Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Görünen o ki Lumia 720 de 2.5 kolon olacak : )) 3 kolon olsaydı çok ufak dururdu , 2.5 olunca güzel duruyor. Demekki 520 yede benzer şekilde 2.5 kolon gelecek.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

:biggrin::bud::bud::oley

Heimdalll

Heimdalll

Üye
2.5 kolon çok kötü durmuş, özellikle büyük kolonun yanına minik kolon koyulunca

• Beğen
Tepkiler: OhMyDrogba
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bugunun saraylısıda dizide fotoğraf çekerken lumiaları kullanıyor , Nokianın reklam vermediği dizi kalmadı heralde (90lar,80ler)

PureFood

PureFood

Üye
Bugunun saraylısıda dizide fotoğraf çekerken lumiaları kullanıyor , Nokianın reklam vermediği dizi kalmadı heralde (90lar,80ler)

Baş diziyi unuttun hocam

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Baş diziyi unuttun hocam

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

Ötesiz insanlar , hıyanet sarmalı ?

Dizi pek izlemem ama gündemdeki film dizileri takip ederim reyting vs. bunlarda eskiye donukler

Bu uygulama harika dostum L820

leeshore

leeshore

Üye
Kurtlar Vadisi :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Ehehehe evet Kurtlar Vadisi:)

bsavr

bsavr

Üye
Eee veriyorda ne oluyor ? Önce mağazayı düzeltsinler.

ON9

ON9

Üye
Eee veriyorda ne oluyor ? Önce mağazayı düzeltsinler.
şu mağaza dendiğinde başıma ağrılar giriyor. Şu arayıp da bulamadığınız uygulamalar nedir söyleyin de bilelim Allah aşkına. Şu anda bile b.k pusur dolmaya başladı mağaza. Bence uygulama sayısı değil olanların kalitesinin artması lazım..

• Beğen
Tepkiler: erdal8142 ve PureFood
bsavr

bsavr

Üye
100 Popüler uygulamadan 70 tanesi var. Mesela Score! vsvs Oyunlar oynamak istiyorum ama oynuyamıyorum herşey güzel ancak mağaza kötü.

turbocore

turbocore

Üye
şu mağaza dendiğinde başıma ağrılar giriyor. Şu arayıp da bulamadığınız uygulamalar nedir söyleyin de bilelim Allah aşkına. Şu anda bile b.k pusur dolmaya başladı mağaza. Bence uygulama sayısı değil olanların kalitesinin artması lazım..
Saysak Listeler Tutar Evet Dandik Uygulama Kralı Olmaya Gidiyor Mağazamız. .:D.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP8.1 Developer SDK sürümü ----------------> 8.10.12298.77

Şu anki sürüm (Yeni çıkacak Lumia 630'da tespit edilen) ----> 8.10.12324.0

@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve PureFood
keremunye

keremunye

Üye
Göz atma güncellendi ve değişiklik olarak Windows 8.1 desteği yazıyor.acaba bu sefer zamanında herkese güncelleme gelcekmi ki?Microsoft şaşırtır mı dersiniz beyler.gerçi 620 kullanıcısı olarak gene 400 metre bayrak yarışı gibi en son bayrağın bize geleceğini düşünmeden edemiyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim..o yüzden dosdoğru buradan soracağım.. dün akşam 6tag uygulaması ile video çekip paylaşmak istedim..videoyu çekti ancak önizleme ekranında oynatmadı..bende tamamdır herhalde diye ileri dedim..videoyu server'a yüklemeye çalıştı hata verdi..dedim uygulama sapıttı herhalde geri gittim. normal kamerayı açtım..bu sefer kamerayı açar gibi yaptı olmadı ana ekrana attı..tekrar denedim. bu sefer açma esnasında dondu..mecbur ses kısma + güç tuşuyla soft reset ile telefonu yeniden başlattım..açıldığında tekrar denedim ve bir skıntı olmadı bu sefer..aralıklarla 2,3 kere daha denedim ve sorun çıkmadı..şimdi bu yazılımsal mı yoksa donanımsal problem mi oluyor..kamera ile ilgili sadece nokia camera ve smart cam vardı..sanırım smart cam artık bitmiş..onu kaldırdım..bununla ilgili bir çakışma olmuş olabilir mi acaba ? başına gelen var mı..?lumia cihaz destek bölümüne de 2 konu açtım, birisi yukarıdaki sorunla,birisi de sağ kulaklıktan ses gelmemesi ile ilgili..deneyimli arkadaşların yardımını bekliyorum :)

efeler12

efeler12

Üye
video uzunsa bir sure kaydetmek için yükleniyor arka planda ondan olabilir /+ ya da kalite yüksekse

Bay H

Bay H

Üye

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
ALLAHIM GOOOLL, demek istiyorum artık gelsin şu güncelleme, yenilikleri okudukça elimdekinden soğuyorum yemin ederim :stres:

Java Script kesinleşti mi ? Ayrıca internetteki flash videoları izleyebilecek miyiz ?

Üst Alt