Son güncellemeyle Cyan güncellemesini alanlar; ayarlar/şebeke+'a girerek yeniden başlatma onayı verin. Bu sayede cihaz servis güncellemesi yapacak. Performans arttırdığı belirtiliyor.

SEN Cyan güncellemesini yaptıktan sonra hiç uygulamaya girip yeniden başlamadığın için öyle olmuşturAbi sen yazınca baktım bende de yeniden başlat yazıyordu ama ben pfd kullanmıyorum artık. Neyse şimdi başladı. Ne olacak şimdi merak ettim![]()
Vay arkadaş bende 2 aydır oraya girmemişim demek ki yeniden başladıSEN Cyan güncellemesini yaptıktan sonra hiç uygulamaya girip yeniden başlamadığın için öyle olmuştur

dün bütün ayarları kurcalarken fark etmiştim sabah giremediğim için siz yetişmissiniz yazıya ama pek farkı yok ama genel olarak pilde ve sistemde optimize geldi pdf kurulu olsa dahi, pdf siz cyanlar şuan baya iyi performanstalardır büyük ihtimalSon güncellemeyle Cyan güncellemesini alanlar; ayarlar/şebeke+'a girerek yeniden başlatma onayı verin. Bu sayede cihaz servis güncellemesi yapacak. Performans arttırdığı belirtiliyor.
ben bişey anlamadım dostum.burada başlat diye bişey göremiyorumSon güncellemeyle Cyan güncellemesini alanlar; ayarlar/şebeke+'a girerek yeniden başlatma onayı verin. Bu sayede cihaz servis güncellemesi yapacak. Performans arttırdığı belirtiliyor.
Aynen bende de böyle buradan nasıl yapacağız yeniden başlatmayıben bişey anlamadım dostum.burada başlat diye bişey göremiyorum
ben bişey anlamadım dostum.burada başlat diye bişey göremiyorum
Şebeke ayarına girdiğin zaman ekranın üzerinde bildirim çıkıyor yeniden başlat ve daha sonra diye, aynısını:ben bişey anlamadım dostum.burada başlat diye bişey göremiyorum
Önceden güncelleme falan yapıldığında menünün neresinde olursan ol, güncellemeyi tamamlamak için yeniden başlatın diye bildirim çıkıyordu şimdi sadece Şebeke'de çıkıyor. Eğer hâlâ çıkıyorsa bilmiyorum ben daha rastlamadım.İyide performansla bi alaka kuramadım da.bazı ayarları değiştirirken istiyor,biliyorum da ben farklı birşey sanmıştım
Güncellemelerde şebeke yönetimi de iyileştirilirse ki her güncellemede bu yapılır, şebeke+'ın da servis güncellemesi yapması gerekir. Bu işlemi yapınca da o servis güncellemesi yapılmış oluyor. Bu sayede sistem daha şebeke yönetimi yapıyor.İyide performansla bi alaka kuramadım da.bazı ayarları değiştirirken istiyor,biliyorum da ben farklı birşey sanmıştım
Şimdi bende öyle bir eşy olduğunu görmedim abi. Ama güncellemeden sonra telefon açılıp kapatmıştı kendini. Bizde olmuşmudur bu dediklerin. Yani stabilmidir bu durumGüncellemelerde şebeke yönetimi de iyileştirilirse ki her güncellemede bu yapılır, şebeke+'ın da servis güncellemesi yapması gerekir. Bu işlemi yapınca da o servis güncellemesi yapılmış oluyor. Bu sayede sistem daha şebeke yönetimi yapıyor.
Gerçekten büyük bir fark var sürümde. Herhalde mobil veri aç kapa kısayolu geliyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne dersiniz?Anlayamayacağım şu olacak. Windows9 güncellemesinde IS sürümü 9 olacak ama bir 9 olması için deli gibi özelliklerin getirmeleri gerekir ki o sürüm numarasını haketsin. Ben bunu merak ediyorum.Muhtemelen GDR2Gerçekten büyük bir fark var sürümde. Herhalde mobil veri aç kapa kısayolu geliyorne dersiniz?Anlayamayacağım şu olacak. Windows9 güncellemesinde IS sürümü 9 olacak ama bir 9 olması için deli gibi özelliklerin getirmeleri gerekir ki o sürüm numarasını haketsin. Ben bunu merak ediyorum.