Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

zbahadir

Üye
Live Lock Screen uygulamasını kullanacaklar için ufak bir ipucu:
Zaman aşımı kilit kullamıyorsanız telefon kilitlendiğinde siz kiliti açana kadar Live Lock Screen hazır olduğundan aradaki yavaşlamayı göremiyorsunuz. Bu son güncelleme ile bu mümkün oldu en azından. Eskiden hiç kullanılamıyordu ama tuş kiliti kullanıldığında sorun çıkmıyor.

Daha hafif telefonlar için durum nedir bilemiyorum ama benim telefonum için kullanılabilir bir yöntem.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Dünkü güncelleme ile 100'den fazla Nokia, Lumia Cyan güncellemesine geçmiş.

PureFood

PureFood

Üye
Şu an telefon güncelleme var diyor, dün gecekini hep birlikte yaptık, bu ikinci. Yükleyelim bakalım neymiş belki Cyan'dıe Allah Allah.

YkPkY

YkPkY

Üye
Dünkünün haricinde 2 güncelleme daha verilmiş,bu doğru ama 920de yok maalesef

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Veeeee yanılmadım. İkinci güncelleme PfD değilmiş. Şarj ederken telefon uyuya kalmışım, namussuz bana sormadan yapmış :)

Dünkünün haricinde 2 güncelleme daha verilmiş,bu doğru ama 920de yok maalesef
Abi benim ikinci güncelleme Cyan oldu :) Black+8.1.1 vardı. Dün gelen PfD güncellemesini yaptım, bugün de bakayım dedim otomatik olarak hemen var dedi. Şarj yoktu, yükle dedim sizin yerinize biraz şarj olsun yükleyeceğiz dedi. O ara sızmışım. Bi kalktım PIN kodunu istiyor. Aha dedim yapmış bile :)
Peki sana sorayım cihaz CV yazılımlı mı ?
Evet ilk aldığımda Türkcell idi sonradan kendim CV'a çevirmiştim.

• Beğen
Tepkiler: beats ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Veeeee yanılmadım. İkinci güncelleme PfD değilmiş. Şarj ederken telefon uyuya kalmışım, namussuz bana sormadan yapmış :)

Abi benim ikinci güncelleme Cyan oldu :) Black+8.1.1 vardı. Dün gelen PfD güncellemesini yaptım, bugün de bakayım dedim otomatik olarak hemen var dedi. Şarj yoktu, yükle dedim sizin yerinize biraz şarj olsun yükleyeceğiz dedi. O ara sızmışım. Bi kalktım PIN kodunu istiyor. Aha dedim yapmış bile :)
Hadi hayırlısı olsun. O kadar sabrettiniz :)
Bir kez daha güncelleme kontrolü yapın derim. Gene güncelleme bulacaktır tahminimce;)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Hadi hayırlısı olsun. O kadar sabrettiniz :)
Bir kez daha güncelleme kontrolü yapın derim. Gene güncelleme bulacaktır tahminimce;)
Harbiden ha Bi tane daha var bu sefer PfD?Onu da yapıcam hemen üçüncü güncelleme iki günde :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
beats

beats

Üye
Harbiden ha Bi tane daha var bu sefer PfD?Onu da yapıcam hemen üçüncü güncelleme iki günde :)
Senden bir şey isteyeceğim, pil tasarrufunu kontrol eder misin, tasarrufu açıp her zaman seçeneğini işaretleyince tuşlar kapanıp ekran ışığı kısılıyor mu ve normale çevirince eski haline dönüyor mu?

