Püf Noktası WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

necdetbulut

necdetbulut

Üye
bu güncellemenin içindemi black'ta ise 620 ye gelmedi biliyorsunuz

Son düzenleme:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
geliştirici ön izleme sürümü gelene kadar bu videoyla idare edelim:ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, suyunsesi, Heimdalll ve 2 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
geliştirici ön izleme sürümü gelene kadar bu videoyla idare edelim:ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
o gördüğüm fotoğraflar smart cameranın marifetleri mi ? :blink:
gif değil galiba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, kursat99, Rainesto ve 1 kişi daha
kursat99

kursat99

Üye
Cyan o kadarda boş değilmiş.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Cyan içinde o kadar beklemek zor olur cyanı sonra verseler keşke

Hesap makinesi ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar Cortana konusuna bir açıklık getirelim. Galiba bazı arkadaşlar Ali Kemal abinin konusunu okumamış. Sdk 8.1 i yükleyip inceledim. Cortana nın nasıl aktif olduğuna gelince..
1- telefonun bölge ayarının ABD olması şart
2- telefonun arayuz dilinin de ingilizce olması şart
3- dil veya bölge değiştirince Cortana deaktif oluyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ErenMSC

Üye
Ne zaman gelecekben alina yuklerim:D birde smdi parayla oyun aldimteli sifirladim gitcekmi ?
Mağazadan herhangi bir ücretli uygulama satın alınıp, Uygulamayı bilinçli yahutta yanlıslıkla silme veya Cihazı sıfırlama durumunda paranız boş yere gitmez.Mağazadan satın al'a tıklayarak uygulamalarınızı tekrar yükleyebilirsiniz.. Cihazı sıfırlama durumunda ise Microsoft hesabınızı tekrar aynısını girerek satın olmuş oldugunuz uygulamaları tekrar yükleyebilirsiniz. :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
başka konu açmadan bir kaç bilgide ben paylaşmak istiyorum malum 8.1 güncellemesi 14 nisanda verilecek ve 1 hafta gibi kısa süre kaldı şimdi gelelim mevzuya..1- eğerki ince eleyip sık dokuyan kişilerdenseniz deneme sürümü nü yüklemeyiniz sebebi cihazınızın yükleme sırasında olası oluşabilecek büyük çaptaki problemlerden dolayı garanti konusunda sorun yaşama ihtimaliniz var..eğerki sorunsuz olarak yükleme başarılı ise garanti kapsamında hiç bir sorun yok.. Eğerki olası sorunlara karşı kesin çözüm almak istiyorsanız ucretli (37tl) bir developer preview hesabı alarak 8.1 guncellemesi yuklemeniz yeterli olacaktır.ücretsiz alınan hesaplarda bir nevi korsan hesap almış oluyoruzki bu yuzden buyuk sorunlarda servisin vicdanına kalıyor isterlerse cihazı garanti kapsamına sokmazlar.2- sağlam Bi güncelleme yapmak için cihaz sıfırlama gibi Bi hataya düşmeyin.şöyle ki cihazı sıfırlamanız durumunda öncelikle size dokunma+ekran güncellemesi gelecek ve 8.1 güncellemesini daha geç saatlerde almanıza sebeb olacaktır..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
KenanK

KenanK

Üye
Aynı şekilde düşünüyorum ben de bildirim merkezinin eksikliğini o kadar hissetmiyorum ama gelmesi iyi olacak tabiki. En cok bekledıgım ozellik cortana ve bu kadar sıkıntı etmene gerek yok zaten forumda da aktif etme yolu paylaşıldı fakat ms nin bize böyle cortanayı kullanacagız dıye kırk takla attırması yanlıs ver her ülke ingilizce kullansın bi süre ne olacak sanki :D

Benim için sorun yok. sorun dili değiştiriyor olmam olacak. yoksa ülke ayarları abd olması mağaza açısından daha iyi. Ben telefonu kendi dilimde kullanmadıktan sonra anlamı yok.

KenanK

KenanK

Üye
Maalesef bu özellik için bunlara katlanılmaz hayır zaten türk insanı kullancak 4 gün falan aman yalla be deyip atar onu ki eminim birçok kişi küfür edicektir anasına babasına cortananın ona ne cevap vercek çok merak ediyorum .:D.

Türkçe olmasına karşıyım zaten. Türkçe olursa ona 4 takla attırırlar. ingilizce olsun ama kullanıma açık olsun tek istediğim buydu onuda yapmadılar.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
az önce Tom warren e sordum twetter dan 14 u dedi :)

ademoz05

ademoz05

Üye
Facebookta Windows Phone lovers sayfasında paylaşılan bir gönderi'den anladığım kadarıyla ram kullanımı iyileştirilecek deniyor 8.1 ile. Daha az 'surduruluyor' yazısı görecekmişiz galiba.

Ek mesaj:
Joe Belfiore az önce twitterdan kısa Bi açıklama yaptı ( zaten twitterdan uzun açıklama biraz zor :) )

"bu konuda çok soru geliyor,işte bazı cevaplar. On izleme sürümünün tarihi: 'nisanın ilk bolumu'. Kesin bir tarih henüz yok"

Son düzenleme:
Serhan

Serhan

Üye
wp8.1 ile fifa 14 gibi 1gb ram lı oyunlar 520 ye yüklenebilec ek mi mağazadan ? (512 mb ram lılara )

ErenMSC

Üye
wp8.1 ile fifa 14 gibi 1gb ram lı oyunlar 520 ye yüklenebilec ek mi mağazadan ? (512 mb ram lılara )
Belli değil,Wp 8.1 ile 512 Mb ram optimizasyonu olucak uygulamaların çoğu 512lerle uyumlu halde olacak.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
ademoz05

ademoz05

Üye
Son düzenleme:

Üst Alt