Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
bazen diyorum 520 mi alsaydım 525 yerine :( ne zaman gelicek bu güncelleme üvey evlat mıyız biz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia 820'den günlük kontrollere başladım. Şu an sakin :)

• Beğen
Tepkiler: m542tf, Aybin.Kilic, kraliletisim ve 2 diğerleri
dawid

dawid

Üye
aman cevap vermeyin bu forumun amacı neki anlamadım hepiniz çok sağolun

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
820 inşallah yarın gelir

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Abi bende şu an GDR1 var ve onda tamamen geri düzeldi. Aça beta işte. İki getiri var gdr1 ile gelen. Biri klavye diğeri klasörler;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
denememiştim hiç aynen biraz düzelme var gibi ama eskisi kadar iyimi bilmiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim anlamadığımda developerden recovery ile 8.1 +cyan a geçtim şimdi tekrar güncelleme buluyor ve büyük ihtimalle tekrar developer olacak bu recovery tools ile yüklediğimiz son güncel yazılım değilmiki tekrar güncelleme buluyor
Recovery Tool yayınlanmış son yazılımın güncel versiyonunu yükler. O yüzden Preview sürümler Recovery Tool için güncel sürüm değildir ve görmez. Fakat telefon Preview For Developers aktifse güncellemeyi görür. Bu sayede Developer Preview'ın son sürümünü güncelleme var olarak görür cihazınız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
KenanK

KenanK

Üye
Facebook messenger sanırım Cyan da arkaplanda devamlı çalışıyor ve durdurulamıyor. DP durdurulabiliyordu çok can sıkıcı durum. eski mesajları yeni gibi gelmiş gibi uyarı verip duruyor ayarlayamadım silmek zorunda kaldım.

2. durumda müzik çalar ile ilgili. oynatıp durdurduktan sonra hala daha aktif olarak ses çubuğunda gözükmesi. buda kapatılamıyor hala daha ve bir şarkı orada durduğu sürece şarjı aşırı derecede emiyordu hala durum aynı mı ?

3. durum hala daha unlocked etme yöntemi ile 10 uygulama kurulabiliyor mu Cyan da da. ?

Cyan genel olarak DP ye göre daha performanslı daha da beta meta bir şey kurmam alete boşuna can çekiştiriyormuşuz alete Cyan ı kullandıktan sonra bunu daha net bir şekilde gördüm.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Sonunda beta sürümleri artık gerçekten kullanması gereken kişiler kullanmaya başlıyor galiba. Beta kullanmam yazanların sayısı artmaya başladı

Rainesto

Rainesto

Üye
620 güncel

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
cyanı bekliyorum gözlerim kapalı

frogan

Üye
bu akşam hareket yok sanırım

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Benim L820de de preview yüklü ama hala şarj su gibi akıp gidiyor. Sen şarj çok iyi diyince ondan sordum
anlık ileti veren uygulamalar (facebook, mesenger, whatsapp) dışında tüm programlar arka planda engelli. Sabah 05:30 da şarjdan çıkardım şuanda %64 yazıyor. internet saat 06:00 dan 16:00 'e kadar mobil veri açıktı. 16:00 dan bu saate kadar wifi açık. FAcebook sürekli giriyorum. vs vs. halen %64 de.
Bu arada önceki versiyonda bende de su gibi gidiyordu ama update1 ile düzeldi.

Rainesto

Rainesto

Üye
22:00 da 620 ye gelecek bence

...decode...

...decode...

Üye
22'den sonrasında hareketlilik olmazsa yarını bekleriz mecbur. :)

kraliletisim

Üye
Bildirimlere heyecanlı bir şekilde bakıyorum...

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar ben erinen biri değilim önce telefonu 8.0 a çevirip cyanı kurdum sonrada 8.1.1 güncellemesini yükledim şarjını tam test etmedim ama sitelerdeki ileri derecede takılamlar kalmadı menü geçişlerindeki buglar da minimum dereceye indi şarjda 5 saatte %75 e indi tamamı internet sayfaları olmak üzere 1 saat boyunca hiç elimden düşmedi

Rainesto

Rainesto

Üye
620 güncel

adanalı1

adanalı1

Üye
1520 için iyi olmuş ...

Üst Alt