Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Cyan Cyan dedik ne çıktı hiçbir şey :) sadece wifi logosunda ok var bi de ekstralar+bilgi değişti başka bişey yoktu kendimiz heyecan yapıyoruz ha ama :D eyvallah hocam darısı başına :D
Abi niye sürekli pil tasarrufunda kullanmak istiyorsun ki,,bataryaya dokunmaz mı bi' ince zarar babında?
Yazılımla oynadığın için bataryaya etkisi olmaz. Kullanmamın sebebi hiç beklenmedik anda bir şeyler çıkması durumunda iletişimi garantiye almak. Ben bu cihazı hiç şarj etmeden bir hafta kullandım, eve geldiğimde %22 pil vardı. İşlemler kısa sürdü ama o anda ihtiyaçlarıma da cevap verdi, kısa bir İç Anadolu turu da yapmış oldum.

Bu arada biraz önceki cevabın için de teşekkürü bir borç biliriz. :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

4MaGuS

4MaGuS

Üye
2 gün önce pfd yi kurdum dün cyanı şuan tarattım yine pfd de bir şey buldu bu güncellemeyi yapan varmı değişiklik oldu mu hiç

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
2 gün önce pfd yi kurdum dün cyanı şuan tarattım yine pfd de bir şey buldu bu güncellemeyi yapan varmı değişiklik oldu mu hiç
Gdr1 performans güncellemesi. Yükleyin gitsin:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Gdr1 performans güncellemesi. Yükleyin gitsin:)

bu arada farkında mısınız bilmiyorum ama ms 3 günde 3 güncelleme dağıttı bu hafta böyle olmaz ams yavaş yavaş versinde değişiklik varmı bakalım az ya :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu arada farkında mısınız bilmiyorum ama ms 3 günde 3 güncelleme dağıttı bu hafta böyle olmaz ams yavaş yavaş versinde değişiklik varmı bakalım az ya :)
1 günde 3 güncelleme alan var. Halen ısrarla gdr2 yi bekliyorum ben. Şahsen bu güncellemeler beni kesmedi dersem yeridir.
Ayrıca sırada denim güncellemesi var. Pöffff atraksiyona hazırlıklı olalım lütfen:kop2:

BaySerkan

BaySerkan

Üye
arkadaşlar şimdi son durum ne? Cyan update Gdr1 8.10.14176.243 benim telefondaki sürüm bundan sonra başka bir güncelleme geldimi?şimdi kontrol yaptım telefon güncel diyor..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 ye yine bir şey yok gece boyu güncelleme patlaması yaşanmış ama bende tık yok

PureFood

PureFood

Üye
Yazılımla oynadığın için bataryaya etkisi olmaz. Kullanmamın sebebi hiç beklenmedik anda bir şeyler çıkması durumunda iletişimi garantiye almak. Ben bu cihazı hiç şarj etmeden bir hafta kullandım, eve geldiğimde %22 pil vardı. İşlemler kısa sürdü ama o anda ihtiyaçlarıma da cevap verdi, kısa bir İç Anadolu turu da yapmış oldum.

Bu arada biraz önceki cevabın için de teşekkürü bir borç biliriz. :)
Ne demek abi :)
Bu arada şarj süresi inanılmaz, akıllıca. Uzun yolculuk yaparsam ben de deneyeceğim :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu cyan güncellemesinin 3 parçaya bölünmüş hali.peki nsu cyancılara ilki niye geldi anlamadım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim cihaz orjinal ciyan + pfd 1 update.bigün önceki güncellemeyi aldı,diğer ikisini bulmuyor
Bana 2 geldi. 3. güncelleme yok. :) Demek ki cihaza özel geldi 3. güncelleme paketi.(üvey evlat 620 kullanıyorum)

skynet

Üye
Bana 2 geldi. 3. güncelleme yok. :) Demek ki cihaza özel geldi 3. güncelleme paketi.(üvey evlat 620 kullanıyorum)
Hocam bana gelmedi yoksa benimki daha çokmu üvey :)
En son gelen güncellemeden sonra sürüm numaram: 8.10.14176.243

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye
Sisin cihazlar pfd 8.1 mi,black yani

YkPkY

YkPkY

Üye
Tamam işte bize gelmeyecek o güncelleme.cyan alamayan pdf 8.1 ler için verilen cyan güncellemesi.2 parça halinde verdiler.beta 8.1 i alırkende iki parça halinde almıştık yanlış hatırlamıyorsam.
biz zaten cyanız.nasıl gelsinki.
Geçen gelen güncellemede ön yükleme güncelemesiydi sanırım ama biz niye aldık ona şaşırdım

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şimdilik sadece Betadan Cyan'a geçenler 820 ve 920 diyebilir miyiz?

PureFood

PureFood

Üye
Şimdilik sadece Betadan Cyan'a geçenler 820 ve 920 diyebilir miyiz?
Evet, geçen gün hepimiz bir PfD güncellemesi aldık, o geldi bana. Sonra dün gece bir baktım, güncellemeniz hazır diyor. Kurdum, Cyan çıktı yumurtadan. Sonra bir daha baktım, yine güncellemen var diyor. Bu sonuncusu da yine PfD oldu. Benim Black+Update1 artık Cyan+Update1 oldu. Artık Denim seneye Mart gibi anca :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt