Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefonunda kilit ekranına parola koyduysan bağlantın ekranın kilitlendiğinde kopabilir.

Yok parola falan koymadım ama garip bir şekilde bir şey taşayacağım anda bağlantıyı koparıyor .

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
:haha:
Abi ben direkt öp şu elimi anladım. Başkasına okuttun öpüşelim mi anladı o zaman çaktım:ehe. İyiymiş :)

@dakamon a örnek gönderdim bunu.oda yanlış anlamışta :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dakamon
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
kasanın ön tarafına değil arka taraftaki USB çıkışlarına bağlamayı dene

Notebook kullanıyorum :)
Telefonun usb girişi tozla dolmuş olmasın,toplu iğne gibi şeylerle temizlemeyi bir dene bence.bana aynı olmuştu bunu deneyerek servise vermek ten son anda kurtuldum

Şarj olurken bir sıkıntı yok ama veri taşımak isteyince kopuyor bağlantı . Böyle bir hatayı ilk defa görüyorum .

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
Arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum cihazımda 8.1 preview+gdr 1 preview yüklüydü güncelleme kontrolü yaptım bir saat önce ve bir güncelleme buldu yükleme baya sürdü cihaz açıldığında ise lumia cyan sürümüne hoşgeldiniz diye bir bildirim aldım 8.1 final sürümü yüklendi mi?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum cihazımda 8.1 preview+gdr 1 preview yüklüydü güncelleme kontrolü yaptım bir saat önce ve bir güncelleme buldu yükleme baya sürdü cihaz açıldığında ise lumia cyan sürümüne hoşgeldiniz diye bir bildirim aldım 8.1 final sürümü yüklendi mi?
Evet preview kullanıcıları için de cyan geldi.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın ama çok sıkıcısınız. Fırtına öncesi sessizliğe gömüldünüz gene. Gdr 2 yakındır demekki. :ehe

serinaga

serinaga

Üye
:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beyler herkese gece gündüz güncelleme gelir bende tık yok ne iş anlamadım gitti

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler herkese gece gündüz güncelleme gelir bende tık yok ne iş anlamadım gitti
Pfd güncellemesi mi yoksa mağaza güncellemesi mi sıkıntılı?
Pfd yüklü ise aktif edip güncelleme kontrolü yapın.
Mağaza içinde Mağazadan ... bas Ayarlar > Güncelleme olup olmadığını kontrol et düğmesine bas.
Birde oradan wifi ile güncelleme al seçeneğini ile otomatik güncelleme seçeneğini kapat.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Pfd güncellemesi mi yoksa mağaza güncellemesi mi sıkıntılı?
Pfd yüklü ise aktif edip güncelleme kontrolü yapın.
Mağaza içinde Mağazadan ... bas Ayarlar > Güncelleme olup olmadığını kontrol et düğmesine bas.
Birde oradan wifi ile güncelleme al seçeneğini ile otomatik güncelleme seçeneğini kapat.
PFD Aktif bende ama yine gelmedi bekliyorum Cyan yok
Hocam sen en iyisi nsrt ile sıfırdan kur cyan ı :)
O dediğin benim Pc de olmadı uğraşmıyorum elbet gelirde herkes gece gündüz güncelleme alıyor hatta bağzı ark üst üste 3-4 güncelleme aldı biliyorsun kıskandım açıkçası aklım takıldı :hmmm:hmmm

braayn

braayn

Üye
hurafe bunlar :) üst üste kim almış güncelleme ...

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler suanda gdr1 preview olmayanindan ve gdr2 preview bekliyoruz dimi ?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Üst Alt