruz
2-Tarayıcı Dilini İngilizce yapıyoruz.

Tepkiler: skynet, Rainesto, KenanK ve 1 kişi daha