Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hatırlatayım istedim ama benim bu mesajımın üstünden geçen zamanda diğer telefonlar yeni güncellemeyi aldılar mı bilmiyorum :)

1- 820 lerin tümüne ve 920 lerin bazılarına cyan güncellemesi ve akabinde gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 2 güncelleme).
2- Bu arada telefonlarına zaten Cyan yükleyenlere yani 8.1 + Cyan + gdr1 pre olanlara da sadece gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 1 güncelleme).
3- Fakat garip olan, bu 8.1 + Cyan + gdr1 pre li cihazlarında bazılarına 2 ek güncellemenin gelmiş olması. (Toplam 2 güncelleme).
4- Akabinde 3 hafta içinde Cyan almamış cihaz kalmayacak deniliyor.
Son 2 gün içinde kopan geçici fırtınanın özeti. :)

İbrahim arkadaşım sen ya birkaç gün daha sabret yada telefonunu Windows 8.1 64 bit kurulu bir bilgisayara bağlayıp NSRT ile yeniden yükle. Bence o zaman olacak. Yüklenme bittikten sonra preview for developer uygulamasını mağazadan yeniden kurup yeniden güncelleme kontrolü yap (tabi bu sefer NSRT ile değil direk telefondan). Böylece Cyan üzerine GDR1 i de almış olacaksın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hatırlatayım istedim ama benim bu mesajımın üstünden geçen zamanda diğer telefonlar yeni güncellemeyi aldılar mı bilmiyorum :)

İbrahim arkadaşım sen ya birkaç gün daha sabret yada telefonunu Windows 8.1 64 bit kurulu bir bilgisayara bağlayıp NSRT ile yeniden yükle. Bence o zaman olacak. Yüklenme bittikten sonra preview for developer uygulamasını mağazadan yeniden kurup yeniden güncelleme kontrolü yap (tabi bu sefer NSRT ile değil direk telefondan). Böylece Cyan üzerine GDR1 i de almış olacaksın.

Hayır sabrederim her zaman da derim çok önemli değil ama aradaki bu diğer cihazlarla olan zaman farkı beni düşündürüyor neden diye

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar prw de performans nasıl, şarj durumu vs artık test edilmiştir sanıyorum. Kurmalı mıyım yoksa cyan ile devam mı edeyim?

efeler12

efeler12

Üye
Son güncellemeyle şarj çok iyi oldu gitmiyor

emz

emz

Üye
Son güncellemeyle şarj çok iyi oldu gitmiyor

Gitmiyor derken bitmiyor mu dayanmıyor mu? Ben en son kullanırken bayağı sıkıntılıydı. Finali yakında gelir diye düşünüyorum.

plenken

plenken

Üye
Arkadaşlar an itibariyle bir güncelleme indiriliyor
Sizde kontrol edin lütfen.Cyan gelmemişti. Bununla bekleyişim bitecek sanırım.

beats

beats

Üye
Arkadaşlar an itibariyle bir güncelleme indiriliyor
Sizde kontrol edin lütfen.Cyan gelmemişti. Bununla bekleyişim bitecek sanırım.
Daha yeni Lumia Cyan'a flashladım gelmiyor diye ! :gun1: Neyse... :zzz:

• Beğen
Tepkiler: emz
plenken

plenken

Üye
Cyan geldi. Ardından da bir güncelleme daha yaptı. Lumia 1020 ciler lütfen güncellemeleri kontrol edelim. Hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Daha yeni Lumia Cyan'a flashladım gelmiyor diye ! :gun1: Neyse... :zzz:

Bana yine gelmedi bir saat aralıkla kontrol ediyorum gelecek ama ne zaman benim 920 kenara çekilmiş Cyan bekliyor

beats

beats

Üye
Bana yine gelmedi bir saat aralıkla kontrol ediyorum gelecek ama ne zaman benim 920 kenara çekilmiş Cyan bekliyor
Bana da gelmedi abi ön izleme yüklüydü, PC'den yükledim. Ben güncellemeden ziyade pil tasarrufuyla bozdum kafayı, şimdiki meselem o.

serinaga

serinaga

Üye
Bing servislerine güncelleme geldi, ama mağaza hatası veriyor, hiçbiri yüklenmiyor (Yeme-İçme, Sağlık ve Fitnes, Hava Durumu, Finans, Seyahat vs.) Acaba bende mi sorun var ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bing servislerine güncelleme geldi, ama mağaza hatası veriyor, hiçbiri yüklenmiyor (Yeme-İçme, Sağlık ve Fitnes, Hava Durumu, Finans, Seyahat vs.) Acaba bende mi sorun var ?
Artık hafıza kartına yüklenmiyorlar diye duydum. Ben sıkıntısız güncelledim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onlar artık msn uygulaması

PureFood

PureFood

Üye
hurafe bunlar :) üst üste kim almış güncelleme ...
Ben almıştım :) Geçen hafta hepimiz bir tane Pfd güncellemesini yükledik, bir gün sonra Cyan geldi, onun üstüne ardından bir Pfd daha daha geldi. İki günde üç güncelleme yani, biri Cyan. Çok güzeldi ha sürekli güncelliyordum telefonu :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben almıştım :) Geçen hafta hepimiz bir tane Pfd güncellemesini yükledik, bir gün sonra Cyan geldi, onun üstüne ardından bir Pfd daha daha geldi. İki günde üç güncelleme yani, biri Cyan. Çok güzeldi ha sürekli güncelliyordum telefonu :D
desene sen ayrıcalıklı müşterisin :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood

turka_10

Üye
:bangin:biz hala Black teyiz abiii bizim telefon çok tembel zaten en ağır lumia sanırım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Merhaba Cyan sürümü

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt