skynet
Üye
Sonunda geldi mi ?Merhaba Cyan sürümü

Sonunda geldi mi ?Merhaba Cyan sürümü

Ota ile mi yoksa nsrt ile mi ?Merhaba Cyan sürümü

Ekran parlaklık ayarı gibi özellikler var mı? Ne farkedecek CYAN yükleyinceEvet geldi Ota ile üst üste iki yükleme yaptım şebeke den tekrar başlattı ali kemal demişti son sürüm dedi iyi geceler dedi ama ben daha yatmadım![]()

Pil tasarrufunu kontrol edebilir misin abi ? Pil tasarrufunu açık yapıp, pil tasarrufunu etkinleştiri de her zaman (en altta) yapınca tuş ışığı kapanıyor mu ona bir bakabilir misin ?Evet geldi Ota ile üst üste iki yükleme yaptım şebeke den tekrar başlattı ali kemal demişti son sürüm dedi iyi geceler dedi ama ben daha yatmadım![]()
Pil tasarrufunu kontrol edebilir misin abi ? Pil tasarrufunu açık yapıp, pil tasarrufunu etkinleştiri de her zaman (en altta) yapınca tuş ışığı kapanıyor mu ona bir bakabilir misin ?
Pil tasarrufunu kontrol edebilir misin abi ? Pil tasarrufunu açık yapıp, pil tasarrufunu etkinleştiri de her zaman (en altta) yapınca tuş ışığı kapanıyor mu ona bir bakabilir misin ?
Evet tasarruf moduna alınca üç seçenekten iki ve üç numaraya alınca ışıklar kapanıyor
O kadar denedim aslında en sağlıklı Lumia Black ön izleme yüklüyken çalışıyor. Lumia Cyan yükleyince pil tasarrufu güncelleniyor ve bozuluyor.Bu ışığın kapanmama sorunu genel bir sorun mu yoksa ön izlemeden mi kaynaklanıyor ?
bozulma olarak söyleniyor ama bu günlerde ms nin pil tasarufu ile ilgili yazılarda çıktı ve şöyle bir açıklamada vardı belki kullanıcının kendi yorumuda olabilir ama hiç bir farklılık yaratmadan ekran okunabilir durumda tasaruf sağlamak istiyoruz aslında burada yine androide laf atılmış çünkü adamların sarj sağlamaları için neler yapıldığını biliyorsunuz kullanıcıların kendi yaptıkları dışında samsung tarafında direk sistemde sadece arama sms bilgileri açık çekilde diğer tüm şeyleri engelleme modu var, aslında belki düşük bir ihtimal ms bunu bilerek yapıyor gibi geldi sanki, 930 larda duum nasıl acaba onlarda böyle miO kadar denedim aslında en sağlıklı Lumia Black ön izleme yüklüyken çalışıyor. Lumia Cyan yükleyince pil tasarrufu güncelleniyor ve bozuluyor.
Cihaz Turkcell yazılımlı mı, kilit ekranında ya da zil seslerinden anlaşılır.Benim ne ekran kararması var, nede alttaki kapasitif tuşların ışığında kapanma. Hepsi açık.
Benim ne ekran kararması var, nede alttaki kapasitif tuşların ışığında kapanma. Hepsi açık.
Cihaz Turkcell yazılımlı mı, kilit ekranında ya da zil seslerinden anlaşılır.
Teşekkürler, anlamadığım herkeste yok bu sorun neden olduğu da belli değil. Muhtemelen pil tasarrufunun güncellenmesiyle düzelecek bekliyoruz.Hayır, Türkcell değil. Global varyant. Allahtan güncellemeler birbirine yakın. Gdr2 de bir kez daha bakarız.