Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet geldi Ota ile üst üste iki yükleme yaptım şebeke den tekrar başlattı ali kemal demişti son sürüm dedi iyi geceler dedi ama ben daha yatmadım :)

mzcoools

Üye
Bu eduroama giriş lumialardan nasıl yapılabilir ayarları tam olarak ne yapmamız gerek varsa sertifikayı nasıl yüklemek gerekli bilen varsa anlatabilir mi kafamda deli sorular

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Evet geldi Ota ile üst üste iki yükleme yaptım şebeke den tekrar başlattı ali kemal demişti son sürüm dedi iyi geceler dedi ama ben daha yatmadım :)
Ekran parlaklık ayarı gibi özellikler var mı? Ne farkedecek CYAN yükleyince :)

beats

beats

Üye
Pil tasarrufunu kontrol edebilir misin abi ? Pil tasarrufunu açık yapıp, pil tasarrufunu etkinleştiri de her zaman (en altta) yapınca tuş ışığı kapanıyor mu ona bir bakabilir misin ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Pil tasarrufunu kontrol edebilir misin abi ? Pil tasarrufunu açık yapıp, pil tasarrufunu etkinleştiri de her zaman (en altta) yapınca tuş ışığı kapanıyor mu ona bir bakabilir misin ?

Benim ki hep kapalıydı L625

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Evet tasarruf moduna alınca üç seçenekten iki ve üç numaraya alınca ışıklar kapanıyor

• Beğen
Tepkiler: beats

skynet

Üye
Bu ışığın kapanmama sorunu genel bir sorun mu yoksa ön izlemeden mi kaynaklanıyor ?

beats

beats

Üye
Bu ışığın kapanmama sorunu genel bir sorun mu yoksa ön izlemeden mi kaynaklanıyor ?
O kadar denedim aslında en sağlıklı Lumia Black ön izleme yüklüyken çalışıyor. Lumia Cyan yükleyince pil tasarrufu güncelleniyor ve bozuluyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
O kadar denedim aslında en sağlıklı Lumia Black ön izleme yüklüyken çalışıyor. Lumia Cyan yükleyince pil tasarrufu güncelleniyor ve bozuluyor.
bozulma olarak söyleniyor ama bu günlerde ms nin pil tasarufu ile ilgili yazılarda çıktı ve şöyle bir açıklamada vardı belki kullanıcının kendi yorumuda olabilir ama hiç bir farklılık yaratmadan ekran okunabilir durumda tasaruf sağlamak istiyoruz aslında burada yine androide laf atılmış çünkü adamların sarj sağlamaları için neler yapıldığını biliyorsunuz kullanıcıların kendi yaptıkları dışında samsung tarafında direk sistemde sadece arama sms bilgileri açık çekilde diğer tüm şeyleri engelleme modu var, aslında belki düşük bir ihtimal ms bunu bilerek yapıyor gibi geldi sanki, 930 larda duum nasıl acaba onlarda böyle mi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim ne ekran kararması var, nede alttaki kapasitif tuşların ışığında kapanma. Hepsi açık.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bi güncelleme indiriyor bakalım inşallah cyandır.Kamera filan çok geç açılmaya ve fotoğraf çekme kaydetme işlemi çok yavaş olmaya başlamıştı.Umarım düzelir

beats

beats

Üye
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Evet hoşgeldin cyan..Fakat kamera hala hantalBi tane daha güncelleme hazır dedi.Benim telefonda kafayı yemiş ben gibi bi tane daha yüklüyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Benim ne ekran kararması var, nede alttaki kapasitif tuşların ışığında kapanma. Hepsi açık.

Aynen.burada bir hata var ama nasıl görmezden gelinir bilinmez.
Ekran güncellemesindeki açıklamada bariz sizde çalışmaz diyor.
Amacı ne bunların bilmiyorum

• Beğen
drangela61

drangela61

Üye
Ben de bu gece cyanı aldım tabii ardındaki güncellemeyi de ve evet dediğiniz gibi ışık konusunda sorun var aslında ekranın kararması nispeten kurtarıyor ama şu kapastif tuşlar çok sıkıntı karanlıkta fazlaca gözümü alıyor..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cihaz Turkcell yazılımlı mı, kilit ekranında ya da zil seslerinden anlaşılır.

Hayır, Türkcell değil. Global varyant. Allahtan güncellemeler birbirine yakın. Gdr2 de bir kez daha bakarız.

• Beğen
beats

beats

Üye
Hayır, Türkcell değil. Global varyant. Allahtan güncellemeler birbirine yakın. Gdr2 de bir kez daha bakarız.
Teşekkürler, anlamadığım herkeste yok bu sorun neden olduğu da belli değil. Muhtemelen pil tasarrufunun güncellenmesiyle düzelecek bekliyoruz.

Son düzenleme:

Üst Alt