Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

jdmsaint

jdmsaint

Üye
ohoo seçimlere kadar gelsin yaa :))

bsavr

bsavr

Üye
2015'de elimize ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Anlaşılan bu wp8.1 li telefon tanıtmadan vermeyecekler

Wp 8.1 den gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bakkala gittim 2 lumıa aldım biri buyuk biri küçük neyse ewlatlarım gunceller artık telefonu

emz

emz

Üye
Hocam ertelenir demişsiniz o kadar ne kadar ertelenir onu da paylaşın. Niye erteliyorlar? Vallahi şu an hevesim kursağımda kaldı. İçimde kaldı vaşlaha. Merakla bekliyordum onu yav.:S

Telgrafla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
2-4 nisan arası gelmeyebilir ancak nisan ayı içinde gelir diye düşünüyorum.

Ericsson A1018 ile Gönderildi

kamil5028347

kamil5028347

Üye
2 Nisanı dört gözle bekliyordum bu haberi duyunca moralim çok bozuldu yalan oldu güncelleme

Wp 8.1 den gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bunu yapacaklarını zannetmiyorum zaten kılıçlar çekildi bizim gibi bir çok insan 2 nisanı bekliyor eğer ertelenirse küçük kıyamet kopar ve kopmalar teker başlar sabır sabırda nereye kadar...

dakamon

dakamon

Üye
Ya zaten 2-4 nisan arası 8.1 videoları izlemekle konularda tartışmalarıyla geçer o hafta hiç sıkılmadan :) Çok dert etmeyelim :bangin::bangin:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
belirli Bi tarih verilmez ise ne zamana kadar bekleyeceğini bilmemek çıldırtır insanı

bsavr

bsavr

Üye
Google Resmi API'lerini yayınlamış Windows Phone'a Uygulamaların habercisi olabilir :)

osilost

osilost

Üye
Bence bu bilgi pek güvenilir değil sonuçta Microsoft Windows Phone 8.1 şu resmi tarihte duyurcaz demedi şu tarihede ertelendi demedi demezde biz yine bir umutla bekliyelim 2 nisanı bu kadar yabancı medya haber yaptı build fuarını boş geçmez illaki :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bence bu bilgi pek güvenilir değil sonuçta Microsoft Windows Phone 8.1 şu resmi tarihte duyurcaz demedi şu tarihede ertelendi demedi demezde biz yine bir umutla bekliyelim 2 nisanı bu kadar yabancı medya haber yaptı build fuarını boş geçmez illaki :)

Microsoft , biz de sabır küpü değiliz hani !

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lm 1020 gün itibari ile 2mb lık güncelleme aldı? @papakudioflu

osilost

osilost

Üye
Sende haklısın bende htc 8s kullanıyorum hafıza sorunu çok kötü biran önce gelse diye bakıyorum güncelleme :)

Üst Alt