KenanK
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte beklediğim hamleler geliyor sonunda. Apple ın darbe yediği bu dönemlerde Microsoft atak yapmalıydı yapmaya başladı. Hadi hayırlısı bakalım neler bekliyor bizi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet evet başka türlü açıklanamaz buMuhtemelen GDR2![]()
şu an update 1 kullanıyoruz 1471 lerdeEvet evet başka türlü açıklanamaz buşu an update 1 kullanıyoruz 1471 lerde
GDR2'nin Wpbench üzerinde görüntülenen yapı numarasını paylaşmıştım. 8.15.XXX diye gidiyordu.Muhtemelen GDR2![]()
o zaman bu update 1 in yeni gelecek düzeltme güncellemesi mi?GDR2'nin Wpbench üzerinde görüntülenen yapı numarasını paylaşmıştım. 8.15.XXX diye gidiyordu.
İşte muhtemel GDR2 ön izleme yapı numarasıo zaman bu update 1 in yeni gelecek düzeltme güncellemesi mi?
Orjinal kablosunu dene yada başka bir kablo.
Evet bu fotoyu daha önce paylaşmıştınız. Acaba gdr2 nin ön izleme sürümünü ne zaman alırız sabırsızlık hat safhadaİşte muhtemel GDR2 ön izleme yapı numarası

Ya çok garip sanki telefonda koruma varmış gibi . Kabloyla şarj edilebiliyor ama veri transferi yapılamıyor . Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Bu arada orjinal kablosuyla deniyorum zaten . Başka kablomda yok .
Gene yiyon bizi dimiAhanda güncelleme gel..di![]()
güncelleme yok bende 
. İyiymiş 
Telefonunda kilit ekranına parola koyduysan bağlantın ekranın kilitlendiğinde kopabilir.Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var . Telefon data kablosuyla bilgisayara bağlıyken aniden bağlantı kopuyor . Sorun bilgisayarda değil . Acaba telefonla mı alakalı kabloyla mı ? Kablo yerinden hiç oynamamasına rağmen bağlantı kopuyor . Yarım saattir bir dosyayı kopyalayamadım .