Hayır şu anda da var.bu güncellemenin içindemi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızizleyebilirsin.
channel9.msdn.com

620de yokHayır şu anda da var.
620 radyo desteklemiyor diye gelmemişti, değişen bir şey olacağınız zannetmiyorum 8.1 ile620de yok
o gördüğüm fotoğraflar smart cameranın marifetleri mi ?geliştirici ön izleme sürümü gelene kadar bu videoyla idare edelim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

evet living imaging teknolojisi Lumia Cyan ile geliyor.o gördüğüm fotoğraflar smart cameranın marifetleri mi ?
gif değil galiba
Mağazadan herhangi bir ücretli uygulama satın alınıp, Uygulamayı bilinçli yahutta yanlıslıkla silme veya Cihazı sıfırlama durumunda paranız boş yere gitmez.Mağazadan satın al'a tıklayarak uygulamalarınızı tekrar yükleyebilirsiniz.. Cihazı sıfırlama durumunda ise Microsoft hesabınızı tekrar aynısını girerek satın olmuş oldugunuz uygulamaları tekrar yükleyebilirsiniz.Ne zaman gelecekben alina yuklerimbirde smdi parayla oyun aldimteli sifirladim gitcekmi ?

Aynı şekilde düşünüyorum ben de bildirim merkezinin eksikliğini o kadar hissetmiyorum ama gelmesi iyi olacak tabiki. En cok bekledıgım ozellik cortana ve bu kadar sıkıntı etmene gerek yok zaten forumda da aktif etme yolu paylaşıldı fakat ms nin bize böyle cortanayı kullanacagız dıye kırk takla attırması yanlıs ver her ülke ingilizce kullansın bi süre ne olacak sanki![]()
Maalesef bu özellik için bunlara katlanılmaz hayır zaten türk insanı kullancak 4 gün falan aman yalla be deyip atar onu ki eminim birçok kişi küfür edicektir anasına babasına cortananın ona ne cevap vercek çok merak ediyorum ..
)Belli değil,Wp 8.1 ile 512 Mb ram optimizasyonu olucak uygulamaların çoğu 512lerle uyumlu halde olacak.wp8.1 ile fifa 14 gibi 1gb ram lı oyunlar 520 ye yüklenebilec ek mi mağazadan ? (512 mb ram lılara )
o imkansıza yakın sanırımwp8.1 ile fifa 14 gibi 1gb ram lı oyunlar 520 ye yüklenebilec ek mi mağazadan ? (512 mb ram lılara )