Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
OnurYurdakul
Üye
Çok saçma ula madem cyan için geri doncez hiç almam cyanı daha.iyi direk debian. Onun içinde cyan istemezler sanırım baya söverim.
İman Gücü ile gönderildi.
The Benefit
Üye
Ayın 15'i oldu. Maşallah. Hala güncelleme bekliyoruz. Testin altında kalasıcalar.
Faruk Aytekin
Üye
Şu 1320 ile 920'ye de verselerdi de 820 için biraz daha umutlu beklemeye başlasaydık. MS'a saydırdığım falan olmadı da belirsiz bomboş bir bekleyiş bizdeki de. Sinir bile yapamıyoruz.
Şu 1320 ile 920'ye de verselerdi de 820 için biraz daha umutlu beklemeye başlasaydık. MS'a saydırdığım falan olmadı da belirsiz bomboş bir bekleyiş bizdeki de. Sinir bile yapamıyoruz.
Hafıza kartını çıkartıp deneseydiniz takılmadan geçerdiniz. Hafıza kartı işkence yapıyor güncellemelerde.
Nokia Software Updater programını pc ye kurun. Telefon yazılımını yeniden yükleyin.
Nokia Software Recovery Tool ile mi yoksa Nokia Software Updater ile mi 8.0'a dönülüyor... Prew 8.1 GDR 1'den ... Nokia Software Updater yazılımı yüklemiyor diye biliyorum Recorvery Toll ile diye biliyordum ...
Nokia Software Recovery Tool ile mi yoksa Nokia Software Updater ile mi 8.0'a dönülüyor... Prew 8.1 GDR 1'den ... Nokia Software Updater yazılımı yüklemiyor diye biliyorum Recorvery Toll ile diye biliyordum ...