Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Çok saçma ula madem cyan için geri doncez hiç almam cyanı daha.iyi direk debian. Onun içinde cyan istemezler sanırım baya söverim.

İman Gücü ile gönderildi.

The Benefit

The Benefit

Üye
Ayın 15'i oldu. Maşallah. Hala güncelleme bekliyoruz. Testin altında kalasıcalar.

• Beğen
Tepkiler: emz
Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Şu 1320 ile 920'ye de verselerdi de 820 için biraz daha umutlu beklemeye başlasaydık. MS'a saydırdığım falan olmadı da belirsiz bomboş bir bekleyiş bizdeki de. Sinir bile yapamıyoruz. :dry:

The Benefit

The Benefit

Üye
Şu 1320 ile 920'ye de verselerdi de 820 için biraz daha umutlu beklemeye başlasaydık. MS'a saydırdığım falan olmadı da belirsiz bomboş bir bekleyiş bizdeki de. Sinir bile yapamıyoruz. :dry:
Sabret, sıkıntı etme diyecem de bizde de kalmadı sabır artık. :grrr:

Rainesto

Rainesto

Üye
Bence Sıra 920 de

Biraz önce gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
aksiliğe bak %96 da kaldı :)
edit:Güncelleme 2 saat 10 dakika süre ile yüklendi-[625]

Son düzenleme:
csll

csll

Üye
Ben wp8 e dönmeyi bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatan konu varsa linkini verebilir misiniz telefondan giriyorum :)

Hesap makinesi ile gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
aksiliğe bak %96 da kaldı :)
edit:Güncelleme 2 saat 10 dakika süre ile yüklendi-[625]
Hafıza kartını çıkartıp deneseydiniz takılmadan geçerdiniz. :) Hafıza kartı işkence yapıyor güncellemelerde.
Ben wp8 e dönmeyi bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatan konu varsa linkini verebilir misiniz telefondan giriyorum :)

Hesap makinesi ile gönderildi.
Nokia Software Updater programını pc ye kurun. Telefon yazılımını yeniden yükleyin.

• Beğen
Tepkiler: csll
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Hafıza kartını çıkartıp deneseydiniz takılmadan geçerdiniz. :) Hafıza kartı işkence yapıyor güncellemelerde.
Nokia Software Updater programını pc ye kurun. Telefon yazılımını yeniden yükleyin.

Nokia Software Recovery Tool ile mi yoksa Nokia Software Updater ile mi 8.0'a dönülüyor... Prew 8.1 GDR 1'den ... Nokia Software Updater yazılımı yüklemiyor diye biliyorum Recorvery Toll ile diye biliyordum ...

beats

beats

Üye
Nokia Software Recovery Tool ile mi yoksa Nokia Software Updater ile mi 8.0'a dönülüyor... Prew 8.1 GDR 1'den ... Nokia Software Updater yazılımı yüklemiyor diye biliyorum Recorvery Toll ile diye biliyordum ...
Tamamı çalışıyor dün denedim, eğer çalışmıyorsa sürücülerden kaynaklı bir sorun vardır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
WP8 geri dönmek mi ? elbet bir şekil yaparlar 920 ye gelsede dönmem

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim Nokia kullanmamdaki tek neden navigasyon onun gibi bir navigasyon bulursam değiştirmeyi düşünürüm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
italya romu :cool

• Beğen
Tepkiler: skynet
parberk99

parberk99

Üye
Black 625'e 820 ile birlikte gelmişti bekleyin derim

Nokia Lumia 625 ile gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Cihaz satış konusu değil. Lütfen güncelleme gelişmeleri paylaşmaya devam edelim.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve skynet
emz

emz

Üye

İtalya yada Türkiye romu ne fark ediyor? Aynı içerikler olmayacak mı? Yani bir fark oluşur mu?

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

skynet

Üye
İtalya yada Türkiye romu ne fark ediyor? Aynı içerikler olmayacak mı? Yani bir fark oluşur mu?

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Hiç bir fark yok :)

Tencereyle gönderildi.

Üst Alt