Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
orian
Üye
telefonda Facebook beta'yı kullanıyordum. Guncellemeden sonra kendi kendine Facebook geldi. Açtım. Mağazaya yönlendirip güncelliyor şuan
yok artık ya ne yapmışlar o zaman prewiev e artı olarak anlamak mümkün değil. Microyu
orian
Üye
Facebook aynı Facebook. Beta gibi yeni gorunumlu değil. Bildirime tıkladım. Veri alımında sorun yaşıyoruz diyor.
burakcan42
Üye
menüde efektlerde biraz teklemeler oluyor. ancak yeni güncellemeye veriyorum bir kaç saate duzeleceğini tahmin ediyorum.
orian
Üye
tamam da benim en çok merak ettiğim şey, şu tanıtımda adamım elindeki telefonda 3 çeşit kilit ekranı vardı. Yanlışlıkla wp 10 mu gösterdi 20 yi mi gösterdi ne
MEnesCansiz
Üye
Arkadaşlar herşey aynı gözle görülür hiç bir şey yok. Kamera performansı değişmemiş yine aynı. Nokia Camera yine yükleniyor yazısından sonra açılıyor. Ayrıca ayarlarda USB ayarlarını göremedim. Ekran parlaklığı manuel ayarı da yok. Windows 8.1 DPnin aynısı. Sadece wifi simgenin üzerinde ok var ve ekstra bilgilerde cyan yazıyor. Kısacası fazla beklenti içine girmeyin derim diğer model sahipleri için. Herkese geçmiş olsun.
yuzarsefak
Üye
bndede 925 varda şarjı yok bende beta yüklü gelmişmidir acaba
orian
Üye
klasör'de debir değişiklik yok. Sağlık ve fitness, seyahat, yeme içme adlı 3 yeni uygulamamız hayırlı olsun
burakcan42
Üye
arkadaşlar blackte ne olduğunu unutmayın. güncellenmeden bir gün sonra klasörler ve diğer bir kaç uygulama markete geldi ve kullanıma açıldı. buyuk ihtimalle kilit ekranı vb. özellikler de böyle gelicek. ve böylelikle bağımsız yapımcılar da klit ekranı vb uygulamalar yapıp markete atabilecek
skynet
Üye
O zaman ekstra bir güncelleme daha gelecektir çünkü 630 da usb ayarı ekran parlaklık seçenekleri var
braayn
Üye
bir insan evladıda şu cyan kaç mb geldiğini söylese
umutgidik
Üye
Evet arkadaşlar şuan itibariyle bende yüklüyorum güncellemeyi. WP 8.1'e geçebilmek için ekteki gibi önce ön güncellemeyi(hazırlık güncellemesini) yüklemek gerekiyor. Daha sonra tekrar yazılımı güncelle dediğinizde 8.1 yüklenmeye başlıyor. Yükledikten sonra izlenimlerimi paylaşacağım. Darısı diğer Wp'lerin başına
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme:
yasirtaha
Üye
ben kendi şahsıma zaten prewiew dekilerden fazlasının gelmeyeceğini tahmin ediyordum o yüzden sabırsız değildim.
zaten şu anda telefonun güncellemeyi kendisi bildirmesini bekleyeceğim
hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlar adınada üzüldüm
bulutsuzgece
Üye
Konu Sahibi
Yükleyen arkadaşlardan biri "Ayarlar>Hakkında>Daha Fazla Bilgi>IS Sürümü" bilgisini paylaşabilir mi acaba?
dilmenibrahim
Üye
Evet bende ufak bir güncelleme daha geleceğini düşüyorum usb ayarı face düzeltimi gibi
Güncellemeden sonra arkaplanda yedekten yüklemeler ve diğer ayarların yapılması devam ettiği için "süreç tamamen bitene kadar" menülerde ufak tefek teklemeler olur, normaldir. Arka planda işlemlerin devam etmesinden kaynaklanıyor.
tamam da benim en çok merak ettiğim şey, şu tanıtımda adamım elindeki telefonda 3 çeşit kilit ekranı vardı. Yanlışlıkla wp 10 mu gösterdi 20 yi mi gösterdi ne