Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
haziranmı Allah korusun şahsen htc nin yarın tanıtılmasını bekliyorum artık. ya lg g3, ya htc, inşallah 8.1 de farklı şeyler olurda devam ederim yoksa şimdiye kadar gösterilen özelliklerin hiç bir albenisi yok Bi cortana sırıtıyor onunda ne zaman Türkçe olacağı meçhull..az kaldı sabır diyorum umarım beklentileri karşılarlar..

• Beğen
Tepkiler: muratkara21 ve Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
haziranmı Allah korusun şahsen htc nin yarın tanıtılmasını bekliyorum artık. ya lg g3, ya htc, inşallah 8.1 de farklı şeyler olurda devam ederim yoksa şimdiye kadar gösterilen özelliklerin hiç bir albenisi yok Bi cortana sırıtıyor onunda ne zaman Türkçe olacağı meçhull..az kaldı sabır diyorum umarım beklentileri karşılarlar..
Seninle aynı fikirdeyim,beklentilerim boşa çıkarsa,yani dağ fare doğurursa bende Note3 almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: muratkara21
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Seninle aynı fikirdeyim,beklentilerim boşa çıkarsa,yani dağ fare doğurursa bende Note3 almayı düşünüyorum.
bugün arkadaşımda gördüm note3 kalemi çıkardığında oto not kısmı açılıyor yazmak Bi harika benimde hoşuma gitti ama 5inç ten büyük. Özellikle 6 inç Bi ekrana sıcak bakmıyorum yazın taşımak zor benim için

ArMaGeDdOn_87

Üye
Microsoft kullanıcıların da beklentilerinin yüksek olduğunun eminim farkındadır yoksa daha önce de söylediğim gibi bilinçli kullanıcıların büyük çoğunluğunu kaybeder diye düşünüyorum :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
bugün arkadaşımda gördüm note3 kalemi çıkardığında oto not kısmı açılıyor yazmak Bi harika benimde hoşuma gitti ama 5inç ten büyük. Özellikle 6 inç Bi ekrana sıcak bakmıyorum yazın taşımak zor benim için

Arkadaşlar sohbeti başka yerde yapsanız daha iyi olmaz mı

Wp 8.1 den gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: karaagacfb42
ON9

ON9

Üye
aslında benim merak ettiğim lumia 820 920 gibi modellere wp 8.5 yada 8.8 gelip gelmiyiceği bilen var mı arkadaşlar
8.X güncellemelerini alacağız bence. Wp9 hikayesi yalan olur dolayısıyla. 2016 gibi gelir muhtemelen Wp9 ( belki de Windows Phone ile Windows birleşik gelir o zamana)Uzaması da gayet doğal. Apiler yeni dağıtılıyordu bir kaç hafta önce. Dolayısıyladır ki yapılacak eklentilerin de zamana ihtiyacı olacaktır.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
gelsin biran önce

skynet

Üye
Tek haneye düştük ya artık gerisi gelir :eller:

dakamon

dakamon

Üye
Ne bekledik be arkadaş :) 1.5 sene :D

Tost Makinası ile gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Arkadaşlar sohbeti başka yerde yapsanız daha iyi olmaz mı

Wp 8.1 den gönderildi.
sen bur da yenisin galiba ne ilk sohbet eden biz, ne son sohbet edecek biz ayrıca sohbetle alakası yok her arkadaşımızda olan sinir stres bizde de var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Son düzlükteyiz arkadaşlar rahat olun :) güzel günler göreceğiz

Ericsson A1018 ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve skynet
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
eee ne zaman gelecekmiş bu haberi yani gelmeyeceğini ortaya kim attıysa buna da bir cevap vermiştir sanırım.eee ne zaman gelecekmiş bu haberi yani gelmeyeceğini ortaya kim attıysa buna da bir cevap vermiştir sanırım.

erhanercan

erhanercan

Üye
Arkadaşlar yeni Facebook nasıl olacak kişiler kısmından kalkacak mı şimdi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence 2-4 nisan arasında gelmemesi için bir sebep yok..mağaza'da dönüşüm de başladı malumunuz :)

Rainesto

Rainesto

Üye
nawzil8 çogu şeyi bilmişti inş 8.1 beta tarihinide bilmiştir :D

Üst Alt