papakudioflu
Emekli Yönetici
Preview for Developers uygulamasını yükleyip Geliştirici hesabı ya da Microsoft Appstudio hesabıyla oturum açmamız gerekiyor.930 a neden gelmediğini bilen varmı
Preview for Developers uygulamasını yükleyip Geliştirici hesabı ya da Microsoft Appstudio hesabıyla oturum açmamız gerekiyor.930 a neden gelmediğini bilen varmı
Pfd aktif mi ? Aktif edip tekrar kontrol ediniz.Dünkünün haricinde 2 güncelleme daha verilmiş,bu doğru ama 920de yok maalesef
Bende de yok, abi senin Lumia 920'de Turkcell cihaz yazılımı var mı ?Dünkünün haricinde 2 güncelleme daha verilmiş,bu doğru ama 920de yok maalesef
Peki sana sorayım cihaz CV yazılımlı mı ?Veeeee yanılmadım. İkinci güncelleme PfD değilmiş. Şarj ederken telefon uyuya kalmışım, namussuz bana sormadan yapmış![]()
Abi benim ikinci güncelleme Cyan olduDünkünün haricinde 2 güncelleme daha verilmiş,bu doğru ama 920de yok maalesef
Black+8.1.1 vardı. Dün gelen PfD güncellemesini yaptım, bugün de bakayım dedim otomatik olarak hemen var dedi. Şarj yoktu, yükle dedim sizin yerinize biraz şarj olsun yükleyeceğiz dedi. O ara sızmışım. Bi kalktım PIN kodunu istiyor. Aha dedim yapmış bile
Evet ilk aldığımda Türkcell idi sonradan kendim CV'a çevirmiştim.Peki sana sorayım cihaz CV yazılımlı mı ?
Hadi hayırlısı olsun. O kadar sabrettinizVeeeee yanılmadım. İkinci güncelleme PfD değilmiş. Şarj ederken telefon uyuya kalmışım, namussuz bana sormadan yapmış![]()
Abi benim ikinci güncelleme Cyan olduBlack+8.1.1 vardı. Dün gelen PfD güncellemesini yaptım, bugün de bakayım dedim otomatik olarak hemen var dedi. Şarj yoktu, yükle dedim sizin yerinize biraz şarj olsun yükleyeceğiz dedi. O ara sızmışım. Bi kalktım PIN kodunu istiyor. Aha dedim yapmış bile
![]()
Harbiden ha Bi tane daha var bu sefer PfD?Onu da yapıcam hemen üçüncü güncelleme iki gündeHadi hayırlısı olsun. O kadar sabrettiniz![]()
Bir kez daha güncelleme kontrolü yapın derim. Gene güncelleme bulacaktır tahminimce![]()

Senden bir şey isteyeceğim, pil tasarrufunu kontrol eder misin, tasarrufu açıp her zaman seçeneğini işaretleyince tuşlar kapanıp ekran ışığı kısılıyor mu ve normale çevirince eski haline dönüyor mu?Harbiden ha Bi tane daha var bu sefer PfD?Onu da yapıcam hemen üçüncü güncelleme iki günde![]()
Harbiden ha Bi tane daha var bu sefer PfD?Onu da yapıcam hemen üçüncü güncelleme iki günde![]()
O kadar uygulama ve oyunları geri yükledim pfd ile güncelleme kontrolü yaptım 2 ve 3 güncellemeleri bulduk. Update 1 performans düzenlemesi olacak bunlar.
Tuş ışıkları kapanıyor. Ekran parlaklığın da bir fark hissetmedim. Belki ekran ayarlarımdan olabilir.Edit : Kısılıp açılıyor.Senden bir şey isteyeceğim, pil tasarrufunu kontrol eder misin, tasarrufu açıp her zaman seçeneğini işaretleyince tuşlar kapanıp ekran ışığı kısılıyor mu ve normale çevirince eski haline dönüyor mu?

Hayır abi zerre oynama yok.Senden bir şey isteyeceğim, pil tasarrufunu kontrol eder misin, tasarrufu açıp her zaman seçeneğini işaretleyince tuşlar kapanıp ekran ışığı kısılıyor mu ve normale çevirince eski haline dönüyor mu?
Onun Lumia 920 kullandığını biliyorum o yüzden sormuştum, maalesef Lumia Cyan sürümünde Pil Tasarrufu uygulamasından sorun var. Tüm güncelleme kombinasyonlarını denedim, Lumia Cyanı yükledikten sonra gelen Pil Tasarrufu uygulaması güncellemesiyle çalışmaz hale geliyor. İki ihtimal var hatada ya tuş ışıkları açık kalıyor yada kapalı.Microsoft pis alıştırıyor bizleri. Ben dün pfd yi yükledim ve bana danışmadan telefonu mu sıfırladı namısızO kadar uygulama ve oyunları geri yükledim pfd ile güncelleme kontrolü yaptım 2 ve 3 güncellemeleri bulduk. Update 1 performans düzenlemesi olacak bunlar.
Halen ve ısrarla gdr2 yi bekliyorum
Tuş ışıkları kapanıyor. Ekran parlaklığın da bir fark hissetmedim. Belki ekran ayarlarımdan olabilir.
Yani değişim yok diyorsun, bu güncellemeden umudum vardı sırf pil tasarrufunu kullanabilmek için ön izleme yüklü Lumia Black kullanıyorum. Yıktın beni... Neyse pil tasarrufu güncellenirse düzelir diye umuyorum.Not: Şu an odam karanlık,,belki ondan olmamış olabilir. Sensörlerle alakası olabilir mi tabi bilmiyorum.
Cyan Cyan dedik ne çıktı hiçbir şeyHadi hayırlı uğurlu olsun. Yeni güncelleme ile telefonunuzu güle güle kullan demek düşer bizede
(2 ve 3 güncellemeleri daha halen yükleyemedim dersem gülme bana. Vodafone cep net beni kanser hastası etti. Wifii ile bugün güncelleriz artık)
sadece wifi logosunda ok var bi de ekstralar+bilgi değişti başka bişey yoktu kendimiz heyecan yapıyoruz ha ama
eyvallah hocam darısı başına
Abi niye sürekli pil tasarrufunda kullanmak istiyorsun ki,,bataryaya dokunmaz mı bi' ince zarar babında?Yani değişim yok diyorsun, bu güncellemeden umudum vardı sırf pil tasarrufunu kullanabilmek için ön izleme yüklü Lumia Black kullanıyorum. Yıktın beni... Neyse pil tasarrufu güncellenirse düzelir diye umuyorum.