Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
8.1.1 de ne degişti ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Cyan olsa ne olmasa ne

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yok yok onu demiyorum ondan sonra küçük bi güncelleme geldi ya

oha kardeş güncelliyorum şimdi çok teşekkürler demesen haberim bile olmayacak :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye

Şarj çok iyi duruma geldi(en azında L820de)
Kasmalar kilitlenmeler kalmadı.
Bazı uygulamalardan ana ekrana geçerken ana ekran animasyonu kasıyordu onu düzeltmişler.
L820 için benim fark ettiklerim bunlar.
Daha yazılımsal fark etmediğimiz şeyler de vardır muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bazı uygulamalardan ana ekrana geçerken ana ekran animasyonu kasıyordu onu düzeltmişler.

Teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye

Valla bende o tarz kasmalar devam ediyor belki sıklığı azaldı diyebilirim ama bitti diyemem.

rcxy

Üye
1520 de 8.1 GDR.1 önizleme sürümünü lumia black ile kullanıyorum. Önceki sayfalarda bahsedilmiştir muhtemelen ama teyit almak için soruyorum. Cyan ı yükleyebilmek için recovery tool üzerinden 8.0 a dönüp, telefonu 8.1 cyan a güncelleyip ardından GDR.1 önizlemesini mi yüklemem gerekiyor? RT de yüklenecek rom u seçme imkanımız oluyor mu, yoksa otomatikman telefondaki yazılıma göre en güncelini mi seçiyor? Şundan soruyorum benim telde at&t operatör romu yüklü, bunu global ya da türkiye'deki 1520'lerde kullanılan romla değiştirebilir miyim?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1520 de 8.1 GDR.1 önizleme sürümünü lumia black ile kullanıyorum. Önceki sayfalarda bahsedilmiştir muhtemelen ama teyit almak için soruyorum. Cyan ı yükleyebilmek için recovery tool üzerinden 8.0 a dönüp, telefonu 8.1 cyan a güncelleyip ardından GDR.1 önizlemesini mi yüklemem gerekiyor? RT de yüklenecek rom u seçme imkanımız oluyor mu, yoksa otomatikman telefondaki yazılıma göre en güncelini mi seçiyor? Şundan soruyorum benim telde at&t operatör romu yüklü, bunu global ya da türkiye'deki 1520'lerde kullanılan romla değiştirebilir miyim?
Aynen öyle 8 e geç sonra yükle 8.1 i.

dakamon

dakamon

Üye
Bi gelsinde bakalım :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Arkadaşlar bu Windows Phone 8.1.1, Windows Phone 8.1 Gdr 1 Preview surumu yükleyenlere mi geldi? Bende normal 8.1 var 8.1.1 guncellemesi gelmedi?

Sosyete16

Üye

Alasulumurat Arkadaşım sen L820ye cyan mı yüklendin ?

dawid

dawid

Üye
arkadaşlar l920 onizlem sürümü kurulu nsrt ye bağladım 1.57 gb indirdi telefona yuklemedi sebep ne olabilir

Son düzenleme:
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benim anlamadığımda developerden recovery ile 8.1 +cyan a geçtim şimdi tekrar güncelleme buluyor ve büyük ihtimalle tekrar developer olacak bu recovery tools ile yüklediğimiz son güncel yazılım değilmiki tekrar güncelleme buluyor

alasulumurat

alasulumurat

Üye
benim anlamadığımda developerden recovery ile 8.1 +cyan a geçtim şimdi tekrar güncelleme buluyor ve büyük ihtimalle tekrar developer olacak bu recovery tools ile yüklediğimiz son güncel yazılım değilmiki tekrar güncelleme buluyor
Bak bakalım neyin nesiymiş, bizde merak ettik.

• Beğen
Tepkiler: 984657

Üst Alt