papakudioflu
Emekli Yönetici
Konunun başında açıklamıştır güncellemenin gelmesi için neler yapılacağını.Herkese mi geldi güncelleme yoksa sadece geliştiricilere mi?
Konunun başında açıklamıştır güncellemenin gelmesi için neler yapılacağını.Herkese mi geldi güncelleme yoksa sadece geliştiricilere mi?
Mobil veri ile indşrmiyor. Wifi şart. 388MBarkadaşlar wp8.1 boyut ne kadar ya 2gb limitli net paketim var güncellesem olur mu bi cvp verseniz?
Konunun başında açıklamıştır güncellemenin gelmesi için neler yapılacağını.
güncellemeyi bölge Türkiye mi abd mi yapalım
Evet ön izlemeAbi onu sormuyorum, herkes indirince,konuşunca normal geldi sandım ama sanırım gelen önizleme sürümü. Değil mi?
O kurduğun ön hazırlık güncellemesimobil veriden kurdum şuanda neredeyse bitti diyor bakalım ..

ilk güncellemeyi yap fazla büyük değil ama 2. güncelleme 300 küsür mb wifi tavsiyedirali kemal abi hücresel veri olarak deneyeyim dedim de,wifi ağına bağlan ya da hücresel veri kullan diyor yapsam mı şimdi çok boyut yer mi acaba ya
abi güncellemeyi yaptım tamamen mağazada şu an güncelleme yapıyor çok aşırı yavaş yapıyor uygulama güncellemelerini sendede böylemi acabaO kurduğun ön hazırlık güncellemesi![]()
Hayır bende şarjda yaptım.cortana süper.Güncelleme sırasında sarjda olsa bi sorun olur mu
Of icim gidiyorHayır bende şarjda yaptım.cortana süper.
ben daha hazirlikta carklardayimsistemlersde aşırı yoğunluk var.Arkadaşlar mağaza indirmeleri çok yavaş neden böyle ?