Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

lost68

lost68

Üye
:D 8.0 akarkene :D

• Beğen
Tepkiler: kozmortr ve Rock Ve Roll

kozmortr

Üye
Bu güncelleme ortalama kaç dakika sürüyor birde boyutu ne kadar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

cyan şart oldu artık

csll

csll

Üye
Cyan geldi geleli çok garip sorunlar yaşamaya başladım. Mesela internet explorerden atma problemi , videolar kısmın da telefonun donup reset atması , wifiden internete girerken cihazın soba gibi ısınması , arada ekranda ki arka plan resminin birbirine girmesi vs. Bu sıkıntılardan birini yaşayan başka biri varmı acaba ?

Ekleme: Sanırım eski stabilitesinden eser kalmamış işletim sisteminin çok yüklenmeye gelmiyor hemen yeniden başlatıyor kendini cihaz eskiden böyle olmuyordu...

• Beğen
Tepkiler: emz
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cyan geldi geleli çok garip sorunlar yaşamaya başladım. Mesela internet explorerden atma problemi , videolar kısmın da telefonun donup reset atması , wifiden internete girerken cihazın soba gibi ısınması vs. Bu sıkıntılardan birini yaşayan başka biri varmı acaba ?

Bende sadece İE de sorun vardı,cihazı sıfırladım,şimdi cihaz harika.

• Beğen
Tepkiler: csll

ArMaGeDdOn_87

Üye
Cyan geldi geleli çok garip sorunlar yaşamaya başladım. Mesela internet explorerden atma problemi , videolar kısmın da telefonun donup reset atması , wifiden internete girerken cihazın soba gibi ısınması , arada ekranda ki arka plan resminin birbirine girmesi vs. Bu sıkıntılardan birini yaşayan başka biri varmı acaba ?

Ekleme: Sanırım eski stabilitesinden eser kalmamış işletim sisteminin çok yüklenmeye gelmiyor hemen yeniden başlatıyor kendini cihaz eskiden böyle olmuyordu...

Benim cihazda teknsorun var o da kasma sorunu ekranın orta kısmında oluyo,yarın zamanım olursa sıfırlayıp tekrar yüklücem cyan güncellemesini

• Beğen
Tepkiler: csll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar ben nokia software recovery tool dan cyan yükledim manuel parlaklık ayarı yok sorun nedir acaba?

• Beğen
Tepkiler: Serhan

onursarii

Üye
820 için İtalya Romunu nasıl yükleyebilirim?

barannn79

barannn79

Üye
Arkadaşlar okudum forumu bulamadım, benim wp8.1 developers ile gdr1 yuklu şuan. Pc bulunduğum ortam gereği yok. Cyan guncellemesini beklersem 1 hafta içinde gelirmi bizede yoksa hiçmi gelmez?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar okudum forumu bulamadım, benim wp8.1 developers ile gdr1 yuklu şuan. Pc bulunduğum ortam gereği yok. Cyan guncellemesini beklersem 1 hafta içinde gelirmi bizede yoksa hiçmi gelmez?

Bu cevabı kimse bilmiyor. Geleceğini ya da gelmeyeceğini

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
820 için gelse artık. 2 haftadır guncellemeleri denetlemekten sıkıldım :@

Rainesto

Rainesto

Üye

920 de bunların hiç biri yok arada internet explorer atıyor sadece o

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Evet beta çünkü.

YkPkY

YkPkY

Üye
Facebook messenger sanırım Cyan da arkaplanda devamlı çalışıyor ve durdurulamıyor. DP durdurulabiliyordu çok can sıkıcı durum. eski mesajları yeni gibi gelmiş gibi uyarı verip duruyor ayarlayamadım silmek zorunda kaldım.

2. durumda müzik çalar ile ilgili. oynatıp durdurduktan sonra hala daha aktif olarak ses çubuğunda gözükmesi. buda kapatılamıyor hala daha ve bir şarkı orada durduğu sürece şarjı aşırı derecede emiyordu hala durum aynı mı ?

3. durum hala daha unlocked etme yöntemi ile 10 uygulama kurulabiliyor mu Cyan da da. ?

Cyan genel olarak DP ye göre daha performanslı daha da beta meta bir şey kurmam alete boşuna can çekiştiriyormuşuz alete Cyan ı kullandıktan sonra bunu daha net bir şekilde gördüm.

Ben daha yüklemedim cyanı pfd 8.1,1 kullanıyorum,aynı sorun bende de var feysbukda

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye

Beklemeye başladık bakalım, şimdilik ses seda yok. İşin kötü tarafı güncellemeleri denetleyeyim derken karşında kocaman "Telefon güncel" yazması insanın moralini baştan bozuyor. :P

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rainesto

Üst Alt