Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son güncellemeyle Cyan güncellemesini alanlar; ayarlar/şebeke+'a girerek yeniden başlatma onayı verin. Bu sayede cihaz servis güncellemesi yapacak. Performans arttırdığı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, YkPkY, erdal8142 ve 3 diğerleri

emz

emz

Üye
Son güncellemeyle Cyan güncellemesini alanlar; ayarlar/şebeke+'a girerek yeniden başlatma onayı verin. Bu sayede cihaz servis güncellemesi yapacak. Performans arttırdığı belirtiliyor.

Abi sen yazınca baktım bende de yeniden başlat yazıyordu ama ben pfd kullanmıyorum artık. Neyse şimdi başladı. Ne olacak şimdi merak ettim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi sen yazınca baktım bende de yeniden başlat yazıyordu ama ben pfd kullanmıyorum artık. Neyse şimdi başladı. Ne olacak şimdi merak ettim :)
SEN Cyan güncellemesini yaptıktan sonra hiç uygulamaya girip yeniden başlamadığın için öyle olmuştur

serinaga

serinaga

Üye
Hoppaaa, bende baktım, yeniden başlat yazıyordu ve yeniden başlattım, yani hiç söylemese kim bilir kaç ay bekleyecekti :aha:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dün bütün ayarları kurcalarken fark etmiştim sabah giremediğim için siz yetişmissiniz yazıya ama pek farkı yok ama genel olarak pilde ve sistemde optimize geldi pdf kurulu olsa dahi, pdf siz cyanlar şuan baya iyi performanstalardır büyük ihtimal

luckysleven

luckysleven

Üye
bayadir o yeniden baslat olayi var oraya girince bende baya once fark etmistim de cekim performansina yada herneye etki ettigini bilmiyordum hos halada bir etkisini fark edebilmis degilim : )

ndrcnr

Üye
htc 8s' gdr 1 gelen ben miyim sadece yahu ? kimse yazmamış bir şey :D

YkPkY

YkPkY

Üye
ben bişey anlamadım dostum.burada başlat diye bişey göremiyorum

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
ben bişey anlamadım dostum.burada başlat diye bişey göremiyorum

Şebeke ayarına girdiğin zaman ekranın üzerinde bildirim çıkıyor yeniden başlat ve daha sonra diye, aynısını:
Ayarlar>Dokun>Gezinme çubuğu>Açık/Kapalı yapınca da çıkar. Eğer Şebeke ayarında çıkmıyorsa zaten yapmışsındır. Ayrıca Göz Atma ayarına girince de yeniden başlatma penceresiyle karşılaşabilirsiniz.

YkPkY

YkPkY

Üye
İyide performansla bi alaka kuramadım da.bazı ayarları değiştirirken istiyor,biliyorum da ben farklı birşey sanmıştım

beats

beats

Üye
İyide performansla bi alaka kuramadım da.bazı ayarları değiştirirken istiyor,biliyorum da ben farklı birşey sanmıştım
Önceden güncelleme falan yapıldığında menünün neresinde olursan ol, güncellemeyi tamamlamak için yeniden başlatın diye bildirim çıkıyordu şimdi sadece Şebeke'de çıkıyor. Eğer hâlâ çıkıyorsa bilmiyorum ben daha rastlamadım.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncellemelerde şebeke yönetimi de iyileştirilirse ki her güncellemede bu yapılır, şebeke+'ın da servis güncellemesi yapması gerekir. Bu işlemi yapınca da o servis güncellemesi yapılmış oluyor. Bu sayede sistem daha şebeke yönetimi yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Anlaştık

dakamon

dakamon

Üye
Güncellemelerde şebeke yönetimi de iyileştirilirse ki her güncellemede bu yapılır, şebeke+'ın da servis güncellemesi yapması gerekir. Bu işlemi yapınca da o servis güncellemesi yapılmış oluyor. Bu sayede sistem daha şebeke yönetimi yapıyor.
Şimdi bende öyle bir eşy olduğunu görmedim abi. Ama güncellemeden sonra telefon açılıp kapatmıştı kendini. Bizde olmuşmudur bu dediklerin. Yani stabilmidir bu durum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

dakamon

dakamon

Üye
Gerçekten büyük bir fark var sürümde. Herhalde mobil veri aç kapa kısayolu geliyor :) ne dersiniz?Anlayamayacağım şu olacak. Windows9 güncellemesinde IS sürümü 9 olacak ama bir 9 olması için deli gibi özelliklerin getirmeleri gerekir ki o sürüm numarasını haketsin. Ben bunu merak ediyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gerçekten büyük bir fark var sürümde. Herhalde mobil veri aç kapa kısayolu geliyor :) ne dersiniz?Anlayamayacağım şu olacak. Windows9 güncellemesinde IS sürümü 9 olacak ama bir 9 olması için deli gibi özelliklerin getirmeleri gerekir ki o sürüm numarasını haketsin. Ben bunu merak ediyorum.
Muhtemelen GDR2 :)

Üst Alt