Rıza Soylu
Üye
Yanlış bilmiyorsam win rt ile wp8 birleşecek ama oda tam değilWindows Phone 8.1 ile tüm mağazalar birleşiyor mu?(Windows Phone8 & Windows8 & Win RT) Dün konferansta öyle bir şey duydum sanki. Bilgisi olan var mı?
Aslında bizler keriziz , gidip oldukça gelişmiş hiçbir eksiği olmayan android almıyoruz. Ms bu kafayla hayatta android ile boy ölçüşemez.
Önümüzdeki aylarda çıkacak olan andro 4.5 veya 5.0 ortalığı dağıtacaktır.
Bilemeyiz. S^3 te tercihler vardı mesela bundada zil sesi + titreşim olarak değiştiriyoruz bunları ayrıştırsalar profil şeklinde ayarlarını yapsak ayrı ayrı daha detaylı ve kişiselleştirilebilmiş olur.
Android sistemi, mimari olarak baştan aşağı yenilenmedikçe, yazılımsal veya donanımsal olarak ne kadar özellik koyarsanız koyun eninde sonunda kasmaya başlayacaktır.
Bu yüzden genellikle WP kullandıktan sonra Android'e geçenler, bir süre sonra WP günlerini mumla aramaya başlıyorlar.
WP8'in yazılımsal eksikliklerinin önemli bir kısmı WP8.1 güncellemesi ile giderilecek.
Bence WP ekosistemi Android ile aradaki farkı daha hızlı kapatmaya başlayacaktır.
Tom warren öyle diyor ancak gerçekde olabilir mesela bazı uyulamalar sadece amerikada çalışıyor örnek bing.Şimdi benim anlamadığın arkadaşlardan biri bölgeyi amerika yapınca cortananın geleceğini soylemiş. Biz bölgeyi türkiye yapınca cortana yüklenmeyecek mi telefona ? Ben ingilizce de olsa kullanmak istiyorum o açıdan soruyorum
Yani ben güncellemeyi yapmadan önce bölgeyi amerkia yapıp yükleyeyim bi sıkıntım olmaz o zaman demi ?Tom warren öyle diyor ancak gerçekde olabilir mesela bazı uyulamalar sadece amerikada çalışıyor örnek bing.
Sıkıntı olmazda sen bölgeyi amerika yağpıp yükseltsende bölgeyee göre değil imei göre yükleniyor gümncellemeler senin cihazın türkiyeden alınmaysa türkiye versiyonu yüklenir gibi birşey ama güncellemeyi yükleyip böleyi abd yaparak cortanayı kullanabilirsin kardeşim.Yani ben güncellemeyi yapmadan önce bölgeyi amerkia yapıp yükleyeyim bi sıkıntım olmaz o zaman demi ?
bing tarayıcı ve arama ayarlarını İngilizce yapınca çalışmaya başlıyor cortana da o şekilde olur diye düşünüyorum ayrı romlar olmaz sadece İngilizce yapınca aktifleşirSıkıntı olmazda sen bölgeyi amerika yağpıp yükseltsende bölgeyee göre değil imei göre yükleniyor gümncellemeler senin cihazın türkiyeden alınmaysa türkiye versiyonu yüklenir gibi birşey ama güncellemeyi yükleyip böleyi abd yaparak cortanayı kullanabilirsin kardeşim.
Bing arama kalkıyor. Yerini Cortana tarafından yönetilen Windows 8.1'deki gibi Üniversal arama alıyor.@papakudioflu ya bu bing aramayı tarayıcı değilde uygulama olarak bu sefer tüm dünyaya gelecek mi? Bilirsiniz amerikadakiler aynı w8 de olduğu gibi kullanıyordu bing i. Bizde ise tarayıcıya yönlendiriyordu
Tost Makinası ile gönderildi.
Şimdi benim anlamadığın arkadaşlardan biri bölgeyi amerika yapınca cortananın geleceğini soylemiş. Biz bölgeyi türkiye yapınca cortana yüklenmeyecek mi telefona ? Ben ingilizce de olsa kullanmak istiyorum o açıdan soruyorum
Rm'si değişiktir yüklenmeyebilir.
Bing arama kalkıyor. Yerini Cortana tarafından yönetilen Windows 8.1'deki gibi Üniversal arama alıyor.
Her ülkeye saten verilecek; Türkçe'de yapılacak fakat sıraylao zaman kortana yı her ülkeye vermeleri gerekmez mi. Eğer yerleşik arama uygulaması olacaksa Türkçe yapmaları şart
Tost Makinası ile gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?