suyunsesi
Üye
Hatırlatayım istedim ama benim bu mesajımın üstünden geçen zamanda diğer telefonlar yeni güncellemeyi aldılar mı bilmiyorum 
İbrahim arkadaşım sen ya birkaç gün daha sabret yada telefonunu Windows 8.1 64 bit kurulu bir bilgisayara bağlayıp NSRT ile yeniden yükle. Bence o zaman olacak. Yüklenme bittikten sonra preview for developer uygulamasını mağazadan yeniden kurup yeniden güncelleme kontrolü yap (tabi bu sefer NSRT ile değil direk telefondan). Böylece Cyan üzerine GDR1 i de almış olacaksın.

1- 820 lerin tümüne ve 920 lerin bazılarına cyan güncellemesi ve akabinde gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 2 güncelleme).
2- Bu arada telefonlarına zaten Cyan yükleyenlere yani 8.1 + Cyan + gdr1 pre olanlara da sadece gdr1 ek güncellemesi geldi. (Toplam 1 güncelleme).
3- Fakat garip olan, bu 8.1 + Cyan + gdr1 pre li cihazlarında bazılarına 2 ek güncellemenin gelmiş olması. (Toplam 2 güncelleme).
4- Akabinde 3 hafta içinde Cyan almamış cihaz kalmayacak deniliyor.
Son 2 gün içinde kopan geçici fırtınanın özeti.![]()
İbrahim arkadaşım sen ya birkaç gün daha sabret yada telefonunu Windows 8.1 64 bit kurulu bir bilgisayara bağlayıp NSRT ile yeniden yükle. Bence o zaman olacak. Yüklenme bittikten sonra preview for developer uygulamasını mağazadan yeniden kurup yeniden güncelleme kontrolü yap (tabi bu sefer NSRT ile değil direk telefondan). Böylece Cyan üzerine GDR1 i de almış olacaksın.
Neyse... 

biz hala Black teyiz abiii bizim telefon çok tembel zaten en ağır lumia sanırım