Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

KenanK

KenanK

Üye

işte beklediğim hamleler geliyor sonunda. Apple ın darbe yediği bu dönemlerde Microsoft atak yapmalıydı yapmaya başladı. Hadi hayırlısı bakalım neler bekliyor bizi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Birde tam tarih verseler de ona göre hazırlasak kendimizi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Sensation, braayn ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
şebeke bende girince restart ettii

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
GDR 2 Yakındır o zaman

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var . Telefon data kablosuyla bilgisayara bağlıyken aniden bağlantı kopuyor . Sorun bilgisayarda değil . Acaba telefonla mı alakalı kabloyla mı ? Kablo yerinden hiç oynamamasına rağmen bağlantı kopuyor . Yarım saattir bir dosyayı kopyalayamadım .

YkPkY

YkPkY

Üye
Orjinal kablosunu dene yada başka bir kablo.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Orjinal kablosunu dene yada başka bir kablo.

Ya çok garip sanki telefonda koruma varmış gibi . Kabloyla şarj edilebiliyor ama veri transferi yapılamıyor . Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Bu arada orjinal kablosuyla deniyorum zaten . Başka kablomda yok .

YkPkY

YkPkY

Üye
Ya çok garip sanki telefonda koruma varmış gibi . Kabloyla şarj edilebiliyor ama veri transferi yapılamıyor . Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Bu arada orjinal kablosuyla deniyorum zaten . Başka kablomda yok .

Şarj hattı 2 yoldur data hattı 4 yol.o yüzden düzgün başka Bi usb kablosuyla dene derim

YkPkY

YkPkY

Üye
Ahanda güncelleme gel..di :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Araya iki nokta koymuş. O iki nokta yerine şu iki harfi koy "me" sonuç gelmedi. Yine bizi yiyo. :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gdr2 den önce bana Cyan gelmeli

YkPkY

YkPkY

Üye
;)

• Beğen
Tepkiler: csH

hitafnalsa

Üye
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var . Telefon data kablosuyla bilgisayara bağlıyken aniden bağlantı kopuyor . Sorun bilgisayarda değil . Acaba telefonla mı alakalı kabloyla mı ? Kablo yerinden hiç oynamamasına rağmen bağlantı kopuyor . Yarım saattir bir dosyayı kopyalayamadım .
Telefonunda kilit ekranına parola koyduysan bağlantın ekranın kilitlendiğinde kopabilir.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve skynet

Üst Alt