Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende bir şey sormak istiyorum. Şimdi Update 1 bildiğimiz gibi çok fazla stabil değil. Özellikle wp 8.0 üzerinden kurulduysa hiç stabil çalışmıyor. Peki cyan yükleyip daha sonra Update 1 yüklesek acaba faydası olur mu? Sonuçta Update 1 başlı başına sistemi sıfırdan kurmuyor. Öncekinin üzerine yerleşiyor. Var mı bu konuda bir fikri olan?
Evet güzel bir soru:alkis

Lumia Cyan, Windows Phone 8.1 için uyumluluk güncellemesiydi. Windows Phone 8.1 güncellemesiyle sistemde köklü değişikliklere gidildiği için Lumia Cyan güncellemesi olmadan sorunlar oluşuyordu. Fakat Windows Phone 8.1.1 (update 1) güncellemesinde sistemde bilinen herhangi bir değişiklik yapıldığı. Sadece kararlılık ve hata gidermeleriyle ekstra olarak Klasörler uygulaması eklendi. Bu nedenle Windows Phone 8.1.1 ve Lumia Cyan güncellemesinfe uyumluluk sorunu olmayacaktır. Bu da Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan güncellemelerinin yüklü olduğu bir cihazı Windows Phone 8.1.1 güncellemesine yükseltmeyi bir sorun oluşturmayacağı fikrini oluşturuyor. Tabi bu fikir kesinlikle doğrudur da diyemeyiz.

remzi33

remzi33

Üye
Framework sürümleri değişik olabilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Framework kaynaklı olduğunu varsayıp çözüm için kaldırdım. Framework kurup tekrar deneyeceğim

Uzaydan gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Framework kaynaklı olduğunu varsayıp çözüm için kaldırdım. Framework kurup tekrar deneyeceğim

Uzaydan gönderildi.

düzeleceğini düşünüyorum fakat emin değilim

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

Lumia Cyan, Windows Phone 8.1 için uyumluluk güncellemesiydi. Windows Phone 8.1 güncellemesiyle sistemde köklü değişikliklere gidildiği için Lumia Cyan güncellemesi olmadan sorunlar oluşuyordu. Fakat Windows Phone 8.1.1 (update 1) güncellemesinde sistemde bilinen herhangi bir değişiklik yapıldığı. Sadece kararlılık ve hata gidermeleriyle ekstra olarak Klasörler uygulaması eklendi. Bu nedenle Windows Phone 8.1.1 ve Lumia Cyan güncellemesinfe uyumluluk sorunu olmayacaktır. Bu da Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan güncellemelerinin yüklü olduğu bir cihazı Windows Phone 8.1.1 güncellemesine yükseltmeyi bir sorun oluşturmayacağı fikrini oluşturuyor. Tabi bu fikir kesinlikle doğrudur da diyemeyiz.
1520ye Cyan geldiği gün kurdum abi. Hemen sonra gdr1 geldi. Cyanla beklediğim uyumluluktan eser yok maalesef. Gdr1 her türlü olumsuz etkiliyor. Bataryam hunharca gidiyor.

beats

beats

Üye
çözümü denedim ancak sonuç olumsuz. aynı hata devam ediyor

Bununla Framework'ü temizle yeniden başlat, gerekli .NET Framework dosyalarını yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Rainesto

Rainesto

Üye
Ya sinir oldum 2 kez %100 den 0 a döndü bunun nedeni ne olabilir

gurmer21

Üye
Merhaba
Lumia 920 cyan yüklü telefonda şarj % 97 iken 2 saat boyunca hungry shark oyununu oynadım şarj 32 ye indi.Bu sonuç normal midir yoksa pilde sıkıntı olabilir mi.Cihaz 1.5 yıllık ben 2.el aldım 1 hafta önce.Servise versek ücretsiz pil değişikliği yaparlar mı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Merhaba
Lumia 920 cyan yüklü telefonda şarj % 97 iken 2 saat boyunca hungry shark oyununu oynadım şarj 32 ye indi.Bu sonuç normal midir yoksa pilde sıkıntı olabilir mi.Cihaz 1.5 yıllık ben 2.el aldım 1 hafta önce.Servise versek ücretsiz pil değişikliği yaparlar mı?

2 saat oynamışsın gayet normal

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 ye Cyan yükledikten sonra cihazında kasma sorunu yaşayan var mı ?

Son düzenleme:
enessrsy

enessrsy

Üye
Ya sinir oldum 2 kez %100 den 0 a döndü bunun nedeni ne olabilir

Bende iki kez indirdi ikincinin sonunda kurulum yaptı.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
alasulumurat

alasulumurat

Üye

O zaman aslında Update 1 içersinde cyan geliştirmelerini de barındırıyor diyebilir miyiz? Asıl sorum buydu..

emz

emz

Üye
her cihazda aynı wp8.0 daki tahminleri beklemeyin wp8.1 betadan sonra bozuldu ne zaman düzelir bilinmiyor

Abi bende şu an GDR1 var ve onda tamamen geri düzeldi. Aça beta işte. İki getiri var gdr1 ile gelen. Biri klavye diğeri klasörler;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
[/URL]

lost68

lost68

Üye
Benim tel de 8.1 den 8.0'a düşürdüm kafaya yedi şarj kendi yiyip bitiriyor acımasızca hünharca :)

dakamon

dakamon

Üye

Yani biz önizlemeciler telefonu hala cyansız kullanıyoruz ve cyansız telefona update 1 yükledik. Şimdi telefonu NSRT ile 8.0 a çekip sonra cyan yükleyip sonra update1 kursak daha mı iyi olur yoksa bu şekilde deam edelim mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O zaman aslında Update 1 içersinde cyan geliştirmelerini de barındırıyor diyebilir miyiz? Asıl sorum buydu..
Hayır Cyan ve Windows Phone 8.1.1'in birbirlerinden farklı iki yazılım pakedi.

Windows Phone 8.1.1 işletim sistemi, Lumia Cyan ise işletim sisteminin üzerine kurulan yazılım düzeltme pakedi.

Üst Alt