Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Güncellemeden sonra arkaplanda yedekten yüklemeler ve diğer ayarların yapılması devam ettiği için "süreç tamamen bitene kadar" menülerde ufak tefek teklemeler olur, normaldir. Arka planda işlemlerin devam etmesinden kaynaklanıyor.

O kilit ekranları bu güncellemede değil, Ağustos-Eylül döneminde verilecek olan GDR1 güncellemesi ile gelecek.

ozaman kısa bir süre zarfında Gdr1 i alacağız ozaman önde prew sürümü gelir sonra kararlı sürümü dimi ?

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
Güncelledim gözle görülür hiçbir değişiklik yok..

Lumia 925

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ozaman kısa bir süre zarfında Gdr1 i alacağız ozaman önde prew sürümü gelir sonra kararlı sürümü dimi ?

Biz de öyle umuyoruz.

15 Ağustos-14 Eylül arasındaki dönemi GDR1'e ayıracaklardır muhtemelen.

JosephLion

JosephLion

Üye
Geldi ya şaka gibi seviyorum telefonumu :)

orian

orian

Üye
Nokia Lumia 925 16 gb
IS Sürümü: 8.10.12397.895

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
beats

beats

Üye
Dağıtım listelerine bakınca Lumia 925'den sonra Lumia 625'lere güncelleme gelecek gibi görünüyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şaka gibi 15 Temmuz "yaz aylarının" tam olarak ortasında geldi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
braayn

braayn

Üye
microsoft nokia kameraya acaba daha nede kadar iyileştirme adı altında güncelleme verecek merak ediyorum ?
her güncelleme sonrası bariz sarılık sorununa bakıyorum aynen devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

bu bölümde yeni galiba.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bazı arkadaşlarla beraber tahminim tutsa da ne 1520 ye nede 920 ye gelmemesi üzücü Allahtan ön izleme yüklüydü
Lumia 1520'yi bugün ve yarın ara ara kontrol edin. Gelecektir fakat Lumia 920 bir kaç gün sonra gelir.

bsavr

bsavr

Üye
Hiçbirşey değişmedi. 4 3 Aydır bu güncellemeyi bekliyorum kilit ekranını bile vermemişler bu telefonu satmayı düşünüyorum artık prewiew 'dan 1 tane değişikliği bile yok sayılır boşa beklemeyin yani hala hatalar var bu nasıl CYAN ya cidden bıktım bu güncellemeyi adam sandık 4 ay bekledik prewiew iyleştirmeşi gibi bişey olmuş bildiğin

serecans

serecans

Üye
Benim telefonum rusya varyant lı bana gelmedi güncelleme

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ön izleme sürüm numarası ile aynı değişmemiş

Daha önce de söylemiştim.
Acaba bu durum bize (Preview yüklü olanlara) sadece Cyan'ın geleceği anlamına mı geliyor.
(Çünkü sürüm no değişmemiş)

Gelecekten gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt