dilmenibrahim
Üye
Bizim dile cortanayı uyarlamak biraz zor olacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden belkide en son alan dillerden oluruz belkide hiç almayız.
Hiç de bir ihtimal
Bizim dile cortanayı uyarlamak biraz zor olacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden belkide en son alan dillerden oluruz belkide hiç almayız.
Hocam sen telefonu ve bağlantı kablosunu alıp bir internet cafe ye git bence. Win8.1 yüklü bir pc de NSRT yi indirip dene.Yine aynı uyarıyı alıyorum NSRT'deki 'seçilen telefondaki veriler okunamadı' hatasını. Yapmıyorum arkadaş kendi gelsin Cyan Myan ne var ya.
Evet hocam makinam W8.1 olsa çok rahat edicem belki haklısınHocam sen telefonu ve bağlantı kablosunu alıp bir internet cafe ye git bence. Win8.1 yüklü bir pc de NSRT yi indirip dene.![]()

Nokia Care Suite ile yap o da çok kolay, bir de onu dene.Evet hocam makinam W8.1 olsa çok rahat edicem belki haklısın![]()
Bu konu beta konusu. Haliyle de gelen güncelleme beta.bu gelen gdr1 dimi dostlar ? betadan cikiyor artik yani ?
Büyük ihtimalle bu gdr1 tam sürüm , artık gdr1 e güncelleme gelmez.gdr2 ye yoğunlaşırlar.bu gelen gdr1 dimi dostlar ? betadan cikiyor artik yani ?
Bu konu beta konusu. Haliyle de gelen güncelleme beta.
Değil şimdi kontrol ettirdim preview for developer kurulu değilse, güncelleme yok.finalse basligi 8.1 final geldi diye degistirirsiniz olmazmi : ))1320 yede geldi bu arada
Güncellemeden sonra ekran resmen bir birine geçti
Detayları bekliyoruz.