Ya ben 925 e Cyan ı kurdum kurmaz olaydım.Nokıa camera dan video kayıt tuşuna bastığım zaman kayıt sesinden hemen sonra bi cızırtı geliyor ve sinir bozucu artık format atmaktan sıkıldım yukle sil yukle sil.Başka böyle bi sorunu olan var mı ?
Arkadaşlar arkadaşım 1hafta önce 2.el 32 gb lumia 925 aldı. 8.1 prewiev yüklüydü ve cyan güncellemesi görünmüyordu. Birkaç gün önce gdr1 yükledik ama hala cyan güncellemesini alamıyoruz, ne yapacağız?
Arkadaşlar arkadaşım 1hafta önce 2.el 32 gb lumia 925 aldı. 8.1 prewiev yüklüydü ve cyan güncellemesi görünmüyordu. Birkaç gün önce gdr1 yükledik ama hala cyan güncellemesini alamıyoruz, ne yapacağız?
Aynen. Eğer çok zor değilse indireyim. Ama sormak istediğim bir soru var. Şimdi bu romu atınca ne fark ediyor? Olay ne de orada olan bizde yok? Birde garantiye versem servis kabul eder mi o haliyle? Çünkü batarya oldu artık pfd kullanmaktan. Garantisi varken değişim isteyeceğim. Birkaç ufak sorun falan da var. Sizce beklememeye değer mi yani"
NaviFirm ile indirebilirsin.
520 italya product kodu : 059S2J1
Zaten sunuculara cyan romu yüklenmiş sadece sana flaşlamak kalıyor
Navifirmi bu linkten indirebilirsin:
NaviFirm ile indirebilirsin.
520 italya product kodu : 059S2J1
Zaten sunuculara cyan romu yüklenmiş sadece sana flaşlamak kalıyor
Navifirmi bu linkten indirebilirsin:
Maalesef Recovery Tools ile yapamazsın çünkü program cihazı tanıyor ona göre cihaz yazılımını indirip kuruyor. Bu yüzden Nokia Care Suite ile dead flash atman gerekiyor.
NCS:
Konu dağılmasın. Nerede kaldı bu güncellemeler, Nokia'dan en ufak bir ipucu dahi yok mu bir arkadaş facebook üzerinden savaş başlattığını söylemişti bir netice oldu mu acaba