klasörleme geldi en başta8.1.1 de ne degişti ?
klasörleme geldi en başta
klasörleme geldi en başta
oha kardeş güncelliyorum şimdi çok teşekkürler demesen haberim bile olmayacakYok yok onu demiyorum ondan sonra küçük bi güncelleme geldi ya
Yok yok onu demiyorum ondan sonra küçük bi güncelleme geldi ya

oha kardeş güncelliyorum şimdi çok teşekkürler demesen haberim bile olmayacak![]()

Şarj çok iyi duruma geldi(en azında L820de)Yok yok onu demiyorum ondan sonra küçük bi güncelleme geldi ya
Yok yok onu demiyorum ondan sonra küçük bi güncelleme geldi ya
Şarj çok iyi duruma geldi(en azında L820de)
Kasmalar kilitlenmeler kalmadı.
Bazı uygulamalardan ana ekrana geçerken ana ekran animasyonu kasıyordu onu düzeltmişler.
L820 için benim fark ettiklerim bunlar.
Daha yazılımsal fark etmediğimiz şeyler de vardır muhtemelen

Bazı uygulamalardan ana ekrana geçerken ana ekran animasyonu kasıyordu onu düzeltmişler.
Aynen öyle 8 e geç sonra yükle 8.1 i.1520 de 8.1 GDR.1 önizleme sürümünü lumia black ile kullanıyorum. Önceki sayfalarda bahsedilmiştir muhtemelen ama teyit almak için soruyorum. Cyan ı yükleyebilmek için recovery tool üzerinden 8.0 a dönüp, telefonu 8.1 cyan a güncelleyip ardından GDR.1 önizlemesini mi yüklemem gerekiyor? RT de yüklenecek rom u seçme imkanımız oluyor mu, yoksa otomatikman telefondaki yazılıma göre en güncelini mi seçiyor? Şundan soruyorum benim telde at&t operatör romu yüklü, bunu global ya da türkiye'deki 1520'lerde kullanılan romla değiştirebilir miyim?
Telefonun ne?Valla bende o tarz kasmalar devam ediyor belki sıklığı azaldı diyebilirim ama bitti diyemem.
Aynen öyle 8 e geç sonra yükle 8.1 i.
HAyır Preview update 1 yüklü. Pre için cyan gelene kadar yüklemiyeceğim.Alasulumurat Arkadaşım sen L820ye cyan mı yüklendin ?
Bak bakalım neyin nesiymiş, bizde merak ettik.benim anlamadığımda developerden recovery ile 8.1 +cyan a geçtim şimdi tekrar güncelleme buluyor ve büyük ihtimalle tekrar developer olacak bu recovery tools ile yüklediğimiz son güncel yazılım değilmiki tekrar güncelleme buluyor