Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

jdmsaint

jdmsaint

Üye
samsungdaki gibi kulaklığı takıtığında ayrı normalken ayrı ses seviyesi olacakmı ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bahsedilen güncellemeler gelmezse bendende güzel dilekler gelecek onlara.Hemde burdan oraya kadar.

Mars'tan gönderildi :) :)

emz

emz

Üye
Arkadaşlar herkesin sinirleri gerilmeye başladı. Bende de aynı var. Çok sinirimi bozar oldu. Şunu verseler de kurtulsak. Sizler 820, 920 alır mı bundan sonra güncelleme diye soruyorsunuz da biz 520 kullanıcıları ne yapalım? Onlara gelmezse biz ümidi keselim. Şu an tüm haber sitelerinde en çok satan wp telefon olduğu açıklandı 520'nin. Ona güncellemeyi kısamazlar diye düşünüyorum. Oba gelirse de hepsine gelir.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
son düzlüğe girdik arkadaşlar..haftaya ak koyun kara koyun belli olacak..dua edin de 2-4 nisan arası dağıtılsın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Nokia kendi güncellemesinin adını 'Nokia Blue' yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dejavuex

Dejavuex

Üye
naparsa yapsın versin de :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
emz

emz

Üye
Az önce onunla ilgili konu açıldı. Blue olacak. Bir de uzatmadan verse ne güzel olur!!!

Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: gkhnsrck, bulutsuzgece, kaygisiz43 ve 1 kişi daha

fraps34

Üye
Ayıp denen birşey var , bizi 1.5 yıldır yarım yamalak işletim sistemiyle oyaladılar , hala bekliyoruz ki bize lütfedip güncellemeyi versinler. 2 nisandan önce versen ne olur zaten elinde çalışan bir sistem duruyor. Ulan biraz apple ı örnek al mikisoft.

Zaten günceleme tatmin etmezse , nokia fanatiği bir insan olmama rağmen artık nokianın mağazasının önünden bile geçmem , Şimdi bazı arkadaşlar nokia ile ne alakası var diyecektir. Nokia kullanıcı memnuniyeti için ms ye gereken baskıyı yapmıyorsa en az ms kadar suçludur.

Ehh be nokia senin ne işin var elin işletim sistemiyle , zamanında hem donanımda hemde yazılımda ortalığın tozunu attırıyordun , şimdi ise elin conisinin eline bakar oldun ki adamlar telefonuna güncelleme versin diye...

yasirtaha

yasirtaha

Üye
patlama yaşanmaya başlamış iyi ki fazla takılmıyorum buraya yoksa bende sabırsızlanırdım şimdi arada bir bakıp çıkıyorum kafam rahat :salincak:

Rainesto

Rainesto

Üye
Bu sefer iş farklı bence 8.1 kararlı sürümden 1-2 hafta sonra verir nokia zaten portalda okuduguma göre Gelecek ay Nokia, tamamen Microsoft çatısı altına girecek.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
açıkçası ben de nokia'nın güncelleme konusunda apple'ı örnek almasını beklerdim..adamlar sıkı çalışıyor..yazılımda bir hata oluyor..1.5 hafta sonra hotfix yayınlıyorlar..nokia'da bekle allah bekle..symbian'dan bilirim kaç ay kıytırık belle'yi beklediğimizi..sonuç hüsran..nokia'nın bu yüzden tamamen microsoft bünyesine geçmesine seviniyorum..belki de güncelleme konusunda daha tutarlı hareket ederler..bin tane hata var black de mesela..kimse de 8.1 de bunların düzeltilip düzeltilmediğini garanti etmiyor..Allah kerim diyoruz artık..

• Beğen
Tepkiler: skynet, goktas19 ve Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Bence yinede fazla rehavete kapılmamak lazım en kötü senaryonuz haziran olsun

pirenuri

pirenuri

Üye
Şu Ygs bitti ya ben beklerim :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve goktas19