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Microsoft pis alıştırıyor bizleri. Ben dün pfd yi yükledim ve bana danışmadan telefonu mu sıfırladı namısız :) O kadar uygulama ve oyunları geri yükledim pfd ile güncelleme kontrolü yaptım 2 ve 3 güncellemeleri bulduk. Update 1 performans düzenlemesi olacak bunlar.
Halen ve ısrarla gdr2 yi bekliyorum :kop2:
Senden bir şey isteyeceğim, pil tasarrufunu kontrol eder misin, tasarrufu açıp her zaman seçeneğini işaretleyince tuşlar kapanıp ekran ışığı kısılıyor mu ve normale çevirince eski haline dönüyor mu?
Tuş ışıkları kapanıyor. Ekran parlaklığın da bir fark hissetmedim. Belki ekran ayarlarımdan olabilir.Edit : Kısılıp açılıyor.

Demek ki her güncelleme sonrası temiz kurulum diye ısrar etmenin faydası bu oluyor ( Bana sormadan sıfırladı ya neyse affettim)

:kop2: :kop2:

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Son durum bu oldu Cyan sonrası :)

Son durum bu oldu Cyan sonrası :)

Hayır abi zerre oynama yok.

• Beğen
beats

beats

Üye
Microsoft pis alıştırıyor bizleri. Ben dün pfd yi yükledim ve bana danışmadan telefonu mu sıfırladı namısız :) O kadar uygulama ve oyunları geri yükledim pfd ile güncelleme kontrolü yaptım 2 ve 3 güncellemeleri bulduk. Update 1 performans düzenlemesi olacak bunlar.
Halen ve ısrarla gdr2 yi bekliyorum :kop2:
Tuş ışıkları kapanıyor. Ekran parlaklığın da bir fark hissetmedim. Belki ekran ayarlarımdan olabilir.
Onun Lumia 920 kullandığını biliyorum o yüzden sormuştum, maalesef Lumia Cyan sürümünde Pil Tasarrufu uygulamasından sorun var. Tüm güncelleme kombinasyonlarını denedim, Lumia Cyanı yükledikten sonra gelen Pil Tasarrufu uygulaması güncellemesiyle çalışmaz hale geliyor. İki ihtimal var hatada ya tuş ışıkları açık kalıyor yada kapalı.

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Not: Şu an odam karanlık,,belki ondan olmamış olabilir. Sensörlerle alakası olabilir mi tabi bilmiyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Yeni güncelleme ile telefonunuzu güle güle kullan demek düşer bizede;)

(2 ve 3 güncellemeleri daha halen yükleyemedim dersem gülme bana. Vodafone cep net beni kanser hastası etti. Wifii ile bugün güncelleriz artık)

• Beğen
beats

beats

Üye
Not: Şu an odam karanlık,,belki ondan olmamış olabilir. Sensörlerle alakası olabilir mi tabi bilmiyorum.
Yani değişim yok diyorsun, bu güncellemeden umudum vardı sırf pil tasarrufunu kullanabilmek için ön izleme yüklü Lumia Black kullanıyorum. Yıktın beni... Neyse pil tasarrufu güncellenirse düzelir diye umuyorum.

PureFood

PureFood

Üye
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Yeni güncelleme ile telefonunuzu güle güle kullan demek düşer bizede;)

(2 ve 3 güncellemeleri daha halen yükleyemedim dersem gülme bana. Vodafone cep net beni kanser hastası etti. Wifii ile bugün güncelleriz artık)
Cyan Cyan dedik ne çıktı hiçbir şey :) sadece wifi logosunda ok var bi de ekstralar+bilgi değişti başka bişey yoktu kendimiz heyecan yapıyoruz ha ama :D eyvallah hocam darısı başına :D
Yani değişim yok diyorsun, bu güncellemeden umudum vardı sırf pil tasarrufunu kullanabilmek için ön izleme yüklü Lumia Black kullanıyorum. Yıktın beni... Neyse pil tasarrufu güncellenirse düzelir diye umuyorum.
Abi niye sürekli pil tasarrufunda kullanmak istiyorsun ki,,bataryaya dokunmaz mı bi' ince zarar babında?

kahraman333333

kahraman333333

Üye
güncelleme ile prewievcilere cyan geldi hadi hayırlı olsun

Üst Alt