Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
gerek yok ya zaten çıkacak şimdi format at geri yükle çok zor geliyor

• Beğen
Tepkiler: sanaltayfa
sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Eyvallah, sıkıntım şarj durumu. 1520 resmen tanınmıyor batarya performansıyla. Gdr1 orijinali gelecekse beklerim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sanaltayfa
PureFood

PureFood

Üye
Ben Cyan'a NSRT ile geçiş yapamıyorum. Daha bağlar bağlamaz erişilemiyor mu ne diyor sürekli. Her USB girişinde böyle, ayrıca farklı kablo ile de böyle. Hayır kabloda sorun yok hiçbir şeyde yok hatta ne makinada ne cihazda. Ama NSRT görmüyor.

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Önce ben de bağlantı sorunu yaşadım ama sonra 17 mblık bir nsr yayımladılar onda gördü ve sorun halloldu.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben Cyan'a NSRT ile geçiş yapamıyorum. Daha bağlar bağlamaz erişilemiyor mu ne diyor sürekli. Her USB girişinde böyle, ayrıca farklı kablo ile de böyle. Hayır kabloda sorun yok hiçbir şeyde yok hatta ne makinada ne cihazda. Ama NSRT görmüyor.
Nsrt yazılımının yeni sürümünü yüklemeyi deneyiniz.
Olmazsa tek çare pc ye temiz bir format atmak ve o şekilde yüklemeyi denemek gibi görünüyor.

PureFood

PureFood

Üye
Önce ben de bağlantı sorunu yaşadım ama sonra 17 mblık bir nsr yayımladılar onda gördü ve sorun halloldu.
Zaten son sürümü kullanmadan uygulama açılmıyor onu ben de yükledim. Yine aynı.
Nsrt yazılımının yeni sürümünü yüklemeyi deneyiniz.
Olmazsa tek çare pc ye temiz bir format atmak ve o şekilde yüklemeyi denemek gibi görünüyor.
Format ? Şaka galiba. Zaten son sürüm olmadan uygulama açılmıyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nsrt nin linkini bir atın da yükleyebilirmiyim nasıl yapacak birde linkten pc ye indirim yüklerim usb ile telefonu bağlamam yeterlimi

PureFood

PureFood

Üye
emz

emz

Üye
Telefonu bağlayınca kendi hallediyor mu?

Abi ben 520, 525 e kurdum. Programı açıyorsun
sonra normal pc bağlantısını yapıp kilit ekranını açıyorsun. Ardından bekleyip programın algılamasını ve cihazı gösterene kadar elleniyorsun. Sonra solda kenarda cihaz bilgileri çıkar ve sana ortada yeni yazılım mevcut der. Yükleye tıkla ve gerekli işlemleri hallet. Herşeyi kendi anlatıyor ondan sonra. Zaten önce indiriyor ve sonra kuruyor. Ama sakın bağlantıyı kesme yoksa baştan başlarsın ;) hepsi bu :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi ben 520, 525 e kurdum. Programı açıyorsun
sonra normal pc bağlantısını yapıp kilit ekranını açıyorsun. Ardından bekleyip programın algılamasını ve cihazı gösterene kadar elleniyorsun. Sonra solda kenarda cihaz bilgileri çıkar ve sana ortada yeni yazılım mevcut der. Yükleye tıkla ve gerekli işlemleri hallet. Herşeyi kendi anlatıyor ondan sonra. Zaten önce indiriyor ve sonra kuruyor. Ama sakın bağlantıyı kesme yoksa baştan başlarsın ;) hepsi bu :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Sağol pc vista umarım çalıştırır

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende NSRT yüklemiyor bile daha yeni bir windovs sürümü gerekli olduğunu söylüyor

fraps34

Üye
Şu nsrt programı bile sırf wp telefonlarda nokia almak için bir nedendir. Sanırım samsungta ve htcde böyle bir program yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu nsrt programı bile sırf wp telefonlarda nokia almak için bir nedendir. Sanırım samsungta ve htcde böyle bir program yok.
N8 varken nokia suit vardı çok güzeldi ama bu nasıl birşey bilmiyorum vista'yı da desteklemiyor zaten

alaca61

Üye
L620 ye geldimi güncelleme

Üst Alt